Gosiek33 29.06.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Kto zapomniał, ten zapomniał - na ten przykład ciągle mi się czkacie, tylko utrudniony dostęp do netu i nawał pracy nie daje mi czasu by Was nagabywać. poprzednie próby spełzły na niczym. Kiedyś byłam u Grąbczewskich co to wiedzą co w trawie piszczy i gdybym miała więcej czasu pojechałabym Was szukać ale i tak co najwyżej bym bagna pooglądała Rasia dzięki za kopa co Barranki2 wykopał A mnie dziś gaz podłączyli... tak jakby bo licznik w skrzynce podepną może za miesiąc, może za dwa a mieszkam i myję się w lodowatej wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 29.06.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 No właśnie ....kto zapomniał ten zapomniał... Niektórzy się esemesowo dobijali i martwili , czy barranki2 nie odpłynęły w siną dal z wielką falą .Widać dopiero Raśkowe upomnienia skutkują. Niech i tak będzie....Gratulacje pompowe bo " nie ma jak pompa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 29.06.2010 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Fcale nie tak że raśkowe. Po prostu dojrzało się i tyle. Tak to bywa. To była ostateczna szpila... Gosiek, a ciebie nie zalała wściekła Jeziorka? Bo tobie blisko do niej.... Bo nie chce mi się przegrzebywać przez te tony historii. Fajnie żeście som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.06.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Mnie nic nie podłączyli, ale i tak się ciesze, że włochate mordy widzę A to błoto to takie wcale nie głupie...ochhhhhhhh Altocumulus Woodstock można zrobić Książka powiadasz...woooooowwwwwwwwwwwwwwwww Zaklepuję 2 egzemplarz Jeeeeeeeeesu jak się ciszę,że Was widze :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 29.06.2010 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Jeszcze Wasz cieplny nabytek Ildefonsem potraktuję "stoi samotna pompa w ulicy chryzopompa przy placu z rury gęba delfina dawny świat przypomina lecz na co ? czasem przyjdzie słowacki zamyśli się odfrunie nawet nie dotknie czasem list od drużbackiej zresztą wrony i gacki samotnie ( owszem samotnie ) uliczka jak sen kurzy a księżyc taki duży na poprzek żałobne szumią tuje pompy nikt nie pompuje niedobrze czasem czarnoksiężnicy przystaną w tej ulicy z gwiazdą heroda poszepcą zrobią swoje lecz pompie pompie mojej jakaż wygoda więc śni się nocą pompie ze wodnik z nieba zstąpił i wreszcie ryms-pyms i woda leci i księżyc w niebie świeci jak pierścień są aktualne sprawy kraj taki jest ciekawy według jerzego a mnie ta pompa po co ? ta pompa dniem i nocą dlaczego ( nie wiem ) dlaczego ? stoi samotna pompa..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 29.06.2010 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Wydrukujemy i włożymy do skrzyneczki zamiast instrukcji obsługi . Malka, masz jak w banku numer 2, a w ogóle to może w końcu jakoś skuteczniej byśmy koło ciebie przejechali? Tylko musisz telefon odbierać . Maybeeeeeee next week. Ale to zobaczymy. Aaaaaa, gosiek, dzięki za kominiarza, był boski, ale chyba by nam się nie zmieścił w wyłaz dachowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 29.06.2010 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Noooo ale z tym podłączeniem to jeszcze taki drobiazg jest, że lada moment trzeba będzie się rozliczyć. Na razie jesteśmy optymistami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.06.2010 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 No nie ukrywam,że oczy już wypaczyłam za Wami i tak się zastanawiałam czy to ludzki brak czasu, czy Barrankowe uniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 29.06.2010 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 No nie ukrywam,że oczy już wypaczyłam za Wami i tak się zastanawiałam czy to ludzki brak czasu, czy Barrankowe uniki To skomplikowane . Ale nieuniki, nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.06.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 To skomplikowane . Ale nieuniki, nie... ooooooooooooo a czy ktoś mówił, że będzie letko i prosto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 30.06.2010 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Kominiarz faktycznie boski ale on chyba taki zaoczny raczej, pewno ma mniejszych do łażenia przez wyłazy Jeziorka wylewała wszędzie wokół - pola zalała, działki na przeciwko i nam z 1/3 ogrodu i pod parkanem stała, i wystraszyła nas na tyle, że auta wyciągnęliśmy na drugą stronę domu i straż miejska jeździła, i jeszcze jakieś różne inne ważne ekipy były, kiwały głowami, mówiły - groźnie to wygląda - przywieźli pół wywrotki ziemi ale bez worków i narady sąsiedzkie pod płotem mieliśmy, i przyjechali jacyś co sobie samochód myli na naszej drodze-rzece ... się działo, ale ogólnie nie zalało ino śmierdziało potem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 30.06.2010 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 To dobrze... A nam się udało pozyskać w miarę tanio ziemię - na razie dziś i jutro przyjedzie pięć czteroosiowych, trzydziestoparotonowych potworów - to w skali wyrównywania terenu kropelka (czy ktoś widział kropelkę co waży 150 ton? ), ale będzie już można conieco powyrównywać na poletku i może już nie będzie tak strasznie kałużaście - w tym roku tak naprawdę nasza działka ani przez dzień nie była całkiem sucha, co prawda pomogły jej zabawy z zakopywaniem studzienki do pompy, no ale tak czy inaczej bardziej było mokro niż niemokro... Jakby co, służę telefonem do gościa, oni wywożą ziemie z jakiejś dużej budowy i raz mają towar, raz nie, ale średnio jest dwa razy taniej niż normalnie, więc nawet warto poczekać. No a od dzisiaj domek jest oficjalnie w użytkowaniu (choć na oko dalej jest budową ). I niech mi ktoś powie, że zawsze to, co widzisz, jest prawdą... Aaaaa, do listy z poprzedniej strony dopisuję jeszcze niebywale okazyjnie nabyte 20 mkw mozaiki sztorcowej zwanej parkietem przemysłowym jatoba po całe 45 zeta za metr z wyprzedaży we wrocławiu, przywiezione na własnych plecach samochodem, który oświetlał gwiady, tak mu dupa siedziała. To będzie ostatecznie podłoga w górnych łazienkach... Taki kaprys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 30.06.2010 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Przeczytałam Wasze nowiny i też się cieszę, że znowu jesteście. Na książkę już się zapisuję Co do mokradeł to współczuję, ale dobrze że już będzie lepiej. A z tym użytkowaniem tzn., że już mieszkacie? Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 30.06.2010 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 No właśnie Ciepło jest,użytkowanie jest , to kiedy przeprowadzka? Tam się na pewno będzie lepiej pisało kolejne rozdziały przyszłego bestselleru Ustawiam się w kolejce po egzeplarz z autografem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 30.06.2010 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Dyć napisałek - nic się nie zmieniło poza stanem prawnym, bo bank dar morde i trzeba było mu ją zatkać jakimś papiurem:). Plan jest trwale na koniec roku, ale nie będziemy na razie dodawać którego, żeby nie zapeszyć. Dobrosiu, na pewno (buuuuuuuuu) będziesz pierwsza, choć nie tak, oj nie tak to wszystko miało wyglądać. Ale nic to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 30.06.2010 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 ech , może i pierwsza , ale pewnie Wy bardziej dopieścicie i się w komfortowe warunki wprowadzicie. A my w budowlany poligon. Taki lajf , taka karma. W końcu się wszyscy poprzeprowadzamy,powykańczamy nasze cztery kąty i budowlane perypetie będziemy wspominać z rozrzewnieniem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 30.06.2010 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Egzemplarz z autografem koniecznie i ja zamawiam a teraz wdzięczna będę za namiary na ziemię też kapinkę potrzebujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 30.06.2010 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 gosiek wysłałem ci namiary na wywrotę na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 30.06.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.06.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 cześć barranki gratulacje pompy wkleilibyscie jakies zdjecia. no wiem... za dużo wymagam a tak w ogole to malka city jest beretem odmnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts