Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze, komentarze czyli Cafe pod Barrankami

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ależ drogie Barranki ja czytam na bieżąco wszystko jak leci jeno ponieważ nie widziałam Waszego kominka ani inkszych takich :roll: to się nie mam o czem wypowiadac a już mi taki jeden nawtykał że sobie Olimp nabiłam grzecznością :wink: :lol: to się nie odzywam póki mi cierpliwości starcza :lol: :lol: :lol: :lol:

A ty się zastanów - uwzględniając niejakiego P.B. (chyba że un za młody????) nad wariantem, w jakim kiedyś, tuż przed wyginięciem dinozaurów, zagrała marna w sumie kapela Ziyo - byłem na koncercie, na którym podbili sekcję drugimi bębnami. Zajebiste to było - lubię kapele z mocną sekcją rytmiczną :D. A moją krótkotrwała idolką na tym instrumencie (bo i jej kariera była krótkotrwała) była niejaka Olga Deriglassof (jej kariera pod tym nazwiskiem też nie była długa), która grała w Jarocinie w 1995 w zaawansowanej ciąży koncert z Dziećmi Kapitana Klossa i były to bodaj najmocniejsze bębny na całym festiwalu :D

To tyle z zamierzchłej przeszłości, a teraz myślę, myślę...

A ty się zastanów - uwzględniając niejakiego P.B. ......

... a skąd Ty znasz P.B. ??? :roll:

... tu będzie raczej konflikt interesów ... (w pozytywnym znaczeniu) .... ....

...już tłumaczę ...

....P.B. profesjonalnie gra i z tego co mi wiadomo, ma bardzo profesjonalne plany ... a ja amatorsko uderzam i także amatorsko chciałbym sobie pograć z kumplami w wolnym czasie ...

... :D

A ty się zastanów - uwzględniając niejakiego P.B. ......

... a skąd Ty znasz P.B. ??? :roll:

Z opowieści, opisów i komentarzy :D :D

... tu będzie raczej konflikt interesów ... (w pozytywnym znaczeniu) .... ....

...już tłumaczę ...

....P.B. profesjonalnie gra i z tego co mi wiadomo, ma bardzo profesjonalne plany ... a ja amatorsko uderzam i także amatorsko chciałbym sobie pograć z kumplami w wolnym czasie ...

... :D

Tego nie wiedziałem :wink: To i tak teoretyczne rozważania na razie, bo nie ogłaszasz pospolitego ruszenia... Po prostu przypomniałem sobie pewną koncepcję muzyczną w ramach pytania: odtwarzać czy aranżować? Takie pytanie mogą sobie postawić nawet muzykujący amatorzy, czyż nie? :wink:

..... ... Po prostu przypomniałem sobie pewną koncepcję muzyczną w ramach pytania: odtwarzać czy aranżować? Takie pytanie mogą sobie postawić nawet muzykujący amatorzy, czyż nie? :wink:

... to prawda .... ale żeby wszyscy "aranżujący" w grupie czuli się komfortowo ... muszą być amatorami ... lub nimi "się czuć" ... w przeciwnym razie zawsze ktoś się będzie nudził ... albo wstydził ...

...a wtedy to już nie zabawa ...

.. to tak jakby niedzielny wędkarz poszedł na zawody z zawodowcami .... złowić coś złowi ...

....ale co się nasłucha ... :wink: :D

..... To i tak teoretyczne rozważania na razie, bo nie ogłaszasz pospolitego ruszenia...

... ale ogłoszę ... na bank ... :D