Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze, komentarze czyli Cafe pod Barrankami

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pani barrankowa uznała, żem godny zaprojektowania designu garażu i kotłowni :D . No to się będzie działo :wink: :wink: :wink:

Na wielkiej ścianie garażowej znajdzie się półtorametrowy znak - albo stopu, albo zakazu wjazdu. Jeszcze nie wiem. Najpierw chciałem go wydrukować na jakimś tworzywie, ale okazało się, że taki monstrualny znak mogę sobie zamówić w fabryce znaków drogowych! I nie kosztuje to majątku, a łatwo będzie wpuścić znak w jakieś białe płytki, które zajmną resztę ściany.

Juhuuuuu, taki prezent na imieniny :) :)

Jeszcze trzeba zmierzyć ścianę – największy megaznak może mieć 180x180 czyli 3,6 mkw! Ale to chyba za duże...

Teraz pytanie - który znak, który...

http://www.planeta-sklepy.pl/img/zn_04.jpg

http://www.planeta-sklepy.pl/img/zn_02.jpg

Bo kto powiedział że garaż nie może być designerski?

O. Fabryka znaków drogowych, cudowne, a ja się zawsze zastanawiałam, gdzie produkują znaki drogowe :oops: :oops: :oops:

A ten znak to ma być w środku czy na zewnątrz? :) Podejrzewam że w środku, bo nie wiem, co wasz miejscowy plan mówi o znakach stopu 1,5m x 1,5m na elewacji zewnętrznej :D

STOP ma ciekawszy kształt. Ale zakaz wjazdu jest chyba ciekawszy sam w sobie.

Kiedyś w Egipcie sfotografowałam znak stopu z napisem po arabsku. To by dopiero było fajne. Ale mogą takich nie robić w polskiej fabryce znaków :D

Oczywiście w środku :D . Na elewację mamy jednak bardziej stonowane pomysły. Pierwotny plan zakładał zakaz wjazdu, potem zacząłem myśleć o stopie, a teraz to już sam nie wiem. Waźne że będzie duuuuuuuuży i śliczny... I kupimy mu do towarzystwa białe płytki :D

A Fabryce Znaków pewnie robią jednak znaki klasyczne. Ekstrawaganckie, z kangurem czy napisami po arabsku to już pewnie gdzie indziej, bo na to nie mają szablonu 8)

byle nie taki :roll: :roll: :roll: :roll:

http://www.aydam.org/staryserwis/images/b-36.jpg

Ja takiego nie znam :D :D :D Nic o nim nie słyszałem...

to ulubiony znak straży miejskiej - też nie słyszałeś :roll: :roll: :roll: :roll:

Na szczęście jakoś się z nimi mijam :D :D :D

dobroszko, śliczne story, jakoś się z nim nie zetkłem wcześniej :D