Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze, komentarze czyli Cafe pod Barrankami

Recommended Posts

Na dobry początek:

podchodzi do mnie w fabryce kolega, co to mieszka już 2 kilometry przed naszą wsią, patrząc od strony city z pytaniem, ile jechałem dzisiaj. Pomijam fakt, że jemu co jakiś czas się wydaje, że już się przeprowadziliśmy, a nam niestety nie :(. Po rozwianiu tego drobnego fopasa okazało się, że był dzisiaj rekordzistą - 3.45 h spod Zalesia Górnego na ul. Prostą. Od niego to ok. 30 km. 2 godziny starczyło na przejechanie pierwszych 10 km do Piaseczna, a później Puławską już z górki, tylko 1,45...

A mógł zostać w domu i zająć się lepieniem bałwanka, najlepiej z perkusją od razu :wink:

mój mąż dzisiaj jechał ponad 2 godziny do pracy, a do przedszkola, które jest 2 km od nas 20 min 8) :lol: :lol:

• Odpowiedzi 4,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To teraz będzie o firmie komunikacji marketingowej. Naprawdę, nad tym programem pracowały tęga głowowie :wink: Firma się nazywa Achtung!, znaczu Uwaga! Ładnie :wink:

Kompetentnie i jednak blisko

Z szacunku do wartości dodanej

achtung! fachowa kompetencja agencji komunikacji łączy z bliskością i mocy obowiązującej przedsiębiorstwa rodzinnego. Nasz długotrwały rozwój i pytanie są nami, gdzie chcielibyśmy stać w dziesięciu latach, ważne niż krótkoterminowy sukces interesu i liczby kwartału. Z tej podstawy stoją zadowolenie naszych klientów i naszych pań współpracownika dla nas na pierwszym miejscu. Nasza operacja i nasza lojalność obowiązują im.

Szacunek jest jądrem naszej achtung! kultur. Przynosimy ten szacunek przy achtung! się nawzajem jak również nasz klient z naprzeciwka. Ona pokazuje się między innymi w naszym interesie na trwałym stosunku, na wspólnej nauce z minionych kampanii jak również na stałym polepszeniu.

Szacunek sądzi, bierze poważnie i respektuje zostać, opłacają się i ukształtują z móc, zapytać zostać po jego zdaniu i właśnie nie tylko jako numer współpracownika lub klient obowiązywać pod wielu. Nasi klienci doświadczą ten szacunek naprzeciwko współpracownikom w formie z radości operacji, lojalności i bogactwa myśli jak również w końcu zakończenie w formie z powodzeniem, efektywna komunikacja.

Wartość kolektywnej wiedzy

Nasze panie współpracownika chętnie przy achtung! są i pozostaną. Nie tylko, że my zobowiążcie im na podstawie jej operacji czują. Wiemy wokół wartości jej kolektywnej wiedzy i zebranego doświadczenia. Oni są założeniem dla skutecznej, dla efektywnej komunikacji i nadto dla postępu z achtung!. Panie współpracownika są najważniejszą wartością przedsiębiorstwa – to nie jest dla nas naga fraza. W przeciwieństwie. Persönlichkeiten biorą tę niosącą i współdziałającą rolę przy achtung! rzeczywiście do środka.

achtung! jako niezawodny partner

Ta szczególna atmosfera ma jej przyczynę także w tym, że achtung! prowadzić właściciel jest. Nie krótkoterminowe oczekiwania oprocentowania oznaczają nasze postępowanie, lecz założenie długotrwałego rozwoju interesu. To jest tylko możliwe, kiedy troszczymy się o to, że nasi klienci jej cele długoterminowo i osiągną trwale. Rozumiemy się jako niezawodni partnerzy klienta, aby pomóc jemu przy dotarciu jego celów interesu.

Stąd nasze motto: Na zbliż jesteśmy naszym klientem, tym możemy przynieść dalej ją.

Barranki pytanko tendencyjne mam

:lol: :lol:

jak jeździcie w tamte strony (w tamte , znaczy te co koło mnie musicie przejechać ) to również w celu zjeżdzania na jednej lub dwóch deskach z róznych gabarytowo wzniesień ??

Niech magiczna noc Wigilijnego Wieczoru

Przyniesie Ci spokój i radość.

Niech każda chwila Świąt Bożego Narodzenia

Żyje własnym pięknem,

A Nowy Rok obdaruje Ciebie i całą Waszą rodzinę

Pomyślnością i szczęściem.

Najpiękniejszych Świąt Bożego Narodzenia

Niech spełniają się wszystkie Twe marzenia.

http://img264.imageshack.us/img264/9022/x32fx3.gif

jak jeździcie w tamte strony (w tamte , znaczy te co koło mnie musicie przejechać ) to również w celu zjeżdzania na jednej lub dwóch deskach z róznych gabarytowo wzniesień ??

Mówisz o takich wzniesieniach, w których z dolnej ich części na górną ich część poprowadzono urządzenia ciągutkowe?

Mówisz o takich wzniesieniach, w których z dolnej ich części na górną ich część poprowadzono urządzenia ciągutkowe?

właśnie o takich, acz urządzenia mogą być i szynowe i linowe i ciągutkowe - choć te lubię najmniej :lol:

właśnie o takich, acz urządzenia mogą być i szynowe i linowe i ciągutkowe - choć te lubię najmniej :lol:

nooooooo :-). Lubiemy takie boazerie, natomiast parapety nie :wink:

Gdy pierwsza gwiazdkę ujrzysz na niebie,

Wspomnij tych, co kochają Ciebie,

Gdy pierwsza zagaśnie, a druga zabłyśnie,

niech Cię aniołek ode mnie uściśnie !!!

I złoży serdeczne życzenia z okazji

Świąt Bożego Narodzenia!!!

życzy lidszu z rodzinką

http://domka86.blox.pl/resource/833_swieta2.jpg