MonikaC 21.07.2010 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Cześć Barranki Czy wy macie elektrykę "bez-puszkową" że tak się tych kabelków obawiacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 21.07.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Łączę się z chorowitkiem, chociaż mi tak dobrze nie jest.Fajnie tak chorować z piwkiem w ręce.A ja przez 4 tygodnie na diecie. Zero alkoholu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 21.07.2010 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Cześć Barranki Czy wy macie elektrykę "bez-puszkową" że tak się tych kabelków obawiacie Ależ mamy zupełnie normalną.... Tylko jak się humanista zabierze do grzebania w kablach to różnie być może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 21.07.2010 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Łączę się z chorowitkiem, chociaż mi tak dobrze nie jest. Fajnie tak chorować z piwkiem w ręce. A ja przez 4 tygodnie na diecie. Zero alkoholu. To może wpadniesz? Szpital założymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 21.07.2010 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 To może wpadniesz? Szpital założymy... Chętnie, tylko jeszcze za bardzo poruszać się nie mogę. Jutro ściągają mi szwy to zobaczymy jak będzie. Niestety do wtorku jestem bez samochodu więc na pewno nigdzie dalej się nie ruszę. Miłego leniuchowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 21.07.2010 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 To kciuki i inne takie za zdrowie trzymamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 21.07.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Ależ mamy zupełnie normalną.... o jak ładnie napisane. To sobie humanisto wyobraź co się dzieje w bez-puszkowej - strach się bać My też mamy "normalną" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 21.07.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Wpadłam z rewizytą i widzę, ze tu fajne ludzie som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 21.07.2010 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Wpadłam z rewizytą i widzę, ze tu fajne ludzie som Ba . Pewnie że tak... Monika, ja sobie nawet nie chcę tego wyobrażać. Na razie po roku namawiania Szanownego Elektryka, żeby jednak sporządził opis do skrzynki - (No nie, przecież ja go już X razy wysyłałem do pana mejlem - mówi pan Marek. - Nie wysyłał Pan, obiecywał tylko panie Marku, sąsiadowi też pan nie wysłał - tłumaczę. - No, to trzeba zrobić, ale... I to dziewięćdziesiąt powodów, dla któych może by sie i dało ale się nie da - za pomocą próbnika i pani barrankowej rozgryzam obwody i opisuję sobie sam skrzynkę z bezpiecznikami. Niezła zabawa, bo choć pan Marek bardzo porządnie te kabelki układał, to jakiejkolwiek logiki w skrzynce nie odnajduję. Ale może to mój nieścisły umysł tak to interpretuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.07.2010 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Barranku może Cię to pocieszy ale mam opisaną skrzynkę, bardzo dokładnie, kartka przyklejona na wewnętrznej stronie drzwi skrzynki, ale jak przychodzi co do czego i coś nowego chcę podpiąć to korki wylatują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 22.07.2010 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Barranku ja mam instrukcję obsługi i co z tego jak numerki na pstryczkach przykryły nakrywki od rozdzielni Muszę je zdjąć i ładnie ponaklejać nawe na te zasłonki. Najważniejsze trzy bezpieczniki mam podklejone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.07.2010 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 A wisi bydle nad łąką i aż się prosi... Wybraliśmy wino ostatecznie, a co tam... Mozna sie czasem poswiecic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 23.07.2010 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Dzień dobry, mam nadzieję, że ze zdrowiem lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 23.07.2010 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Dzięki, dzięki, właśnie mam zamiar skorzystać z okazji ze upał ciut zelżał i sprawdzić, czy uda się przejechać parę razy taczkami po działce... Czuję, że to odważny plan jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 23.07.2010 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 To był odważny plan - udało się na ładnie osypać dom z dwóch stron, przewieźć z siedem taczek ziemi, co jakiś czas wchodząc pod ogrodowy prysznic w kaloszach i doprowadzić do równości coś, co będzie tymczasowym trawnikiem z jednej strony domu - jakieś 120 mkw, jeszcze 800 i będzie super... Pot zalewał oczy, ale z drugiej strony zobaczyć wykonany własnymi i pani barrankowej łapkami kawałek równego przyszłego tymczasowego trawniczka - bezcenne! Jutro przeoramy od frontu... A teraz do lodówki po wino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 23.07.2010 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Ufff.... Przeczytałam Wasz dziennik i muszę przyznać, ze było to bardzo przyjemne doświadczenie Jedno wiem - u innych wszystko szybko sie buduje Teraz staram się przebrnąć przez komenty, ale trochę to potrwa, bo z czytaniem u mnie nie najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.07.2010 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 To będziecie dzisiaj na wsi czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 23.07.2010 23:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 To będziecie dzisiaj na wsi czy nie? A dzisiaj to jest kiedy? Znaczy w sobotę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 23.07.2010 23:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Ufff.... Przeczytałam Wasz dziennik i muszę przyznać, ze było to bardzo przyjemne doświadczenie Jedno wiem - u innych wszystko szybko sie buduje Teraz staram się przebrnąć przez komenty, ale trochę to potrwa, bo z czytaniem u mnie nie najlepiej Coś ty, u innych to się naprawdę szybko buduje... A nas zatrzymało... Ale damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.07.2010 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 A dzisiaj to jest kiedy? Znaczy w sobotę? No dzisiaj, to dzisiaj... w sobotę znaczy chyba... że mi się pobarankowało coś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts