Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze, komentarze czyli Cafe pod Barrankami

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

......... :wink: Cze kuzyn, jak tam PLAN?

... na razie działam nad projektem "(Pół)dziennik Gwoździka - Reaktywacja" ...

... a potem mam być TU w niedzielę o 22.00 ....

... a w trakcie położyć gres w kiblu na gwoździkowej ..

... a jak odpocznę ... wrócę do PLANU ... :D

Nie lenistwo, nie lenistwo tylko właśnie PLAN. Plan dyscyplinuje. I w ogóle. Chociaż najlepszy plan to starannie zaplanowana improwizacja.

PS to pisałam ja, barrankowa, bo barranek mąż pogrążon w trzecim tomie Stiega Larssona, wyłączył się. Paaaaaa

Jeśli plan dyscyplinuje, to ja mam taki śliczny, pleciony, wielorzemykowy, co wisiał w klasie u mojego dziadka, tuż obok drzwi... 8) :wink:

Czołgiem Barranki! :D Albo hulajnogą... :roll: :wink: Bylebyście przyjechali, bo tenskniem straszniście... 8)

PS to pisałam ja, barrankowa, bo barranek mąż pogrążon w trzecim tomie Stiega Larssona, wyłączył się.o Paaaaaa

Barranku małżu - widzę, że czytamy dokładnie to samo :D

dzień doberek :D

SKOŃCZYŁEM :wink:

No i? :roll:

The End.

Na swój sposób dobrze, że ten pan już nic nie napisze. Tak się nie da żyć. Wczoraj czytałem do 4, i to po niedzielnym dyżurze, dzisiaj kończyłem z książką pod biurkiem. I to żeby jakieś krótkie było, to nieeee, nie ma mowy, po kilkaset stron...

Film z pierwszej części budzi mieszane emocje, nam się względnie podobał, bo dokładnie tak wyobrażaliśmy sobie Salander, ponoć właśnie teraz w Szwecji była premiera ekranizacji środkowego tomu, ciekawe, co im wyszło...

Ale generalnie – zadżebiste :wink:

I ja przeczytałam i z norm unijnych się obśmiałam :lol:

Na szczęście u nas ten co zakładał, odbierał i będzie spisywał to ten sam człowiek i pouczył nas żeby przed zimą zakręcić zawór. Niestety pierwsze przymrozki i tak się dały nam we znaki, bo wodomierz popękał a i woda lała się przy zaworze. Teraz dopóki ekipa pracuje to nie będziemy zakręcać (no chyba że chwycą silne mrozy).

Plan następnych odcinków podoba mi się bardzo i czekam na nie niecierpliwe.

Tylko wiesz, że teraz to Ci nikt nie odpuści? :p