Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze, komentarze czyli Cafe pod Barrankami

Recommended Posts

[

To już się zbierze cały wesoły autobus, ze sznurkiem i gwoździami. I cóż ty na to, brazo?

Mój ślubny juz nie będzie kierowcą :lol: :lol: :lol: odchorowuje brak promili we krwi :(

jesssssu Dobroszka, przeczytałam "zwróciłam przed waszym ogrodzeniem" :oops: :oops:

Jeszcze można, na razie droga to prowizoryczne pożalsięboże :wink: Szybko by się zmyło :wink:

Malka, musimy sobie zagwarantować kierowcę. Może jakiegoś z odwyku wypożyczymy?

• Odpowiedzi 4,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No nie dobroś, to jusz cios poniżej palca :D Z drugiej strony osiągnęłaś właściwy stan świadomości lokalizacyjnej, a zaposiadanie przyjaciół w okolicy gwarantuje wizyty "przyokazji". Przynajmniej takie :wink:

Szkoda, że cię nie było u raśki, szkoooooooooooodaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :roll:

Cały czas liczę ,że zamiast krótkiej wizyty przyokazji , uda mi się odbyć taką wypasionąizpremedytacją :wink:

Niebytu u Raśki żałuję , ale to była nieobecność bardzo usprawiedliwiona :(

No nie dobroś, to jusz cios poniżej palca :D Z drugiej strony osiągnęłaś właściwy stan świadomości lokalizacyjnej, a zaposiadanie przyjaciół w okolicy gwarantuje wizyty "przyokazji". Przynajmniej takie :wink:

Szkoda, że cię nie było u raśki, szkoooooooooooodaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :roll:

Cały czas liczę ,że zamiast krótkiej wizyty przyokazji , uda mi się odbyć taką wypasionąizpremedytacją :wink:

Niebytu u Raśki żałuję , ale to była nieobecność bardzo usprawiedliwiona :(

jes jes jes.... A co do bardzousprawiedliwień - tak to już bywa. Ale nie zmienia to faktu bardzożałowania. A nawet go dodatkowo podbija...