Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze, komentarze czyli Cafe pod Barrankami

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Namiary wyślę jutro, bo dzisiaj jeszcze jesteśmy daleko daleko, gdzie świeci słońce i nie chce nam się wracać w ogóle nic a nic, zwłaszcza że pono w city jest niezafajnie. Mamy człowieka od elewacji drewnianej, zrobi i elementy drewniane w żaluzjach, spoko. Rzecz jest prosta - nakręcasz dechy na ramę za pomocą dobrych śrub i tyle.

Najchętniej zaostalubyśmy w tej Kotlinie Kłodzkiej...

Barranku kochany, czy ja mogę cię prosić o zdjęcie elewacji w połączeniu z drewnem (to połączenie na parterze) ? Czy drewno na elewacji kładła ci ta sama ekipa, która robiła elewację ze styro ?

Hej, nie, elewację drewnianą robił ten sam człowiek, który robił elewację na lukarnach. Jak przyszli panowie od elewacji standardowej i ocieplania, to zapytałem Sebastiana jak mają zostawić tę część, co będzie drewno i zostawili ją według instrukcji. A zdjęcie tego fragmentu muszę zrobić, bo jakoś nie mogę znaleźć w archiwum. A to błąd. Chyba że sama pomacasz...

Hej, nie, elewację drewnianą robił ten sam człowiek, który robił elewację na lukarnach. Jak przyszli panowie od elewacji standardowej i ocieplania, to zapytałem Sebastiana jak mają zostawić tę część, co będzie drewno i zostawili ją według instrukcji. A zdjęcie tego fragmentu muszę zrobić, bo jakoś nie mogę znaleźć w archiwum. A to błąd. Chyba że sama pomacasz...

to najsampierw poproszę zdjęcie, a potem muszem pomacać, bo chcę wiedzieć co i jak :cool:

Malka, czytaj daty ze zrozumieniem :). Za tydzień, słoneczko, za tydzień... W tę niedzielę siedziałem w arbeicie... A tu od razu histeria :)

A ja głupia, czły dzień z telefunem w ręce chodziłam, co by tej ważnej chwili nie przeoczyć....Ty wiesz jak się ciężko spodnie na guziki jedna łapą zapina ;)

A te daty to gdzie były ?

Korekta zrobiona :oops:, ale takich kwiatków pewnie więcej :oops:

• 3 weeks później...