malka 26.10.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Cze kuzynku prawie ze stolicy ja też do fanklubu się dopisuję dasz autograf ? Tyylko osobiście sie da zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.10.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 ale będzie impra :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 26.10.2009 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Zwłaszcza od północy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.10.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.10.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 dzień dobry wszystkim szkoda że mamy tak daleko bo luby pewnie by z gitarą wyskoczył. syn by go podszkolił, jedną z gitar pozyczył i stary piec i mogłoby to wypalić. ja jestem właśnie po odsłuchaniu płyty 'mojego' wojtusia i powiem wam że niby sobie chłopcy tylko pobrzdękiwali ale płyta jest boska aż trudno uwierzyć że to takie srojtki wymyśliły barranku a czemu chcecie tak wcześnie dom odebrać? są jakieś plusy? Dawaj, dawaj, będziecie częściej tu wpadać Plusy? Nie ma żadnych. Ale jak nam bank da prolongatę terminu to sobie natychmiast odpuścimy. Przede wszystkim zmienia się podatek, oczywiście na wyższy... no i vatu nie da się już na budowę rozliczać. dlatego tak wypytuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 26.10.2009 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Gwoździu, nie rób wsi i przyjeżdżaj, bo możesz sobie nieźle nagrabić, wis ? ... domyślam się .... ......................... ...... a co mi grozi ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 26.10.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Gwoździka już na żywca widziałam jak gra No fajnie gra A i syn Gwoździka nieźle na gitarze gra .... Dzięki Maluszku za reklamę .... masz darmowy bilet na nasz przyszły koncert .... ... wprawdzie biletów i koncertu niet ... ale coś musiałem Ci zaoferować za dobre słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 26.10.2009 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 ... zapomniałem się z Barrankami przywitać ... ... ale cham ze mnie .... ... cześć Wokalista i Chórki .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 26.10.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Barranki sorki , ale mamy mały szpital w domu - każde na coś zaniemogło i grzejemy się w domu. W końcu trafi nam się inna raza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 26.10.2009 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Cześć, cześć To kuruj ten szpital dobrosiu, myśmy sobie posiedzieli przy kominku, podgrzaliśmy trochę chałupę i wróciliśmy do psa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.10.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Cześć, cześć To kuruj ten szpital dobrosiu, myśmy sobie posiedzieli przy kominku, podgrzaliśmy trochę chałupę i wróciliśmy do psa... do psa to zawsze wracajom, ale gdzies im się jeszcze nie nadarzyło Czesc Barranki łobydwa. Czy ja juz kiedyś mówiłam cos o Waszym kominku? Ze fajnisty jest on? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 26.10.2009 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Mówiłaś Nawet miałem dziś w tyle głowy pomysł taki, ale za późno wyruszyliśmy do gminy odebrać numer porządkowy, który leżał tam od lutego, tylko mi do Prażmowa po drodze nie było . No i jakoś zeszło... Ale w końcu zapewne się nadarzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.10.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 no widzisz? jak Was sciągnełam myślami? Następnym razem postaram się bardziej zwizualizować waszą wizytę na mych błotach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 26.10.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 O! A ja myslałam,że Barranki u Mychy stałymi bywalcami są , tylko do mnie się im dokopytkować nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 26.10.2009 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Razem się składacie U myszy nie byliśmy i tylko ogólnie wiemy gdzie jej norka jest, ale mysze znamy z mortki. U dobroszki byliśmy jak ledwie co było, ale zlokalizowaliśmy przybytek, więc jakbycotrafimy, ale moglibyśmy się o się pacnąć na ulicy i nic. Wot śmiechota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 26.10.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Ale ja wasze mortki znam ,więc nie znacie dnia ani godziny , kiedy rzuci się na was z piskiem na środku ulicy takie blondniewiadomoco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 26.10.2009 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 I to się nazywa nierównouprawnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.10.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Hej Barranki i Barranków Fanki! Wita się z Wami Zbita Mordka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 26.10.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 No nie przesadzałabym.Wy nie znacie mojej fizis ( i nie ma co załowac ) ,ale znacie miejscówkę budowlaną.Ja znam Was en face i z profilu , ale domu krytego tytancynkiem na oczy nie widziałam.Mnie wyszedł równy remis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.10.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Dobrosiu, zdrówka życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts