Gosiek33 23.04.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 http://bi.gazeta.pl/im/0/6043/z6043880X.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 23.04.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 withanko fiecorne niesle dobros niesle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.04.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 albo tak (Laos) http://flupy.blox.pl/resource/laos020.jpg a witaj duszku my tu stopujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 23.04.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 byle nie taki http://www.aydam.org/staryserwis/images/b-36.jpg Ja takiego nie znam Nic o nim nie słyszałem... to ulubiony znak straży miejskiej - też nie słyszałeś Na szczęście jakoś się z nimi mijam dobroszko, śliczne story, jakoś się z nim nie zetkłem wcześniej ja też nie - dzis pierwszy raz i od razu podpasowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 23.04.2009 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Laosowe całkiem ciekawe Tylko po kształcie ich poznacie Witaj duchaty, gdzieś się po włoszech chcesz szlajać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 23.04.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 withanko fiecorne niesle dobros niesle no ba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 23.04.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 hmmmmmmmmmmmm nie szlajom siem byfom tu i tammm na ogol u raski byffom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 23.04.2009 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 hmmmmmmmmmmmm nie szlajom siem byfom tu i tammm na ogol u raski byffom... U jednej bywa, od drugej tajne hasła wycionga Taki to pożyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 23.04.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 hmmmmmmmmmmmm nie szlajom siem byfom tu i tammm na ogol u raski byffom... Ale jak na dcuha to nietypowo - bo ciałem jest , a duchem go nie ma Cały czas przez komórkę nadawał Widać ,że duch idzie z duchem czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 23.04.2009 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 hmmmmmmmmmmmm nie szlajom siem byfom tu i tammm na ogol u raski byffom... Ale jak na dcuha to nietypowo - bo ciałem jest , a duchem go nie ma Cały czas przez komórkę nadawał Widać ,że duch idzie z duchem czasu... Bo to pani teraz nawet i duchy takie nowoczesssssne się porobiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 23.04.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 hmmmmmmmmmmmm nie szlajom siem byfom tu i tammm na ogol u raski byffom... Ale jak na dcuha to nietypowo - bo ciałem jest , a duchem go nie ma Cały czas przez komórkę nadawał Widać ,że duch idzie z duchem czasu... Bo to pani teraz nawet i duchy takie nowoczesssssne się porobiły jak by był nowoczesny to by wiedział że fajki są baaardzo passe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 23.04.2009 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 hmmmmmmmmmmmm nie szlajom siem byfom tu i tammm na ogol u raski byffom... Ale jak na dcuha to nietypowo - bo ciałem jest , a duchem go nie ma Cały czas przez komórkę nadawał Widać ,że duch idzie z duchem czasu... Bo to pani teraz nawet i duchy takie nowoczesssssne się porobiły jak by był nowoczesny to by wiedział że fajki są baaardzo passe Aaaaaaaaaaaaa, się zgadzam... My już ponad dwa lata po odstawieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 23.04.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 no to gratuluję.U mnie problem nigdy nie wystepował - ojciec nałogowy palacz mnie wyleczył z zapędów tytoniowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 23.04.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 on wie ze to szkodzi on rzucil w grudniu ale po wielkiej nocy zamiast pojsc siedziec ..oposzedl zapalic..postara sie znow rzucic i to w niedlugim czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 23.04.2009 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 on wie ze to szkodzi on rzucil w grudniu ale po wielkiej nocy zamiast pojsc siedziec ..oposzedl zapalic..postara sie znow rzucic i to w niedlugim czasie Tszymamy za słowo i co jakiś czas będziemy uciskać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 23.04.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 a prosze bałdso niniejszym uoffaszzniiammm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 23.04.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Baaranki drogie .... Temat tytoniowy porzucę Ale ....kiedyś miałam wielki znak STOP ( nie powiem skąd), który wisiał u mnie w pokoju , który również wzbudzał zazdrość moich znajomych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 24.04.2009 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Dzień doberek Śniadanko dla Barranków 2 podano - Smacznego http://www.partnersi.com.pl/dane/galerie/lipton-kubki-gwiazd/sniadanie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.04.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Dzień doberek Śniadanko dla Barranków 2 podano - Smacznego http://www.partnersi.com.pl/dane/galerie/lipton-kubki-gwiazd/sniadanie.jpg kurcze, chciałabym aby ktoś dla mnie takie śniadanie przygotował dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 24.04.2009 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Cześć i czołem Śniadanko niczego sobie owszem, mniam, dziękujemy baudzo i proszę się częstować Lidszu nie żebym tu jakieś reklamy urządzała, ale pan barranek to mi robi takie śniadanka, jest że tak powiem wysokiej klasy specjalistą w dziedzinie śniadanek Miłego dnia wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts