MonikaC 22.04.2010 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Boszsz, młodość to piękna sprawa . Przekaż mu serdeczne życzenia i powiedz, że jak się ma dychę więcej, to nie ma tragedii, więc perspektywy ma niezłe Dzięki wszystkim... Dzięki serdeczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 22.04.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 100 lat w zdrowiu życzę ... ... spóźniłem się ... nieznacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 25.04.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Hej, dowiedziałam się od Rasi, że macie kontakt z jakąś bardzo fajną behawiorystką od psów. Mam problem z Truflą. Chyba bedę musiała się skonsultować z kimś mądrym. Mogę prosić o namiary? Z góry dziękuję. pisałam na priv, ale macie zapchaną skrzynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 25.04.2010 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 ochocho, alem się z zyczeniami dla Barrankowej i dla Barranka spóźniła. Co sie odwlecze, to nie uciecze. Sto lat seksu dla Was.Irmo, Magda juz sama jest jak behawiorystka.psie wychowanie pochłoneło ją doszczętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 25.04.2010 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Właśnie czyszczę skrzynkę . Zaraz ci wyślemy namiary. A dobra jest faktycznie i bezdyskusyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 25.04.2010 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 ochocho, alem się z zyczeniami dla Barrankowej i dla Barranka spóźniła. Co sie odwlecze, to nie uciecze. Sto lat seksu dla Was. Nooo, jestem ciekaw jak to będzie po tych stu latach . Dzięks myszata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 25.04.2010 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 no pięknie, towarzystwo się odezwało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 25.04.2010 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Wielkie dzięki!nie będę udawać, zę wiem z jakiej okazji te życzenia,a le ponieważ zacne są to się dołączam - sto lat seksu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 25.04.2010 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Bo dni parę temu mieliśmy wspólnie, jak co roku, urodziny, 18 i 23 oczywiście . Albo jakoś podobnie. To tak gwoli wytłumaczenia się.... Już odskrobałem skrzynkę, nie wiem skąd się tam te wszystkie cuda wzięły, ale trzeba było wyczyścić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.04.2010 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 ochocho, alem się z zyczeniami dla Barrankowej i dla Barranka spóźniła. Co sie odwlecze, to nie uciecze. Sto lat seksu dla Was. Irmo, Magda juz sama jest jak behawiorystka.psie wychowanie pochłoneło ją doszczętnie Sie przylaczam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 25.04.2010 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Jejku, i ja nie zdążyłam. Oczywiście do życzeń się przyłączam. Szczególnie tych ostatnich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.04.2010 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 BARRANKI2 najlepsiejsze życzenia dla WAS ślę http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify31/029.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 11.05.2010 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Ha. Przyjechała pompa obieżyświatka. W międzyczasie okazało się, że mróz poczynił spustoszenia, rozsadzając, mimo spuszczonej wody, dwie głowice w bateriach i jeden kawałek kolanka w nieodpowiednio zasłoniętej części instalacji wodociągowej. Trochę się nawet po ścianie polało, ale generalnie nie jest źle. Wygląda na to, że gdzieś w połowie przyszłego tygodnia dom zacznie być powoli rozgrzewany, choć na początku uruchamiamy tylko pętle podłogówki, bez grzejników. No i będzie ciepła woda. Ale dżez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.05.2010 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Wow, nareszcie się pokazały barranki wspaniała wiadomość z pompą, gratulacje !!!! to kiedy zapraszacie na oblewanie