barranki2 05.07.2011 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 może cisza na morzu i dopłynąć nie mogą Cisza im niestraszna. One mają trzy miesiące od zamówienia na dopłynięcie, więc dotrą pod koniec sierpnia... Na razie idą zgodnie z rozkładem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.07.2011 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 no to git najważniejsze że będą parapety i blaty to jest to:) ja uwielbiam moje drewniane parapety:) to był mój najlepszy pomysł - zmusić małża żeby je zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 05.07.2011 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 no to git najważniejsze że będą parapety i blaty to jest to:) ja uwielbiam moje drewniane parapety:) to był mój najlepszy pomysł - zmusić małża żeby je zrobił Ja wolę do pewnych rzeczy się jednak nie dotykać. Biorąc pod uwagę dotychczasowe próby "zrobimy to sami" możemy się tylko cieszyć, że poprawianie po nas nie jest jakoś specjalnie kosztowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.07.2011 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 wiesz Ty robisz głową mój ręcami:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 05.07.2011 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Tysz doszłem do tego wniosku i przestałem się stresować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.07.2011 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 znaczy mojny głowy też używa jakby nie było:lol2: blacik w dolnej łazience narysowałam na kartce jak ma mniej więcej wyglądać i jakie wymiary ma miec i się zrobił idelnie jak chciałam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 05.07.2011 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Znaczy, sprawdza się w potrzebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.07.2011 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 w sumie jakie ma wyjście:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 05.07.2011 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 No niby faktycznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.07.2011 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Cze Kuzynie się dzieje u szanownych Państwa, się dzieje..... nawet jodełka nie boli, a to u mnie dziwne usciski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.07.2011 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Maleczko droga kuzynko, a dlaczego ma cię boleć jodełka? Ona nie jest typową trójkątną jodełką, tylko kwadratową, to i nie ma czym kłuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.07.2011 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 No tak się składa ,że źle mi się kojarzy swoja osobistą przykryłam wykładziną dywanową, bo mnie trząchało na jej widok, a ta Wasza to jakaś taka inna, jakaś uduchowiona No pikna jest i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.07.2011 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 No tak się składa ,że źle mi się kojarzy swoja osobistą przykryłam wykładziną dywanową, bo mnie trząchało na jej widok, a ta Wasza to jakaś taka inna, jakaś uduchowiona No pikna jest i już Zapamiętamy, że mamy uduchowioną jodełkę Malka, a ty jesteś dziewczynko na fejsie, tak się spytam na boku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.07.2011 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 fajs mam niewyjściowy, więc raczej się nie upubliczniam Ps. tez se kiedyś uduchowię podłogę, a co tam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.07.2011 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Ale czy do uduchamiania podłogi służą jakieś narzędzia? A co do fejsa to bym tak kuzynko nie przesadzał w krytyką, nie przesadzałbym . Choć pamięć już nie ta, ale raczej jeszcze nie koloryzuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.07.2011 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Do uduchawiania podłogi służy jedynie Duch no, pamięć już nie ta;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.07.2011 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 No to nasza ma dobre, duchowe podstawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 13.07.2011 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Wpadłam się przypomnieć z podłogami Rozmawiałeś może z sąsiadami? Muszę znać szczegóły do soboty bo panowie przyjeżdżają wykańczać i poprawiać. Jak możesz to podpytaj się co u nich było nie tak i dlaczego robili poprawki, jakie ekipy u nich robiły i jak mają wykończone te podłogi (jaki impregnat i czy coś jeszcze) oraz jak pielęgnują teraz tą podłogę (co na co dzień i czy coś robią od święta). Będę bardzo wdzięczna za wszystkie informacje. Ewentualnie jak brakuje Ci czasu to możesz mi podać namiary na sąsiada to go sama pomęczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 13.07.2011 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Betka, zadzwonię do ciebie i dam ci namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.07.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Barranki co z Wami? Dajcie znać jak u Was? http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34862,9967784,Po_weekendowych_opadach_alarm_powodziowy_dla_gminy.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts