Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze, komentarze czyli Cafe pod Barrankami

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

przyjechałam do CAFE bo zasypiam w kazdej pozycji :roll:

cześć Barranki myśl o tym że coś sobie obcieliście trochę mnie ożywia :wink:

To zwykle jest dość ekscytująca wizja... Ja nie mogem zasnąć bo prowadzem gazetem ale gdybym nie prowadził to bym zasnoł...

Wu, będę walczył, ale czy radę dam? Najwyżej się oflagujesz... :wink: (pamiętam! :wink: )

przyjechałam do CAFE bo zasypiam w kazdej pozycji :roll:

cześć Barranki myśl o tym że coś sobie obcieliście trochę mnie ożywia :wink:

To zwykle jest dość ekscytująca wizja... Ja nie mogem zasnąć bo prowadzem gazetem ale gdybym nie prowadził to bym zasnoł...

Wu, będę walczył, ale czy radę dam? Najwyżej się oflagujesz... :wink: (pamiętam! :wink: )

A jutro bedzie taka czolowka: NIE CHCE MI SIE PRACOWAC, RZUCAM TE ROBOTE. Baranek.

Przeczytaj sobie reportaż w Dużym Formacie... To o mnie :D

To Ty w tej gazecie , znaczy tę gazetę...o cholera :o :o

O mnie w sensie przenośnym, bo nie konkretnie, ale jest tam tekst o sumie wszystkich mnów :D A w tej/tamtej to ja owszem nawet robiłem, ale to było fyfnaście lat temu... Niektórzy to wtedy odrastalli od przedszkola :wink:

A, jeszcze jedno. Żeby nie było, że wystawiam wusię i innych literacko zaangażowanych obecników naszego dziennika na skandaliczną niepewność, ogłaszam trzymając za plecami dwa zaplecione palce, iż trzy, słownie trzy rozdziały, zatutyłowane "Izba na twarz, czyli jak wymyślić przyszłe życie", "Gówno wybiło, czyli nasze pierwsze katastrofy" oraz "Pokochać wykonawcę, czyli męczenie zduna", a także zdecydowanie rozbudowany rozdział poprzedni, poświęcony relacjom sąsiedzkim, zostaną opublikowane jednocześnie, w tę niedzielę o godzinie 22. Muszę nad nimi posiedzieć chwilę. Proszę o odrobinę cierpliwości jeszcze :wink:

barranek ja