zuznka 19.04.2009 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 A ja byłam u Barranków :) Fajne są Barranki 2 + ich pies I gości mieli fajnych i domek mają fajny I w ogóle ale siem kwalisz - a nas nie weznelas ze sobom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.04.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 A ja byłam u Barranków :) Fajne są Barranki 2 + ich pies I gości mieli fajnych i domek mają fajny I w ogóle i nic nie powiedziałaś, że do nich jedziesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.04.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 no cóż.....widac niektórzy mogą wizytować bez kolejki.....a reszta musi czekac karnie w rządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.04.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 no cóż.....widac niektórzy mogą wizytować bez kolejki.....a reszta musi czekac karnie w rządku a myślałam ze to juz zamierzchłe czasy cholera wróciły i co teraz wstęp tylko na kartki, a może konik gdzieś bilety sprzedaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.04.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 pewnie się trzeba będzie na jakąś listę kolejkową wpisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.04.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 pewnie się trzeba będzie na jakąś listę kolejkową wpisać to wpisz i mnie - a może trzeba kogoś przekupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.04.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 to co zrzutę na łapówkę robimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.04.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 to co zrzutę na łapówkę robimy? ja dam pół świaniak, może ktoś cukier albo czekoladę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.04.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 ja cukier i cebulę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.04.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 A ja byłam u Barranków :) Fajne są Barranki 2 + ich pies I gości mieli fajnych i domek mają fajny I w ogóle i nic nie powiedziałaś, że do nich jedziesz ? Ja nie wiedziałam, że do nich jadę, bo nie do nich miałam jechać Do Piskórki miałam jechać. I okazało sie, że Barranmi są vis a vis, no to bez zapowiedzi zrobiliśmy nalot z Duchem ... To ja nie wiedziałam, że trzeba się zapisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.04.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 A ja się nie dorzucę , bo ja z tych co łapów nie dają Poczekam na oficjalne inwitejszyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.04.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 A ja byłam u Barranków :) Fajne są Barranki 2 + ich pies I gości mieli fajnych i domek mają fajny I w ogóle i nic nie powiedziałaś, że do nich jedziesz ? Ja nie wiedziałam, że do nich jadę, bo nie do nich miałam jechać Do Piskórki miałam jechać. I okazało sie, że Barranmi są vis a vis, no to bez zapowiedzi zrobiliśmy nalot z Duchem ... To ja nie wiedziałam, że trzeba się zapisać wytłumaczenie przyjęte co nie znaczy że nie zadrościmy doznań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.04.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 A ja byłam u Barranków :) Fajne są Barranki 2 + ich pies I gości mieli fajnych i domek mają fajny I w ogóle i nic nie powiedziałaś, że do nich jedziesz ? Ja nie wiedziałam, że do nich jadę, bo nie do nich miałam jechać Do Piskórki miałam jechać. I okazało sie, że Barranmi są vis a vis, no to bez zapowiedzi zrobiliśmy nalot z Duchem ... To ja nie wiedziałam, że trzeba się zapisać no dobra, usprawiedliwiona jesteś tą razą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.04.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Ufff .. nie wiedziałam,że popełniam fopasa nooooooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.04.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 To ja tyż tam byłam, ale ino pod płotem gospodarzy nie było bo w święto pracowali - przynajmniej jeden Barranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.04.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Ufff .. nie wiedziałam,że popełniam fopasa nooooooooooo i żeby to nam był przedostatni raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.04.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 To ja tyż tam byłam, ale ino pod płotem gospodarzy nie było bo w święto pracowali - przynajmniej jeden Barranek no nie - następna się kfali pięknie sobie dziewczynki grabicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.04.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 To ja tyż tam byłam, ale ino pod płotem gospodarzy nie było bo w święto pracowali - przynajmniej jeden Barranek no nie - następna się kfali pięknie sobie dziewczynki grabicie trzeba chyba z dziewczynami poważnie porozmawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.04.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Halo - a co Wy nie macie jak do Barranków dojechac czy co ? Ściemniaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 19.04.2009 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Ajajaj rany boskie i skrzypce! To nie tak! Listy kolejkowe wymagane nie są, chociaż ten świniak...hm hm, w sumie cebula też się przyda... A tak naprawdę, to my dziś musieliśmy rodziców ugościc i nakarmić, bo we wtorek w podróż jadą a my mamy jutro ekhem...te no, uuuu...dziny mamy, no. Ciii. Oba na raz, bo my z jednego dnia. No i pomyśleliśmy sobie - a zwłaszcza ja, leniwa pani barrankowa - że łatwiej to zrobić w domu, bo i pies polata i miejsca więcej i pogoda sprzyja i w ogóle. Aż tu nagle zza płota wyskoczył duch i baba, czyl Duch i Neferka:-)) I w ogóle nie dali się zaciągnąć do stołu, ani nawet na drugą stronę, tą ogrodową, ani nawet do środka, zasłaniając się jakąś Marylką. Więc tak naprawdę to Neferka nic nie wie i nic nie widziała, a tym bardziej nie macała (z wyjątkiem naszego mokrego i brudnego psa). Także spoko, wszystko pod kontrolą. Myślimy o jakimś zbiorowym macaniu gdzieś może w połowie maja (np. 16, w sobotę) przy ognisku, hę? A poza tym można wpadać bez kolejki, tylko najpierw zastukać kopytkiem, żebyśmy byli w obejściu. O. Ale było dziś fajnie... jeszcze dochodzimy do siebie:-) Pan barranek cały czas chodził i przesuwał różne rzeczy, ciągle zamiatał wylewki, które pies ciągle je zapiaszczał, bo po wykąpaniu się w jedynej kałuży postanowił wypanierować się w piachu, próbował dopasować jeden kranik do jednego węża (znaczy pan barranek, nie pies) i w ogóle nie mógł usiedzieć na miejscu. Za to ja, pani barrankowa zrobiłam pierwszą sałatkę w swojej kuchni, a ponieważ reszta żarcia robiła się sama na grillu, zaległam na swoim ukochanym tarasku i oddawałam się błogiemu lenistwu połączonemu z konsumcją. No, z małymi przerwami na bieganie po domu i przenoszenie różnych przedmiotów z miejsca na miejsce, zajmowanie się psem i polewanie wylewki (pan barranek górę, ja dół, niedopasowany kranik trzymaliśmy na zmianę). Taki właśnie dzień Dobrywieczórnoc wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts