rasia 25.10.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Myślę, że trzeba poszukać.... A księciunio raśki montuje studio Trzeba zacząć się rozglądać, ostatecznie marzenia z młodości mogą się spełnić ale jesteś ZA .... czy tylko chcesz szukać ? Ja jestem absolutnie ZA! Mój Księciunio też jest absolutnie ZA! Harmonijka do kompletu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 25.10.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Myślę, że trzeba poszukać.... A księciunio raśki montuje studio Trzeba zacząć się rozglądać, ostatecznie marzenia z młodości mogą się spełnić ale jesteś ZA .... czy tylko chcesz szukać ? Ja jestem absolutnie ZA! Mój Księciunio też jest absolutnie ZA! Harmonijka do kompletu... ... a Twój Księciunio jest już po czterdziestce ????? .... bo to ważne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.10.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Myślę, że trzeba poszukać.... A księciunio raśki montuje studio Trzeba zacząć się rozglądać, ostatecznie marzenia z młodości mogą się spełnić ale jesteś ZA .... czy tylko chcesz szukać ? Ja jestem absolutnie ZA! Mój Księciunio też jest absolutnie ZA! Harmonijka do kompletu... ... a Twój Księciunio jest już po czterdziestce ????? .... bo to ważne ... Skoro ja jestem po, to Księciunio tym bardziej, bo za młodszymi się nie oglądałam... jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 25.10.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Myślę, że trzeba poszukać.... A księciunio raśki montuje studio Trzeba zacząć się rozglądać, ostatecznie marzenia z młodości mogą się spełnić ale jesteś ZA .... czy tylko chcesz szukać ? Ja jestem absolutnie ZA! Mój Księciunio też jest absolutnie ZA! Harmonijka do kompletu... ... a Twój Księciunio jest już po czterdziestce ????? .... bo to ważne ... Skoro ja jestem po, to Księciunio tym bardziej, bo za młodszymi się nie oglądałam... jeszcze... niech Księciunio się szykuje .... pogadamy poważniej .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.10.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Myślę, że trzeba poszukać.... A księciunio raśki montuje studio Trzeba zacząć się rozglądać, ostatecznie marzenia z młodości mogą się spełnić ale jesteś ZA .... czy tylko chcesz szukać ? Ja jestem absolutnie ZA! Mój Księciunio też jest absolutnie ZA! Harmonijka do kompletu... ... a Twój Księciunio jest już po czterdziestce ????? .... bo to ważne ... Skoro ja jestem po, to Księciunio tym bardziej, bo za młodszymi się nie oglądałam... jeszcze... niech Księciunio się szykuje .... pogadamy poważniej .... 31.10 o północy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 25.10.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 31.10 o północy? ... wiesz, że niestety NIE ... ... ale mam nadzieję, że w czasie postu się dogadamy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.10.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Gwoździu, nie rób wsi i przyjeżdżaj, bo możesz sobie nieźle nagrabić, wis ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.10.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 dzień dobry wszystkim szkoda że mamy tak daleko bo luby pewnie by z gitarą wyskoczył. syn by go podszkolił, jedną z gitar pozyczył i stary piec i mogłoby to wypalić. ja jestem właśnie po odsłuchaniu płyty 'mojego' wojtusia i powiem wam że niby sobie chłopcy tylko pobrzdękiwali ale płyta jest boska aż trudno uwierzyć że to takie srojtki wymyśliły barranku a czemu chcecie tak wcześnie dom odebrać? są jakieś plusy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.10.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Dzień doberek Aaaaaaaaaaa nowy zespół się tworzy :F To ja do fankek się już teraz zapisuję Gwoździka już na żywca widziałam jak gra No fajnie gra A i syn Gwoździka nieźle na gitarze gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 26.10.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Dobry, grajcie, grajcie - słuchaczy już macie Czeeeeeeeeee Barranki, zwolniliście troszku tepmo i do soboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.10.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Berek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.10.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Cze kuzynku prawie ze stolicy ja też do fanklubu się dopisuję dasz autograf ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.10.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Czeeeeeeeee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 26.10.2009 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 dzień dobry wszystkim szkoda że mamy tak daleko bo luby pewnie by z gitarą wyskoczył. syn by go podszkolił, jedną z gitar pozyczył i stary piec i mogłoby to wypalić. ja jestem właśnie po odsłuchaniu płyty 'mojego' wojtusia i powiem wam że niby sobie chłopcy tylko pobrzdękiwali ale płyta jest boska aż trudno uwierzyć że to takie srojtki wymyśliły barranku a czemu chcecie tak wcześnie dom odebrać? są jakieś plusy? Dawaj, dawaj, będziecie częściej tu wpadać Plusy? Nie ma żadnych. Ale jak nam bank da prolongatę terminu to sobie natychmiast odpuścimy. Przede wszystkim zmienia się podatek, oczywiście na wyższy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 26.10.2009 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Dzień doberek A i syn Gwoździka nieźle na gitarze gra Ale jak rozumiem jeden powaźny feler ma - nie ma co najmniej czwórki na początku Hej maluszku z dawna niewidziany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 26.10.2009 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Cze kuzynku prawie ze stolicy ja też do fanklubu się dopisuję dasz autograf ? Tyylko osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.10.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Dzień doberek A i syn Gwoździka nieźle na gitarze gra Ale jak rozumiem jeden powaźny feler ma - nie ma co najmniej czwórki na początku się go odpowiednio ucharakteryzuje i czterdziecha gotowa Hej maluszku z dawna niewidziany się postaram już więcej tak nie chować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 26.10.2009 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Postaraj, postaraj Będziesz u raśki w sobotę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.10.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Będę Wy jak rozumiem też będziecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 26.10.2009 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 No maaaaaasz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts