barranki2 02.11.2009 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 I ja się witam Bardzo miło mi było Was poznać Hej, hej Miła pani z drugiej strony miasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.11.2009 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 cześć Kuzynie ... Gwoździku, a masz już może jakiś PLAN? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 02.11.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 cześć Kuzynie ... Gwoździku, a masz już może jakiś PLAN? .... pracuję nad tym ... właściwie to na ukończeniu ... ... będziesz wiedział pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.11.2009 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 cześć Kuzynie ... Gwoździku, a masz już może jakiś PLAN? .... pracuję nad tym ... właściwie to na ukończeniu ... ... będziesz wiedział pierwszy HA! Czuję się... bosko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 02.11.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 cześć Kuzynie ... Gwoździku, a masz już może jakiś PLAN? .... pracuję nad tym ... właściwie to na ukończeniu ... ... będziesz wiedział pierwszy HA! Czuję się... bosko .. tylko ja Cię błagam ... zdejmij już ten sznur ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.11.2009 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 cześć Kuzynie ... Gwoździku, a masz już może jakiś PLAN? .... pracuję nad tym ... właściwie to na ukończeniu ... ... będziesz wiedział pierwszy HA! Czuję się... bosko .. tylko ja Cię błagam ... zdejmij już ten sznur ... Już jest w bagażniku Ale miło, że się martwisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.11.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Uuuuuu ... to niezła impreza była! Wisielcze sznury i rany postrzałowe ... że też ja tak daleko mieszkam O sznurku przyszłam przypomnieć .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.11.2009 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Uuuuuu ... to niezła impreza była! Wisielcze sznury i rany postrzałowe ... że też ja tak daleko mieszkam O sznurku przyszłam przypomnieć .... To miła pani (dzień dobry, dzień dobry ) jest podrzędnej jakości wytłumaczeniem. A jak się do ciebie wybierzemy z tym bądź podobnym sznurem w prezencie, to gupio będzie? Ha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.11.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Czołgiem postrzelone i przesznurzone Barranki i Brazo, którą bardzo chciałabym poznać... Mam śliczny sznurek w kotłowni, Barranki potwierdzą... mogę sznurkiem się wkupić... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 02.11.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 ... A jak się do ciebie wybierzemy z tym bądź podobnym sznurem w prezencie, to gupio będzie? Ha! ..albo z gwoździem w oponie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.11.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 dobra czuję się zignorowana idem się oflagować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.11.2009 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 dobra czuję się zignorowana idem się oflagować Wuśka, ani mi siem wasz Pamiętam o tobie w tyle głowy, daj ze dwa-trzy dni i będzie Obiecywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.11.2009 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Czołgiem postrzelone i przesznurzone Barranki i Brazo, którą bardzo chciałabym poznać... Mam śliczny sznurek w kotłowni, Barranki potwierdzą... mogę sznurkiem się wkupić... ? To już się zbierze cały wesoły autobus, ze sznurkiem i gwoździami. I cóż ty na to, brazo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 02.11.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 I ja się cieszę z ponownego spotkania. Wspaniały pomysł mieliście na przebranie. Mam nadzieję, że linę udało się zdjąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 02.11.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Czółko Barranki Melduję,że jest 2 do 1 dla mła Byliśmy niedawno u przyjaciół nieopodal waszych włości i udało mi się zlokalizować najsamprzód całą waszą miejscówkę , a zaraz potem namierzyłam i dom Byłam ,widziałam i nawet zawróciłam przed waszym ogrodzeniem Fajnie wyglądają barrankowe cztery kąty...tylko dach mnie zmylił - na zdjęciach ciemniejszy się wydawał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.11.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 [ To już się zbierze cały wesoły autobus, ze sznurkiem i gwoździami. I cóż ty na to, brazo? Mój ślubny juz nie będzie kierowcą odchorowuje brak promili we krwi jesssssu Dobroszka, przeczytałam "zwróciłam przed waszym ogrodzeniem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.11.2009 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 No nie dobroś, to jusz cios poniżej palca Z drugiej strony osiągnęłaś właściwy stan świadomości lokalizacyjnej, a zaposiadanie przyjaciół w okolicy gwarantuje wizyty "przyokazji". Przynajmniej takie Szkoda, że cię nie było u raśki, szkoooooooooooodaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.11.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 dobra żeby nie było żem sekutnica masz trzy dni ustawowo liczone od jutra ale jak w czwartek pod wieczór no dajmy na to do 22-ej nie będzie to sie oflaguję na bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 02.11.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 malka chyba z zazdrości o dach by mnie mogło skręcić , ale bym posprzątała po sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.11.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 malka chyba z zazdrości o dach by mnie mogło skręcić , ale bym posprzątała po sobie a myślałam, że tu o znak bytności chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts