barranki2 30.06.2010 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Wiesz, zawsze się można spróbować umówić U Włocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.07.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Witam marnotrawne bestyje Gratulacje podłączenia pompy i oficjalnego (papierowego) zakończenia budowy Co do działki, to na pocieszenie napiszę, że moja działka w końcu po zimie przestała być stawem i nawet mogę zobaczyć, że pod tą wodą mam jednak jakąś ziemię . Nawet przez jakiś czas miałam osobistą parę kaczek na działce. I ja też koniecznie zamawiam jeden egzemplarz książki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Ja tez zamawiam po starej znajomosci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.07.2010 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Na działce można prowadzić teraz lekcje z geografii Polski. Po jednej stronie mamy wysokie góry (ostatecznie siedem 40-tonowych wywrotek potrafi usypać niezłą kupę, po drugiej morze (wokół studzienki zbiorczej od pompy) i jeziora (zapadliskach po porzedniej koparce, która zakopując studzienkę prawie tam nie została). Co prawda wczoraj udało się za pomocą koparki rozrzucić część górotworu, wykaszając wcześniej zielsko porosłe pod płotem, ale ta część, na której nam najbardziej zależało, czyli właśnie strona nadmorska, okazała się dla maszyny wyzwaniem nie do przejścia - próbowała się tam dostać, grzęzła po osie w rozmiękłej glinie, wyciągała się na łyżce i tyle z tego było. Ale część wodnych dziur mimo wszystko udało się zasypać. Miejmy nadzieję, że jeszcze trochę to podeschnie i się uda przynajmniej powyrównywać całą działkę. Ostatecznie podpisałem oświadczenie inwestora, że teren wokół budowy został uporządkowany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.07.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 czy ktoś widział kropelkę co waży 150 ton? . kapnij mi Pan martini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.07.2010 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 kapnij mi Pan martini Utoniesz słoneczko, utoniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.07.2010 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 popływam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.07.2010 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 do czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.07.2010 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 bałdzo śmieszne, bałdzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.07.2010 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 cześć Kuzynie ... skont wróciłeś i ile Ci skonta poszło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.07.2010 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Z niebytu Niewywania... A skonta zeszło na pół pompy i jeszcze na drugie pół musi skądś nacieknąć... A na razie rozrzuciliśmy na działce 8 czteroosiówek ziemi i jeszcze 4 i już będzie dobrze. W sumie koło 400 ton... kupić działkę i potem dokupować na nią ziemię... normalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.07.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 dzień dobry Barrankom będziecie w weekend na działce, bo może uda mi się namówić Zuzę, abyśmy się ruszyły z Raju w odwiedziny do was :rooleyes: i tak mało nawozicie ziemi, bo ja to pewnie z 60 ciężarówek będę potrzebować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.07.2010 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Mamy zamiar być przez weekend, bo będziemy za pomocą pożyczonej glebogryzarki glebogryzać ziemię i może będziemy zasiewać tymczasowy trawnik... Jeszcze dziś i jutro ma nam nasz pan sławek podrzucić 4x35 ton ziemi i mam nadzieję, że to już na razie wystarczy. Będzie tego w sumie (w przeliczeniu na kamazy) - 48 kamazów od początku nawożenia ziemi. Bo ten nasz czteroosiowiec to mieści trzy kamazy... Więc w sumie wcale nie tak mało.Lidzia, najlepiej zadzwońcie albo smsujcie, ale raczej będziem będziem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.07.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 A do mnie to kiedy cztery razy dwa litery ruszą...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.07.2010 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 A w drugą stronę to pies czy suka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.07.2010 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Jedno i drugie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 11.07.2010 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Gouonco. Siedzimy od wczoraj na naszej pustyni, którą trzeba teraz przejechać glebogryzarką i rozgrabić... Ale przecież nie w taki upał. Ostatecznie poszło w ziemię 15 czteroosiowych wywrotek, a tak naprawdę jakby tak się dokładniej przyjrzeć, to jeszcze z jedna, a może i dwie by weszły. Ale przynajmniej teren jest teraz względnie równy, na razie zasiejemy tymczasową trawę, a potem, jak się będzie robić ogród, to jeszcze nawieziemy z 10-15 centymetrów prawdziwej, uczciwej ziemi i będzie cool... Oczywiście plany co do tego, co zrobimy z naszym areałem w weekend były ogromne, ale jakoś teraz zapał wyraźnie się wypocił...Aż strach pomyśleć jak to wygląda w mieście. Lepiej nie wiedzieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 11.07.2010 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Ja w mieście, ale nie wystawiam nosa na zewnątrz.Na razie w mieszkaniu da się żyć.Ja będę miała słońce w okna około 15tej i wtedy będzie gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 11.07.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Cześć Barranki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.07.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Żżżyjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts