aniawmuratorze 05.11.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 przyjechałam do CAFE bo zasypiam w kazdej pozycji cześć Barranki myśl o tym że coś sobie obcieliście trochę mnie ożywia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 05.11.2009 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 przyjechałam do CAFE bo zasypiam w kazdej pozycji cześć Barranki myśl o tym że coś sobie obcieliście trochę mnie ożywia To zwykle jest dość ekscytująca wizja... Ja nie mogem zasnąć bo prowadzem gazetem ale gdybym nie prowadził to bym zasnoł... Wu, będę walczył, ale czy radę dam? Najwyżej się oflagujesz... (pamiętam! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.11.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 dobry wieczór Barranku jak dobrze że sam wspomniałeś bo miałam właśnie nadmienić że masz pół godzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.11.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Barranki2 priv poszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.11.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Wuśka - flagi szyj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 05.11.2009 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Szyj, szyj... Życie nie jest proste... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.11.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 przyjechałam do CAFE bo zasypiam w kazdej pozycji cześć Barranki myśl o tym że coś sobie obcieliście trochę mnie ożywia To zwykle jest dość ekscytująca wizja... Ja nie mogem zasnąć bo prowadzem gazetem ale gdybym nie prowadził to bym zasnoł... Wu, będę walczył, ale czy radę dam? Najwyżej się oflagujesz... (pamiętam! ) A jutro bedzie taka czolowka: NIE CHCE MI SIE PRACOWAC, RZUCAM TE ROBOTE. Baranek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 05.11.2009 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Przeczytaj sobie reportaż w Dużym Formacie... To o mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.11.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Przeczytaj sobie reportaż w Dużym Formacie... To o mnie To Ty w tej gazecie , znaczy tę gazetę...o cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.11.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Przeczytaj sobie reportaż w Dużym Formacie... To o mnie Nie mam GW niestety, ale dorwe gdzies... Brzmi obiecujaco. PRACA NIE ZAJĄC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 05.11.2009 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Przeczytaj sobie reportaż w Dużym Formacie... To o mnie To Ty w tej gazecie , znaczy tę gazetę...o cholera O mnie w sensie przenośnym, bo nie konkretnie, ale jest tam tekst o sumie wszystkich mnów A w tej/tamtej to ja owszem nawet robiłem, ale to było fyfnaście lat temu... Niektórzy to wtedy odrastalli od przedszkola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 05.11.2009 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 A, jeszcze jedno. Żeby nie było, że wystawiam wusię i innych literacko zaangażowanych obecników naszego dziennika na skandaliczną niepewność, ogłaszam trzymając za plecami dwa zaplecione palce, iż trzy, słownie trzy rozdziały, zatutyłowane "Izba na twarz, czyli jak wymyślić przyszłe życie", "Gówno wybiło, czyli nasze pierwsze katastrofy" oraz "Pokochać wykonawcę, czyli męczenie zduna", a także zdecydowanie rozbudowany rozdział poprzedni, poświęcony relacjom sąsiedzkim, zostaną opublikowane jednocześnie, w tę niedzielę o godzinie 22. Muszę nad nimi posiedzieć chwilę. Proszę o odrobinę cierpliwości jeszcze barranek ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 05.11.2009 23:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 I popatrzcie. Jęczą, jęczą, a na nikim nie zrobiło to wrażenia To dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.11.2009 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Jak to? Zatkalo wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 06.11.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Jak to? Zatkalo wszystkich. właśnie witam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.11.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 http://foto.scigacz.pl/cache/imgs/_w750/gallery/sport/motoGP/GP_San_Marino_Podsumowanie/flagi_rossi.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.11.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 oczekując nowych odcinków, siedzę jak na szpilkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.11.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 cześć... drukiem czy jak sobie kto zrobi na powielaczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.11.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 będę .... w niedzielę o 22 .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.11.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 to ja się witam i...będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts