barranki2 23.09.2011 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Na FB przynajmniej nie pokazują sobie chociażby renderingów i wizualek od najnowszych projektantów, jakby to było ważniejsze od dobrego zbudowania domu. Nie wiem dlaczego, ale akurat to mnie mierzi... Ale to moje osobiste zdanie, pewnie pokazują tam sobie inne rzeczy, ale ja wtedy wzrok odwracam albo co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 24.09.2011 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Lidszu, nie wykończyli, wykanczać to się będą jeszcze hohoho... Żeby nie było wątpliwości, nie będzie: - kuchni (mamy nadzieję, że się w ciągu półtora miesiąca zrobi) - no u nas będzie, mam nadzieję - drzwi wewnętrznych (do końca roku) - będą tylko na parterze - mebli nowych (czas pokaże do kierdy) - będą tylko kuchenne - wypoczynek wydziergamy z k-g i styropianu - w końcu mamy w tym wprawę - schodów docelowych (są bardzo eleganckie tymczasy) - mamy oryginalne, modne betonowe - szaf, garderób, innych cudów - będą kartony ale cuda czasem się zdarzają, może coś wydziergamy w sumie jakieś płyty zostaną - naszej łazienki - tej to długo nie będzie - podjazdu - jakiś jest - docelowego poziomu ziemi na działce... - tu i ówdzie brakuje kilkunastu cm ale kto by na to patrzył Ale będzie DOM! więc barranku nie łam się, będzie pan zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 18.10.2011 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Poszliśmy na materace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 18.10.2011 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 W sobotę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.10.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Poszliśmy na materace czyli się przeprowadziliście, tak ? ogromne gratulacje !!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 18.10.2011 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Właśnie tak Ale do twojego poziomu to dociągniemy może w przyszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 18.10.2011 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Nawet jeszcze kaloryfera nie mamy w sypialni, bo nie dojechał... Ale niebawem ma być... I parę innych rzeczy też ma być. Niebawem. Poczekamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.10.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Właśnie tak Ale do twojego poziomu to dociągniemy może w przyszłym roku ja do Waszego w styczniu 2032 czeeeść kudłaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.10.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 to opowiadaj jak się mieszka ?super, co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.10.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 18.10.2011 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 No... Super... tylko po kawe strasznie daleko . Cze kuzynka A tak naprawdę boosko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.10.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 No... Super... tylko po kawe strasznie daleko . Cze kuzynka A tak naprawdę boosko... trzeba zacząć robić większe zakupy ja też to zaczęłam przerabiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 18.10.2011 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 To prawda... Ale za to rano widujemy sarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.10.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 (edytowane) ja jelenia Sprostowanie : to bierz go ze sobą i wpadaj a muszę to sprostować, bo jakieś insynuacje poleciały... nie chodziło o mojego ślubnego !!! Edytowane 8 Listopada 2011 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 18.10.2011 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 ja jelenia to bierz go ze sobą i wpadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 19.10.2011 04:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 to bierz go ze sobą i wpadaj i będą jelonki hejka. Gratki z okazji przeprowadzki. A lidką się nie martw. Kiedyś do jej poziomu doczłapiemy, choćby na czterech Jak pompa??? Kurcze jak my sobie w brodę teraz plujemy, że nie zainwestowaliśmy w to cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.10.2011 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Hejka zasiedlonym wielkie gratulacje do kawy jest dalej to fakt, ale za to jak smakuje, nie?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 19.10.2011 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Pompa? Bosko. Jeszcze będzie w tym tygodniu regulowana, no i uruchomimy obwod kaloryferowy, ale generalnie czad. Zobaczymy jak się będą kształtowały kwestie zużycia prądu, ale jak mówi nasz Jacek po odpaleniu wszystkiego nie powinno być więcej niż 20-30 proc. tego co ubiegłej zimy, więc gut. A jeszcze odpalimy reku... Na razie mamy pompę ustawioną na 21 stopni i w całej chałupie jest 22-23 st, łącznie z góra, gdzie grzeją tylko podłogówki w łazienkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 19.10.2011 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 A w ogóle to dzięki wszystkim . Naprawdę jest trochę pioniersko ale wspa nia le! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 19.10.2011 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 i będą jelonki Jak pompa??? Kurcze jak my sobie w brodę teraz plujemy, że nie zainwestowaliśmy w to cudo A żebyś wiedziała jak my sobie plujemy, że nie zrobiliśmy podłogówki na górze? Bo ja skrewiłam, naczytałam się głupot w internecie, że w sypialni to niezdrowo... ech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts