Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze, komentarze czyli Cafe pod Barrankami

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wpadłam z rewizytą i widzę, ze tu fajne ludzie som :D

Ba :). Pewnie że tak...

Monika, ja sobie nawet nie chcę tego wyobrażać. Na razie po roku namawiania Szanownego Elektryka, żeby jednak sporządził opis do skrzynki - (No nie, przecież ja go już X razy wysyłałem do pana mejlem - mówi pan Marek. - Nie wysyłał Pan, obiecywał tylko panie Marku, sąsiadowi też pan nie wysłał - tłumaczę. - No, to trzeba zrobić, ale... I to dziewięćdziesiąt powodów, dla któych może by sie i dało ale się nie da - za pomocą próbnika i pani barrankowej rozgryzam obwody i opisuję sobie sam skrzynkę z bezpiecznikami. Niezła zabawa, bo choć pan Marek bardzo porządnie te kabelki układał, to jakiejkolwiek logiki w skrzynce nie odnajduję. Ale może to mój nieścisły umysł tak to interpretuje :eek:

To był odważny plan - udało się na ładnie osypać dom z dwóch stron, przewieźć z siedem taczek ziemi, co jakiś czas wchodząc pod ogrodowy prysznic w kaloszach :) i doprowadzić do równości coś, co będzie tymczasowym trawnikiem z jednej strony domu - jakieś 120 mkw, jeszcze 800 i będzie super... Pot zalewał oczy, ale z drugiej strony zobaczyć wykonany własnymi i pani barrankowej łapkami kawałek równego przyszłego tymczasowego trawniczka - bezcenne! Jutro przeoramy od frontu...

A teraz do lodówki po wino :)

Ufff.... Przeczytałam Wasz dziennik i muszę przyznać, ze było to bardzo przyjemne doświadczenie :) Jedno wiem - u innych wszystko szybko sie buduje ;)

Teraz staram się przebrnąć przez komenty, ale trochę to potrwa, bo z czytaniem u mnie nie najlepiej :)

Coś ty, u innych to się naprawdę szybko buduje... A nas zatrzymało... Ale damy radę :)