Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze, komentarze czyli Cafe pod Barrankami

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dzień dobry wszystkim

szkoda że mamy tak daleko bo luby pewnie by z gitarą wyskoczył. syn by go podszkolił, jedną z gitar pozyczył i stary piec i mogłoby to wypalić. :D

ja jestem właśnie po odsłuchaniu płyty 'mojego' wojtusia i powiem wam że niby sobie chłopcy tylko pobrzdękiwali ale płyta jest boska :o aż trudno uwierzyć że to takie srojtki wymyśliły

barranku

a czemu chcecie tak wcześnie dom odebrać? są jakieś plusy?

Dawaj, dawaj, będziecie częściej tu wpadać :D Plusy? Nie ma żadnych. Ale jak nam bank da prolongatę terminu to sobie natychmiast odpuścimy. Przede wszystkim zmienia się podatek, oczywiście na wyższy...

no i vatu nie da się już na budowę rozliczać. dlatego tak wypytuje

Gwoździka już na żywca widziałam jak gra :D No fajnie gra :D

A i syn Gwoździka nieźle na gitarze gra :D

.... Dzięki Maluszku za reklamę .... masz darmowy bilet na nasz przyszły koncert ....

... wprawdzie biletów i koncertu niet ... ale coś musiałem Ci zaoferować za dobre słowo

:wink: :D

Cześć, cześć :wink: To kuruj ten szpital dobrosiu, myśmy sobie posiedzieli przy kominku, podgrzaliśmy trochę chałupę i wróciliśmy do psa...

do psa to zawsze wracajom, ale gdzies im się jeszcze nie nadarzyło :roll:

Czesc Barranki łobydwa. Czy ja juz kiedyś mówiłam cos o

Waszym kominku? Ze fajnisty jest on?