obieżyświatki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 11.05.2010 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Trzeba ją uruchomić i trochę ziemi podsypać, bo jest katastrofa błotno-zalewowa. Miejsce, gdzie ma być studzienka zbiorcza od pompy na razie jest jeziorem dwumetrowej głębokości, które jutro ma być odpompowywane... Myślę, że w czerwcu damy radę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 13.05.2010 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Nio to w końcu ,ciekawe jak będzie hulać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 13.05.2010 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Cześć Barranki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 19.05.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Hejka Przyszłam z prywatą - czy macie może dobrego kostkarza do polecenia, bo mi mąż kazał udowodnić przydatność forum i namierzyć takowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.05.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Trzeba ją uruchomić i trochę ziemi podsypać, bo jest katastrofa błotno-zalewowa. Miejsce, gdzie ma być studzienka zbiorcza od pompy na razie jest jeziorem dwumetrowej głębokości, które jutro ma być odpompowywane... Myślę, że w czerwcu damy radę... jeszcze pompujecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 29.06.2010 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Tiaaaaaaa No dłuuugo, długo nas tu nie było, ale jakoś, jak widać nie wywołało to jakichś anomalii. Więc jak się teraz pojawiam, to pewnie też nie wywoła to specjalnych wzruszeń Ale nic to. Tak naprawdę to przez zestaw okoliczności niesprzyjających nie pojawiamy się zbyt często. Ten zestaw to: 1. bo mnie komputer w pracy nie chce wpuszczać na forum uparcie twierdząc, że nieprawidłowe jest login lub hasło lub jedno i drugie, a to jawne kłamstwo jest. 2. dzieje się niewiele, więc i czym tu się chwalić? 3. nieustannie czekamy, aż nam wyschnie działka, która w tym roku jeszcze ani razu nie była sucha i jest połacią trwale bagienną, więc nie ma jak zapraszać w gości 4. generalnie raz się chce, raz się nie chce, co też ma duży wpływ... Ale gdyby to kogoś jednak interesowało, to w ostatnim czasie zaczęły dziać się pewne rzeczy, o których może warto powiedzieć. Zatem, dadam: 1. Od tygodnia mamy ciepłą wodę! Z perypetiami, o których może przy okazji, po cichu i kameralnie ruszyła niejaka Wacławska (tak została nazwana z racji naklejki w bebechach, głoszącej - OK, podpisane Wacławska), czyli nasza mrucząca pompa ciepła Danfoss DPH12... Na razie na ograniczonej instalacji, bez recyrkulacji i grzejników, tylko na kranach (CWU) i pętlach podłogowych. Ale generalnie - czad! Już choćby po to będzie można zajrzeć, bo to chyba pierwsza działająca pompa ciepła w towarzystwie 2. Jutro zaczynamy powoli gromadzić ziemię żeby coś zrobić z terenem. Mamy nadzieję, że jutro trafi pierwsze 60-90 ton ziemi, a potem w miarę kasy sukcesywnie dalej. W sobotę ściągam koparkowego i zaczynamy głaskać, bo inaczej zwariujemy w tym mlaskającym błocku. 3. Ulegając naciskom banku, dziś odebrałem POZWOLENIE NA UŻYTKOWANIE naszego domu. Nawet się możemy już zameldować... To zabawne. W świetle prawa nasza budowa jest teraz domem, a wielu ludzi trwale mieszka na budowach (formalnie), chociaż są to już gotowe domy. Przy okazji wyszło na to, że nasz PINB na trzy tygodnie schował w kącie dokumenty, żeby przypadkiem czegokolwiek się na nich nie dopatrzyć, a po trzech tygodniach wyjął teczkę, przybił pieczątkę, że mu się wszystko podoba i z bańki. Właściwie mógłby to zrobić od ręki, ale to obniżałoby prestiż urzędu. 4. Porzucony Dziennik budowy dzięki wam stanie się książką - prawdopodobnie w przyszłym tygodniu podpiszemy umowę z bardzo dużym wydawnictwem, ale na razie nic więcej nie powiem, żeby nie zapeszyć. W każdym razie według wstępnych ustaleń siążka ma się ukazać w maju przyszłego roku... Rasiula, dzięki za kopa w dupsko, żeby wrócić się zaktywizować... Buziole jeśli ktoś już zapomniał, to napisaliśmy my, barranki2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts