lidszu 17.12.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Na dobry początek: podchodzi do mnie w fabryce kolega, co to mieszka już 2 kilometry przed naszą wsią, patrząc od strony city z pytaniem, ile jechałem dzisiaj. Pomijam fakt, że jemu co jakiś czas się wydaje, że już się przeprowadziliśmy, a nam niestety nie . Po rozwianiu tego drobnego fopasa okazało się, że był dzisiaj rekordzistą - 3.45 h spod Zalesia Górnego na ul. Prostą. Od niego to ok. 30 km. 2 godziny starczyło na przejechanie pierwszych 10 km do Piaseczna, a później Puławską już z górki, tylko 1,45... A mógł zostać w domu i zająć się lepieniem bałwanka, najlepiej z perkusją od razu mój mąż dzisiaj jechał ponad 2 godziny do pracy, a do przedszkola, które jest 2 km od nas 20 min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.12.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 założyciel ochotniczki straży pożarnych i inne słodkości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 17.12.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Zaszkodź rodzinę, towarzysz części ... to było mocne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 17.12.2009 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 oplułam monitor oszczegałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 17.12.2009 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 To teraz będzie o firmie komunikacji marketingowej. Naprawdę, nad tym programem pracowały tęga głowowie Firma się nazywa Achtung!, znaczu Uwaga! Ładnie Kompetentnie i jednak blisko Z szacunku do wartości dodanej achtung! fachowa kompetencja agencji komunikacji łączy z bliskością i mocy obowiązującej przedsiębiorstwa rodzinnego. Nasz długotrwały rozwój i pytanie są nami, gdzie chcielibyśmy stać w dziesięciu latach, ważne niż krótkoterminowy sukces interesu i liczby kwartału. Z tej podstawy stoją zadowolenie naszych klientów i naszych pań współpracownika dla nas na pierwszym miejscu. Nasza operacja i nasza lojalność obowiązują im. Szacunek jest jądrem naszej achtung! kultur. Przynosimy ten szacunek przy achtung! się nawzajem jak również nasz klient z naprzeciwka. Ona pokazuje się między innymi w naszym interesie na trwałym stosunku, na wspólnej nauce z minionych kampanii jak również na stałym polepszeniu. Szacunek sądzi, bierze poważnie i respektuje zostać, opłacają się i ukształtują z móc, zapytać zostać po jego zdaniu i właśnie nie tylko jako numer współpracownika lub klient obowiązywać pod wielu. Nasi klienci doświadczą ten szacunek naprzeciwko współpracownikom w formie z radości operacji, lojalności i bogactwa myśli jak również w końcu zakończenie w formie z powodzeniem, efektywna komunikacja. Wartość kolektywnej wiedzy Nasze panie współpracownika chętnie przy achtung! są i pozostaną. Nie tylko, że my zobowiążcie im na podstawie jej operacji czują. Wiemy wokół wartości jej kolektywnej wiedzy i zebranego doświadczenia. Oni są założeniem dla skutecznej, dla efektywnej komunikacji i nadto dla postępu z achtung!. Panie współpracownika są najważniejszą wartością przedsiębiorstwa – to nie jest dla nas naga fraza. W przeciwieństwie. Persönlichkeiten biorą tę niosącą i współdziałającą rolę przy achtung! rzeczywiście do środka. achtung! jako niezawodny partner Ta szczególna atmosfera ma jej przyczynę także w tym, że achtung! prowadzić właściciel jest. Nie krótkoterminowe oczekiwania oprocentowania oznaczają nasze postępowanie, lecz założenie długotrwałego rozwoju interesu. To jest tylko możliwe, kiedy troszczymy się o to, że nasi klienci jej cele długoterminowo i osiągną trwale. Rozumiemy się jako niezawodni partnerzy klienta, aby pomóc jemu przy dotarciu jego celów interesu. Stąd nasze motto: Na zbliż jesteśmy naszym klientem, tym możemy przynieść dalej ją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 17.12.2009 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 No dobrze, wystarczy A śnieg pada, zasypuje nam sąsiada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.12.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 No dobrze, wystarczy A śnieg pada, zasypuje nam sąsiada... posiłki??? http://www.cosgan.de/images/midi/verschiedene/r010.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.12.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Nie dość, że monitor oplułam, to brzuch mnie rozbolał i oczy strugi łez zalały a śniegu jest tak akurat http://img697.imageshack.us/img697/1157/dsc0216t.jpg jeździć się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.12.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 kocham Twojego nowego przyjaciela bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 20.12.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Spokojnych, Radosnych i Rodzinnych Świąt życzy zuz@nka z rodziną http://www.omsakthi.org/cards2/gfx/christmas_card_2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.12.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Barranki pytanko tendencyjne mam jak jeździcie w tamte strony (w tamte , znaczy te co koło mnie musicie przejechać ) to również w celu zjeżdzania na jednej lub dwóch deskach z róznych gabarytowo wzniesień ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.12.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 http://kartki.net.pl/kartki/4/small/151s.jpgWesołych, zdrowych, spokojnych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 20.12.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Barranki zagonione dwa dziekuje sedecznie za życzenia najmyszowatości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 21.12.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Niech magiczna noc Wigilijnego WieczoruPrzyniesie Ci spokój i radość.Niech każda chwila Świąt Bożego NarodzeniaŻyje własnym pięknem,A Nowy Rok obdaruje Ciebie i całą Waszą rodzinęPomyślnością i szczęściem.Najpiękniejszych Świąt Bożego NarodzeniaNiech spełniają się wszystkie Twe marzenia.http://img264.imageshack.us/img264/9022/x32fx3.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.12.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 http://img686.imageshack.us/img686/7533/zyczeniaforum2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 21.12.2009 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Barranki pytanko tendencyjne mam jak jeździcie w tamte strony (w tamte , znaczy te co koło mnie musicie przejechać ) to również w celu zjeżdzania na jednej lub dwóch deskach z róznych gabarytowo wzniesień ?? Mówisz o takich wzniesieniach, w których z dolnej ich części na górną ich część poprowadzono urządzenia ciągutkowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.12.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Barranki pytanko tendencyjne mam jak jeździcie w tamte strony (w tamte , znaczy te co koło mnie musicie przejechać ) to również w celu zjeżdzania na jednej lub dwóch deskach z róznych gabarytowo wzniesień ?? Mówisz o takich wzniesieniach, w których z dolnej ich części na górną ich część poprowadzono urządzenia ciągutkowe? właśnie o takich, acz urządzenia mogą być i szynowe i linowe i ciągutkowe - choć te lubię najmniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 21.12.2009 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Barranki pytanko tendencyjne mam jak jeździcie w tamte strony (w tamte , znaczy te co koło mnie musicie przejechać ) to również w celu zjeżdzania na jednej lub dwóch deskach z róznych gabarytowo wzniesień ?? Mówisz o takich wzniesieniach, w których z dolnej ich części na górną ich część poprowadzono urządzenia ciągutkowe? właśnie o takich, acz urządzenia mogą być i szynowe i linowe i ciągutkowe - choć te lubię najmniej nooooooo . Lubiemy takie boazerie, natomiast parapety nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.12.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 no my tez boazerię , zdecydowanie, a tam w Waszych okolicach jest taki jeden co by go trzeba kiedyś na sanki zabrać ...jakbyśmy tak sie zgrali....hmmmmmmm mogło by byc miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.12.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Gdy pierwsza gwiazdkę ujrzysz na niebie,Wspomnij tych, co kochają Ciebie,Gdy pierwsza zagaśnie, a druga zabłyśnie,niech Cię aniołek ode mnie uściśnie !!!I złoży serdeczne życzenia z okazjiŚwiąt Bożego Narodzenia!!! życzy lidszu z rodzinką http://domka86.blox.pl/resource/833_swieta2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts