barranki2 27.10.2009 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Trochę tu, trochem tam... Patrzyliśmy na przykład, czy raśka nie musi się przebierać za wampiurka... Na szczęście musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.10.2009 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Dobrze, że podjechaliście do Rasi. Ja nie wydoliłam. Ale będę sprawdzić jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.10.2009 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 BEEEE-E-E-E be Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 28.10.2009 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Boszsz, normalnie zazdrośnica czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.10.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 dzień dobry no ja tak śmiało wypominam że minął miesiąc od ostatniego odcinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.10.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 .... o w końcu Wusia ruszyła temat który i mnie się po głowie kolebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.10.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 i dzień dobry... beee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 28.10.2009 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 A mi się dwa na raz kolebią po głowie... Chwila, chwilunia... A wusia to jest rasowym użytkownikiem komentów do dziennika. Przychodzi jak się coś w dzienniku pojawi albo jak się nie pojawi . Ale żeby ot tak, to dzie indziej... No cuszszsz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.10.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 ależ drogie Barranki ja czytam na bieżąco wszystko jak leci jeno ponieważ nie widziałam Waszego kominka ani inkszych takich to się nie mam o czem wypowiadac a już mi taki jeden nawtykał że sobie Olimp nabiłam grzecznością to się nie odzywam póki mi cierpliwości starcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.10.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 ajajaj biedna Wusia..... a fe ktosiu... a fe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.10.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 no nie Nitusia żem biedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.10.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 jak nic br brrnki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.10.2009 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Bry Barranki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 28.10.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 A mi się dwa na raz kolebią po głowie... Chwila, chwilunia... ... to pisz Człowieku .... bo także czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 28.10.2009 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 A ty się zastanów - uwzględniając niejakiego P.B. (chyba że un za młody????) nad wariantem, w jakim kiedyś, tuż przed wyginięciem dinozaurów, zagrała marna w sumie kapela Ziyo - byłem na koncercie, na którym podbili sekcję drugimi bębnami. Zajebiste to było - lubię kapele z mocną sekcją rytmiczną . A moją krótkotrwała idolką na tym instrumencie (bo i jej kariera była krótkotrwała) była niejaka Olga Deriglassof (jej kariera pod tym nazwiskiem też nie była długa), która grała w Jarocinie w 1995 w zaawansowanej ciąży koncert z Dziećmi Kapitana Klossa i były to bodaj najmocniejsze bębny na całym festiwalu To tyle z zamierzchłej przeszłości, a teraz myślę, myślę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 28.10.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 A ty się zastanów - uwzględniając niejakiego P.B. ...... ... a skąd Ty znasz P.B. ??? ... tu będzie raczej konflikt interesów ... (w pozytywnym znaczeniu) .... .... ...już tłumaczę ... ....P.B. profesjonalnie gra i z tego co mi wiadomo, ma bardzo profesjonalne plany ... a ja amatorsko uderzam i także amatorsko chciałbym sobie pograć z kumplami w wolnym czasie ... ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 28.10.2009 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 A ty się zastanów - uwzględniając niejakiego P.B. ...... ... a skąd Ty znasz P.B. ??? Z opowieści, opisów i komentarzy ... tu będzie raczej konflikt interesów ... (w pozytywnym znaczeniu) .... .... ...już tłumaczę ... ....P.B. profesjonalnie gra i z tego co mi wiadomo, ma bardzo profesjonalne plany ... a ja amatorsko uderzam i także amatorsko chciałbym sobie pograć z kumplami w wolnym czasie ... ... Tego nie wiedziałem To i tak teoretyczne rozważania na razie, bo nie ogłaszasz pospolitego ruszenia... Po prostu przypomniałem sobie pewną koncepcję muzyczną w ramach pytania: odtwarzać czy aranżować? Takie pytanie mogą sobie postawić nawet muzykujący amatorzy, czyż nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 28.10.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 ..... ... Po prostu przypomniałem sobie pewną koncepcję muzyczną w ramach pytania: odtwarzać czy aranżować? Takie pytanie mogą sobie postawić nawet muzykujący amatorzy, czyż nie? ... to prawda .... ale żeby wszyscy "aranżujący" w grupie czuli się komfortowo ... muszą być amatorami ... lub nimi "się czuć" ... w przeciwnym razie zawsze ktoś się będzie nudził ... albo wstydził ... ...a wtedy to już nie zabawa ... .. to tak jakby niedzielny wędkarz poszedł na zawody z zawodowcami .... złowić coś złowi ... ....ale co się nasłucha ... ..... To i tak teoretyczne rozważania na razie, bo nie ogłaszasz pospolitego ruszenia... ... ale ogłoszę ... na bank ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 28.10.2009 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 No doobra Ale żeby była jasność: ja się łowienia ryb nie dotykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 28.10.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 No doobra Ale żeby była jasność: ja się łowienia ryb nie dotykam .. no i dobrze ... bo inaczej nigdy bym Ciebie nie zaprosił nad mój staw .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts