anula05 27.07.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 dzięki, dzięki! jeszcze namiar na ślusarza poproszę - a sąsiadowi też on zrobił? jak sobie wyobrażasz montaż desek na ramach - w sensie masz do tego człowieka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 28.07.2010 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Namiary wyślę jutro, bo dzisiaj jeszcze jesteśmy daleko daleko, gdzie świeci słońce i nie chce nam się wracać w ogóle nic a nic, zwłaszcza że pono w city jest niezafajnie. Mamy człowieka od elewacji drewnianej, zrobi i elementy drewniane w żaluzjach, spoko. Rzecz jest prosta - nakręcasz dechy na ramę za pomocą dobrych śrub i tyle. Najchętniej zaostalubyśmy w tej Kotlinie Kłodzkiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 28.07.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Oj, fajnie Wam, fajnie! Choć ja też nie narzekam, plażuję No to tel. ślusarz+Pan od drewienek poproszę. Miłego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.07.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Barranku kochany, czy ja mogę cię prosić o zdjęcie elewacji w połączeniu z drewnem (to połączenie na parterze) ? Czy drewno na elewacji kładła ci ta sama ekipa, która robiła elewację ze styro ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 29.07.2010 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Barranku kochany, czy ja mogę cię prosić o zdjęcie elewacji w połączeniu z drewnem (to połączenie na parterze) ? Czy drewno na elewacji kładła ci ta sama ekipa, która robiła elewację ze styro ? Hej, nie, elewację drewnianą robił ten sam człowiek, który robił elewację na lukarnach. Jak przyszli panowie od elewacji standardowej i ocieplania, to zapytałem Sebastiana jak mają zostawić tę część, co będzie drewno i zostawili ją według instrukcji. A zdjęcie tego fragmentu muszę zrobić, bo jakoś nie mogę znaleźć w archiwum. A to błąd. Chyba że sama pomacasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.07.2010 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 i zostawili ją według instrukcji. rozwiń myśl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.08.2010 00:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 obiecanki cacanki wiem,wiem Frida miała biegunkę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.08.2010 01:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Włochate Wy moje, nawet jeśli by mnie nie było to bedę Wszystko widze i obrazam sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.08.2010 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Malka, czytaj daty ze zrozumieniem . Za tydzień, słoneczko, za tydzień... W tę niedzielę siedziałem w arbeicie... A tu od razu histeria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.08.2010 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Wszystko widze i obrazam sie. Się nie obrażaj - jeśli chodzi o panią, przewidujemy wrzesień - chcemy przyjechać do krakówka na koncert Mum i Sigur Ros. Bo tego nie odpuszczę, więc wiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.08.2010 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Hej, nie, elewację drewnianą robił ten sam człowiek, który robił elewację na lukarnach. Jak przyszli panowie od elewacji standardowej i ocieplania, to zapytałem Sebastiana jak mają zostawić tę część, co będzie drewno i zostawili ją według instrukcji. A zdjęcie tego fragmentu muszę zrobić, bo jakoś nie mogę znaleźć w archiwum. A to błąd. Chyba że sama pomacasz... to najsampierw poproszę zdjęcie, a potem muszem pomacać, bo chcę wiedzieć co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.08.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Malka, czytaj daty ze zrozumieniem . Za tydzień, słoneczko, za tydzień... W tę niedzielę siedziałem w arbeicie... A tu od razu histeria A ja głupia, czły dzień z telefunem w ręce chodziłam, co by tej ważnej chwili nie przeoczyć....Ty wiesz jak się ciężko spodnie na guziki jedna łapą zapina A te daty to gdzie były ? Korekta zrobiona , ale takich kwiatków pewnie więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.08.2010 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Oj, napisałem, że w zaprzyszłym będziemy - bo w czwartek na moment śmigamy do zakopca dziecko podrzucić, a potem na moment do czech i z powrotem jak znalazł A z kwiatkami to później to już luz, ale ten tak bezczelnie się w oczy rzucał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.08.2010 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 to najsampierw poproszę zdjęcie, a potem muszem pomacać, bo chcę wiedzieć co i jak No cały czas nie udało się zrobić, bo nie byliśmy na wsi. Ale może jakoś teraz się uda, to wrzucimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.08.2010 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 y wiesz jak się ciężko spodnie na guziki jedna łapą zapina TRzeba zębami przytrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.08.2010 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 TRzeba zębami przytrzymać toż osobisty ślubny zaciskał siekacze moje nie sięgały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.08.2010 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 toż osobisty ślubny zaciskał siekacze moje nie sięgały Tosz to musiała być sexy scena "Siekacze w akcji 5" - kategoria pink horror... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 03.08.2010 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 widze spotkania miedzykulturowe dosyc lagodnie przeszly baranek na elewacji bardzo fajny. Jak osadzaiście parapety zewnętrzne, chyba wciete troche w styro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.08.2010 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Dokładnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.08.2010 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Wbijam się wreszcie w Waszą .... elewację cześć BarrankiOBA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts