barranki2 02.11.2009 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 [ To już się zbierze cały wesoły autobus, ze sznurkiem i gwoździami. I cóż ty na to, brazo? Mój ślubny juz nie będzie kierowcą odchorowuje brak promili we krwi jesssssu Dobroszka, przeczytałam "zwróciłam przed waszym ogrodzeniem" Jeszcze można, na razie droga to prowizoryczne pożalsięboże Szybko by się zmyło Malka, musimy sobie zagwarantować kierowcę. Może jakiegoś z odwyku wypożyczymy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 02.11.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 No nie dobroś, to jusz cios poniżej palca Z drugiej strony osiągnęłaś właściwy stan świadomości lokalizacyjnej, a zaposiadanie przyjaciół w okolicy gwarantuje wizyty "przyokazji". Przynajmniej takie Szkoda, że cię nie było u raśki, szkoooooooooooodaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Cały czas liczę ,że zamiast krótkiej wizyty przyokazji , uda mi się odbyć taką wypasionąizpremedytacją Niebytu u Raśki żałuję , ale to była nieobecność bardzo usprawiedliwiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 02.11.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 jesssssu Dobroszka, przeczytałam "zwróciłam przed waszym ogrodzeniem" już teraz rozumiesz moje "wyciąć świnie" zamiast "wiśnie" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.11.2009 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 dobra żeby nie było żem sekutnica masz trzy dni ustawowo liczone od jutra ale jak w czwartek pod wieczór no dajmy na to do 22-ej nie będzie to sie oflaguję na bank Łokej. Chociaż tak zobaczyć oflagowaną wu... Bezcenne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.11.2009 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 No nie dobroś, to jusz cios poniżej palca Z drugiej strony osiągnęłaś właściwy stan świadomości lokalizacyjnej, a zaposiadanie przyjaciół w okolicy gwarantuje wizyty "przyokazji". Przynajmniej takie Szkoda, że cię nie było u raśki, szkoooooooooooodaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Cały czas liczę ,że zamiast krótkiej wizyty przyokazji , uda mi się odbyć taką wypasionąizpremedytacją Niebytu u Raśki żałuję , ale to była nieobecność bardzo usprawiedliwiona jes jes jes.... A co do bardzousprawiedliwień - tak to już bywa. Ale nie zmienia to faktu bardzożałowania. A nawet go dodatkowo podbija... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 02.11.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 znaczy , wu ino w samej fladze , a sote pode spodem? Hmmmmmm A to nie zahacza o jakieś profanacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.11.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 cny Barranku ja bez flagów kiepsko wyglądam a dopiero ze flagami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.11.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Dobrosia raczej o okrucieństwo wobec patrzących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.11.2009 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 znaczy , wu ino w samej fladze , a sote pode spodem? Hmmmmmm A to nie zahacza o jakieś profanacje? Ale przecież nie napisała, jaką flagą się oflaguje Może taką nieprofanacyjną Ciekawa koncepcja, ciekawa. To może przetrzymam do piątku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 02.11.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 wusia to już idź na całość i jeszcze hymn odśpiewaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.11.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Dobrosia to już na jament mnie zamkną nie dość że podciagną pod okrucieństwo i znęcanie się to jeszcze dołoża za obrazę moralności i hymnu Barranki a jaka to flaga nieprofanacyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.11.2009 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 To wtedy będzie protest jak się patrzy Podręcznikowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 02.11.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Jak nasza flaga , to profanacja , a jak obca , to co...chyba tylko notą dyplomatyczną pogrożą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.11.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Dobrosiu ja się obawiam skutków grożenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 02.11.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 No wiesz , kto nie ryzykuje ,ten nie flaguje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.11.2009 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 No wiesz , kto nie ryzykuje ,ten nie flaguje Święte słowa, święte... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.11.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 aaaaaaaaaaaaaamen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.11.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 a dzień dobry Barrankom i Gościom wsiej maści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.11.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 a dzień dobry Barrankom i Gościom wsiej maści Nie pogniewasz się nitubaga, że Cię zacytuję ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.11.2009 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 a dzień dobry Barrankom i Gościom wsiej maści Nie pogniewasz się nitubaga, że Cię zacytuję ???? Boszsz jaka inwencja twórcza normalnie Oskar i Pulicer Cze goście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts