lidszu 03.07.2011 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 podłogi mniamnuśne ślicznie domowo się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.07.2011 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Noooo . Nadganiamy to okrutne opóźnienie . Kurcze, jakby wszystko było tak jak miało byc, to już byśmy mieszkali od roku co najmniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.07.2011 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Noooo . Nadganiamy to okrutne opóźnienie . Kurcze, jakby wszystko było tak jak miało byc, to już byśmy mieszkali od roku co najmniej... każdy ma jakieś opóźnienia. My mamy 7 miesięczne, ale i tak wiem, że teraz bliżej niż dalej, więc cieszę się jak nie wiem, że w wakacje się przeprowadzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.07.2011 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 chcecie porozmawiać o opóźnieniach my mamy 3 letnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.07.2011 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Nio mniamuśna ta jodełeczka , bardzo mniamuśna :) Jak spod igiełki Podobywa mi się (choć totalnie nie mój styl). Ciekawam koloru po zakończeniu. Coś mi się wydaje, że będzie pięknie... Dobrze, że pod olej - uwielbiam moją olejowaną. Bajka jeśli chodzi o utrzymanie. Zero problemów. Mop i jechane , a nawet oliwa z caprese niestraszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.07.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Pięknie!!! A najbardziej podoba mi się mozaika sztorcowa w dzieckowej łazience! Mioodzio! Cena też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.07.2011 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 (edytowane) No to teraz będzie ciąg dalszy byle jakich zdjęć, jak Duch i jego kompania na razie zniknęli i wrócą za jakiś czas, a zostało tak: Zbliżamy się do koncepcji, żeby na podłodze i na ścianie frotnowej kominka była gruba, matowa szyba, odsunięta nieco od ściany kominka, mocowana na ozdobne śruby... To już 97 koncepcja kominka, ale... http://zniknij.com/Dom_dalej/slides/pisk%2015.JPG Ziarno straszne, ale widać tę podłogę w salonie... Ostatecznie w całym domu (poza dziecinną i naszą łazienką z mozaikami) będzie ten czerwony dąb pod olejem... http://zniknij.com/Dom_dalej/slides/pisk%2016.JPG Jak widać, w jadalnym stół już czeka... http://zniknij.com/Dom_dalej/slides/pisk%2018.JPG i od strony kuchni widziany ten sam... http://zniknij.com/Dom_dalej/slides/pisk%2019.JPG kuchnia od strony stołu http://zniknij.com/Dom_dalej/slides/pisk%2021.JPG I salon z jadalni (tym razem ze stołem ... Ale to niesamowita zmiana... Przez dwa lata zdążyliśmy się nieomal zżyć z wylewką... http://zniknij.com/Dom_dalej/slides/pisk%2020.JPG No i tak się sprawy mają... Edytowane 3 Lipca 2011 przez barranki2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.07.2011 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 TO nie zmiana. Po prostu nie macie już budowy. Macie dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.07.2011 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 TO nie zmiana. Po prostu nie macie już budowy. Macie dom. No masz . Jak zaczyna się chodzić na bosaka albo w kapciach to jest to zmiana ostateczna i definitywna... Właśnie zaczęliśmy. Jeszcze tylko na górze zostało 34 metry wylewki . Ale to też w niedalekiej przyszłości wezmnie i zniknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.07.2011 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 A potem będziecie marzyć, żeby zakryć ostatnią, cholerną cegłę - ościeżnicą drzwi wewnętrznych :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.07.2011 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 A potem będziecie marzyć, żeby zakryć ostatnią, cholerną cegłę - ościeżnicą drzwi wewnętrznych :) Dokładnie.... Ale na to jeszcze trochę trzeba będzie poczekać... Chyba że się uda uruchomić taki całkiem odjechany projekt . Jakby klient go zaakceptował, ooo, to wtedy te ostatnie cegły przestaną straszyć nieco szybciej. NIe ukrywam, byłoby to mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.07.2011 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 (edytowane) Spoko, luz. Jedno jest pewnie : prędzej czy później znikną. Łojesooo jak ja się wtedy ucieszyłam ...a potem kolejne małe walki :) Edytowane 3 Lipca 2011 przez Nefer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.07.2011 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Taaaa, już się na nie zbroimy zawczasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.07.2011 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Najgorsze za Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.07.2011 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 no żesz zeziarło mnie, znaczy zawiść i żałość, że takiego drewienka nie mam... na pociechę sobie gadam wolę inny kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 04.07.2011 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Pani kochana, toż braliśmy co najtańsze . Ale naprawdę jest czaderski i oczywiście w naturze jaśniejszy niż na tych zdjęciach, choć faktycznie to dąb czerwony jest. I trafiła się nam (thx Duch bardzo dobra, piękna partia tego materiału, ciekawe czy druga część też się taka uda, bo z tymi z niższych klas różnie bywa. Czekaliśmy na to półtora roku, w zeszłym zastanawialiśmy się nad opcją najtańszych paneli, które potem by się zerwało, ale na szczęście się powstrzymaliśmy. Chodziliśmy tak sobie wczoraj po domu wczoraj wieczorem, chodziliśmy i zastanawialiśmy się, po co właściwie mamy wracać do mieszkania, przecież dom jest tu... Ale jeszcze chwilutke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 04.07.2011 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Gosiek, a nas zżera jak oglądamy twój ogród . Choć chwast i rumianek rozplenił się u nas znowu gęsto.... U nas to temat na razie pozostawiony odłogiem, trzeba zacząć od ostatecznego ukształtowania terenu, czyli znowu kilka megawywrotek ziemi i potem cała zabawa. Jeszcze jest strasznie dużo roboty, na gotowe się nie przeprowadzimy, bo myśmy musieli jeszcze poczekać z rok, a tego już nie wytrzymamy... Wiesz jak jest. Pomału, pomału będziesz miała swoje deseczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.07.2011 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Oby się Twoje spełniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 04.07.2011 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Mimo, że nie lubię jodełki wyszło naprawdę fajnie! I faktycznie drewno wprowadza do domu życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.07.2011 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 A potem będziecie marzyć, żeby zakryć ostatnią, cholerną cegłę - ościeżnicą drzwi wewnętrznych :) ooooo jak ja to znam ale zaciapaliśmy te najbardziej denerwujące cegły farbą i da się życ i tak teraz siedzimy głównie na tarasie :D Mam jodełkę i strasznie podobuje mi się Wasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts