dobroszka 26.10.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Dobrosiu, zdrówka życzę! Rasiulka i wzajemnie.Aż miałam ciarki jak czytałam Twoje przygody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 26.10.2009 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Nie, nie remis. Bo: Znamy plejs, ale nie znamy: "Mamy już dom i dach i okna i drzwi i cudowną szarą bramę i tynki i rurki na podłodze i nawet wylewki". I ani profilu, ani ąfasa. A ty znasz profil i ąfasa. Więc więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.10.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Nie ma to jak równy remis. .Strzelam okrągłego gola;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 26.10.2009 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Hej Barranki i Barranków Fanki! Wita się z Wami Zbita Mordka! Hej zbita morrtko ty A nastęnym razem to się naprawdę głośno drzyj, to przybędziem z odsieczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.10.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Nie, nie remis. Bo: Znamy plejs, ale nie znamy: "Mamy już dom i dach i okna i drzwi i cudowną szarą bramę i tynki i rurki na podłodze i nawet wylewki". I ani profilu, ani ąfasa. A ty znasz profil i ąfasa. Więc więcej no ale czekajta. Przecie profli tez się zmienia z upływem dni, miesięcy, latogodzin i innych jednostek czasowych.Moze przybyć włos na brodzie, albo ubyć w talii, albo koszulinka może się zmienić. W zasadzie to Dobroszka nawet nie może wiedzieć jak wyglądacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 26.10.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Remis równy jak stół.I kropka.A te foty z Wami co widziałam to się zaraz okaże ,że w fotoszopie wydziergane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 26.10.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Nie ma to jak równy remis. .Strzelam okrągłego gola;) Tylko ustaw sie na "większej połowie" boiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.10.2009 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Nie ma to jak równy remis. .Strzelam okrągłego gola;) Tylko ustaw sie na "większej połowie" boiska a żebyś wiedziała, ustawie się chociażby po to zeby mnie piłka swoją kwadraturą nie zabiła podczas odbicia od siatki ciesze sie, ze dobry nastrój Cie nie opuszcza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 26.10.2009 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Nie ma to jak równy remis. .Strzelam okrągłego gola;) Tylko ustaw sie na "większej połowie" boiska a żebyś wiedziała, ustawie się chociażby po to zeby mnie piłka swoją kwadraturą nie zabiła podczas odbicia od siatki ciesze sie, ze dobry nastrój Cie nie opuszcza:) Kasa mnie opuszcza strumieniem , zdrowie poszło się..... , pogoda ma mnie w d... , to co mi pozostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.10.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Nie ma to jak równy remis. .Strzelam okrągłego gola;) Tylko ustaw sie na "większej połowie" boiska a żebyś wiedziała, ustawie się chociażby po to zeby mnie piłka swoją kwadraturą nie zabiła podczas odbicia od siatki ciesze sie, ze dobry nastrój Cie nie opuszcza:) Kasa mnie opuszcza strumieniem , zdrowie poszło się..... , pogoda ma mnie w d... , to co mi pozostało no dobra, pochwaliłam dzien przed zachodem słońca a z tą kasą to dziwna sprawa. ona wypierdzi...la strumieniami z kieszeni jakby normalnie miała uczulenie na inwestora, franca jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 26.10.2009 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Nie ma to jak równy remis. .Strzelam okrągłego gola;) Tylko ustaw sie na "większej połowie" boiska a żebyś wiedziała, ustawie się chociażby po to zeby mnie piłka swoją kwadraturą nie zabiła podczas odbicia od siatki ciesze sie, ze dobry nastrój Cie nie opuszcza:) Kasa mnie opuszcza strumieniem , zdrowie poszło się..... , pogoda ma mnie w d... , to co mi pozostało no dobra, pochwaliłam dzien przed zachodem słońca a z tą kasą to dziwna sprawa. ona wypierdzi...la strumieniami z kieszeni jakby normalnie miała uczulenie na inwestora, franca jedna Dlatego się przyczailiśmy i zobaczymy, co ona na to... Przyjdzie czy się spłoszy? Okaże się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.10.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Nie ma to jak równy remis. .Strzelam okrągłego gola;) Tylko ustaw sie na "większej połowie" boiska a żebyś wiedziała, ustawie się chociażby po to zeby mnie piłka swoją kwadraturą nie zabiła podczas odbicia od siatki ciesze sie, ze dobry nastrój Cie nie opuszcza:) Kasa mnie opuszcza strumieniem , zdrowie poszło się..... , pogoda ma mnie w d... , to co mi pozostało no dobra, pochwaliłam dzien przed zachodem słońca a z tą kasą to dziwna sprawa. ona wypierdzi...la strumieniami z kieszeni jakby normalnie miała uczulenie na inwestora, franca jedna Dlatego się przyczailiśmy i zobaczymy, co ona na to... Przyjdzie czy się spłoszy? Okaże się... aś cholera wie, franca zadziorna i beszczelna jest, no udanych łowów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 27.10.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Doberek no i po co poruszać tak drażliwy temat moje źródło to już daawno wyschło......... kasa wypłynęła i odpłynęła w siną dal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.10.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 moje źródełko też wyciekło i to dawno temu a chałpa jeszcze potrzebuje dużo takich źródełek, żeby ją wykończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.10.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 u nas też powoli posucha przyjdzie spać na materacu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.10.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Widzę, że wszystkich suszy równo... ... trzeba polać... http://www.alkohole.com.pl/images/millenium-kosz.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 27.10.2009 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Zostawiam swój ślad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.10.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Berek no ja się odzywać nie będę, bo posuchy pieniężnej jeszcze nie mamy - ale pewnie niedługo nas dotknie, więc się zawczasu do klubu dopisuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.10.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 A Baranki, to gdzie się wypasają ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.10.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 A Baranki, to gdzie się wypasają ? pewnie na łące przed domem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts