78mysz 11.11.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 ... Zwłaszcza podoba mi się zapowiedz na 25 listopada ... ciekawe co Barranek "zapowie" na Boże Narodzenie alleluja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 11.11.2009 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Ale jeszcze 16 odcinek się pojawił. Po 17 co prawda, ale zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.11.2009 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 a ja jeszcze nie czytałam ale jutro nadrobię obiecuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 12.11.2009 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 ... Zwłaszcza podoba mi się zapowiedz na 25 listopada ... ciekawe co Barranek "zapowie" na Boże Narodzenie alleluja I położę się za przeproszeniem przy żłóbku? hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.11.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Dopiero dziś czas miałam i dopiero dziś poczytałam... i czuję się winna, że projekt gotowy wzięliśmy na tapetę i mamy pokoje ze skosami i schody wylewane i garderoby za mało i spiżarni wcale ale w kompleksy się wpędzić nie dam a jak już kiedyś do Was dojadę to po schodach rasinych będę bała się chodzić A swoją drogą jak Mama Barrankowej pisała to Barrankowa ma takie szczęście do sąsiadów, że i dom musieliście budować koło archtekta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 12.11.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 12.11.2009 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Dopiero dziś czas miałam i dopiero dziś poczytałam... i czuję się winna, że projekt gotowy wzięliśmy na tapetę i mamy pokoje ze skosami i schody wylewane i garderoby za mało i spiżarni wcale ale w kompleksy się wpędzić nie dam No właśnie dzięki temu ten projekt nie kosztował nas majątku więc słusznie sie nie dawaj w kompleksy wpędzić, bo tak naprawdę nie ma po co. liczy się to, czy w domu, który się buduje, człowiek się dobrze czuje. to jest podstawa. A w to, że się wybierzesz w końcu to i tak na razie nie wierzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.11.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Dopiero dziś czas miałam i dopiero dziś poczytałam... i czuję się winna, że projekt gotowy wzięliśmy na tapetę i mamy pokoje ze skosami i schody wylewane i garderoby za mało i spiżarni wcale ale w kompleksy się wpędzić nie dam No właśnie dzięki temu ten projekt nie kosztował nas majątku więc słusznie sie nie dawaj w kompleksy wpędzić, bo tak naprawdę nie ma po co. liczy się to, czy w domu, który się buduje, człowiek się dobrze czuje. to jest podstawa. A w to, że się wybierzesz w końcu to i tak na razie nie wierzymy Się nie daję Już niedługo, z dni parę będę wolna tyle, że weekendy mam jeszcze do 29 zajęte, ale w tygodniu to już 20 teoretycznie czasem dysponuję Ciepło u Was pompa pracuje? Się wproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 12.11.2009 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Dopiero dziś czas miałam i dopiero dziś poczytałam... i czuję się winna, że projekt gotowy wzięliśmy na tapetę i mamy pokoje ze skosami i schody wylewane i garderoby za mało i spiżarni wcale ale w kompleksy się wpędzić nie dam No właśnie dzięki temu ten projekt nie kosztował nas majątku więc słusznie sie nie dawaj w kompleksy wpędzić, bo tak naprawdę nie ma po co. liczy się to, czy w domu, który się buduje, człowiek się dobrze czuje. to jest podstawa. A w to, że się wybierzesz w końcu to i tak na razie nie wierzymy Się nie daję Już niedługo, z dni parę będę wolna tyle, że weekendy mam jeszcze do 29 zajęte, ale w tygodniu to już 20 teoretycznie czasem dysponuję Ciepło u Was pompa pracuje? Się wproszę No wlaśnie w weekend trzeba. Bo w ciągudnia to o 16 ciemnica, i już tak się nawet nie chce na wieś pociągnąć. A o pompie to na razie marzenie jeszcze jest, jak będzie do końca roku założona to poskaczemy sobie z radości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 12.11.2009 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 No i w piecu trzeba wcześniej napalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.11.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 a to powiem w tajemnicy żeby nie zapeszyć, że u mnie może już jutro ciepełko zagości kciuki trzymajcie by się udało i nie zapeszyć ale jak to tak już dawno pompę macie a ciepła niet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.11.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 dobry wieczór ja tak nachalnie nieco ale Barranki to jeszcze wieczornych ablucji nie czyniły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 12.11.2009 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 a to powiem w tajemnicy żeby nie zapeszyć, że u mnie może już jutro ciepełko zagości kciuki trzymajcie by się udało i nie zapeszyć ale jak to tak już dawno pompę macie a ciepła niet? Na razie nie mamy jeszcze pompy jako takiej - cały czas kombinujemy, jak zrobić żeby była znakomita i baaaaardzo tania Ba, nawet nie mamy jeszcze studzienki zbiorczej, bo cały czas nie dojechała. Powinniśmy mieć ten cały układ pospinany w przyszłym tygodniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.11.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 a to błoto co sucza by się w nim chętnie wytaplała to tylko rury byli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 12.11.2009 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 dobry wieczór ja tak nachalnie nieco ale Barranki to jeszcze wieczornych ablucji nie czyniły NO ZABIJE MNIE TO pofałdowane zieziontko. Ale dzisiejszy odcinek będzie jutro. Za dużo działań dzisiaj nam wypadło... a teraz zmierzamy ku nieczeźwości... I nie będą mi siem dobrze literki składaciały. Naprawdę jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 12.11.2009 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 a to błoto co sucza by się w nim chętnie wytaplała to tylko rury byli Bo to skomplikowane i wieloskladnikowe urządzenie jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.11.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 a to błoto co sucza by się w nim chętnie wytaplała to tylko rury byli Bo to skomplikowane i wieloskladnikowe urządzenie jest... no to fakstycznie ziemskie komplikacyje i ciepłą oddać nie chce tak łatwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.11.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 dobry wieczór ja tak nachalnie nieco ale Barranki to jeszcze wieczornych ablucji nie czyniły NO ZABIJE MNIE TO pofałdowane zieziontko. Ale dzisiejszy odcinek będzie jutro. Za dużo działań dzisiaj nam wypadło... a teraz zmierzamy ku nieczeźwości... I nie będą mi siem dobrze literki składaciały. Naprawdę jutro. w pierwszej chwili nie załapałam że to pofałdowane to o mnie noooooooooo ładnie mnie Barranek pocukrował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 12.11.2009 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 dobry wieczór ja tak nachalnie nieco ale Barranki to jeszcze wieczornych ablucji nie czyniły NO ZABIJE MNIE TO pofałdowane zieziontko. Ale dzisiejszy odcinek będzie jutro. Za dużo działań dzisiaj nam wypadło... a teraz zmierzamy ku nieczeźwości... I nie będą mi siem dobrze literki składaciały. Naprawdę jutro. w pierwszej chwili nie załapałam że to pofałdowane to o mnie noooooooooo ładnie mnie Barranek pocukrował No wiesz, nie zawsze człowiek siem w lustrze ogląda Ale ulżyło mi, nie krzyczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.11.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 noooo Barranku co jak co ale lustro często odwiedzam no i owszem tu i tam pofałdowana jestem ale na litość Boską nie na gębusi bo mi to pofałdowane mowę odjęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts