barranki2 06.11.2009 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Czuwaj królik, jakoś się na imprezach mijamy Cze kuzyn, jak tam PLAN? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.11.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 ......... Cze kuzyn, jak tam PLAN? ... na razie działam nad projektem "(Pół)dziennik Gwoździka - Reaktywacja" ... ... a potem mam być TU w niedzielę o 22.00 .... ... a w trakcie położyć gres w kiblu na gwoździkowej .. ... a jak odpocznę ... wrócę do PLANU ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.11.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Gwooooooooozdzik, ales sie rozepchal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.11.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 ... minęła 22.00 ... i coooooo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.11.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 ... no i poczytałem o gównianej rurze .... jak zwykle fajnie opisane .... ... ale inne odcinki dziennika ... to czyste lenistwo ... ... i jak tu z Tobą coś Planować ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 08.11.2009 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Nie lenistwo, nie lenistwo tylko właśnie PLAN. Plan dyscyplinuje. I w ogóle. Chociaż najlepszy plan to starannie zaplanowana improwizacja. PS to pisałam ja, barrankowa, bo barranek mąż pogrążon w trzecim tomie Stiega Larssona, wyłączył się. Paaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.11.2009 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Nie lenistwo, nie lenistwo tylko właśnie PLAN. Plan dyscyplinuje. I w ogóle. Chociaż najlepszy plan to starannie zaplanowana improwizacja. PS to pisałam ja, barrankowa, bo barranek mąż pogrążon w trzecim tomie Stiega Larssona, wyłączył się. Paaaaaa Jeśli plan dyscyplinuje, to ja mam taki śliczny, pleciony, wielorzemykowy, co wisiał w klasie u mojego dziadka, tuż obok drzwi... Czołgiem Barranki! Albo hulajnogą... Bylebyście przyjechali, bo tenskniem straszniście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 09.11.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 dzięki za nowy odcinek i plan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.11.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 dzień dobry ale to normalnie wyrafinowana forma dręczenia czytaczomaniaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.11.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 PS to pisałam ja, barrankowa, bo barranek mąż pogrążon w trzecim tomie Stiega Larssona, wyłączył się. Paaaaaa Barranku małżu - widzę, że czytamy dokładnie to samo dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kar_ma 09.11.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Dziękuję za kolejną część opowieści Ale narobiliście mi smaka na ciąg dalszy . No, ale emocje trzeba dawkować Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.11.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 PS to pisałam ja, barrankowa, bo barranek mąż pogrążon w trzecim tomie Stiega Larssona, wyłączył się. Paaaaaa ja się zagłębiam w pierwszą część ostatnio czołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 09.11.2009 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 PS to pisałam ja, barrankowa, bo barranek mąż pogrążon w trzecim tomie Stiega Larssona, wyłączył się.o Paaaaaa Barranku małżu - widzę, że czytamy dokładnie to samo dzień doberek SKOŃCZYŁEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.11.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 PS to pisałam ja, barrankowa, bo barranek mąż pogrążon w trzecim tomie Stiega Larssona, wyłączył się.o Paaaaaa Barranku małżu - widzę, że czytamy dokładnie to samo dzień doberek SKOŃCZYŁEM No i? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 09.11.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 PS to pisałam ja, barrankowa, bo barranek mąż pogrążon w trzecim tomie Stiega Larssona, wyłączył się.o Paaaaaa Barranku małżu - widzę, że czytamy dokładnie to samo dzień doberek SKOŃCZYŁEM No i? The End. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 09.11.2009 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 PS to pisałam ja, barrankowa, bo barranek mąż pogrążon w trzecim tomie Stiega Larssona, wyłączył się.o Paaaaaa Barranku małżu - widzę, że czytamy dokładnie to samo dzień doberek SKOŃCZYŁEM No i? The End. Na swój sposób dobrze, że ten pan już nic nie napisze. Tak się nie da żyć. Wczoraj czytałem do 4, i to po niedzielnym dyżurze, dzisiaj kończyłem z książką pod biurkiem. I to żeby jakieś krótkie było, to nieeee, nie ma mowy, po kilkaset stron... Film z pierwszej części budzi mieszane emocje, nam się względnie podobał, bo dokładnie tak wyobrażaliśmy sobie Salander, ponoć właśnie teraz w Szwecji była premiera ekranizacji środkowego tomu, ciekawe, co im wyszło... Ale generalnie – zadżebiste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.11.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 dobry wieczór noooo to jutro nowy odcineczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 11.11.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 I ja przeczytałam i z norm unijnych się obśmiałam Na szczęście u nas ten co zakładał, odbierał i będzie spisywał to ten sam człowiek i pouczył nas żeby przed zimą zakręcić zawór. Niestety pierwsze przymrozki i tak się dały nam we znaki, bo wodomierz popękał a i woda lała się przy zaworze. Teraz dopóki ekipa pracuje to nie będziemy zakręcać (no chyba że chwycą silne mrozy). Plan następnych odcinków podoba mi się bardzo i czekam na nie niecierpliwe. Tylko wiesz, że teraz to Ci nikt nie odpuści? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.11.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 o widze, ze Barranek co nowego spłodzil. Poczytawszy troche , ale dlaczego tak pózno przeczytawszy. Zapowiedzi kolejnych odcinków są kuszące. Zwłaszcza podoba mi się zapowiedz na 25 listopada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 11.11.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 ... Zwłaszcza podoba mi się zapowiedz na 25 listopada ... ciekawe co Barranek "zapowie" na Boże Narodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts