Gosiek33 03.05.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Właśnie siadam znów do komputera, betom pop-artowski, oczopląsu dostałam za to daszek uroczy A propos złych psów to w ogrodniczym w Zalesiu wisi tabliczka - zły pies i właścicielka też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.05.2009 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Gosiek, dziękujemy za zakończenie strony numer 9 i rozpoczęcie strony numer 10. Jakoś mnie denerwowała strasznie. W nagrodę - sklepik z dobrościami http://www.barranki.com/slides/Bolonia%20126.jpg Beton nie? Niebeton? Beton stosowany w umiarkowanych ilościach nie szkodzi zdrowiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.05.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Dzięki za pyszności Nic do betonu nie mam, nawet mi się podoba tylko ten zbrojony po oczach mi dał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 03.05.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 mi betony tyż się podobają, ale ja to chyba za mało odważna jestem żeby je u siebie robić doberek po majowym weekendzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.05.2009 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Dzień doberek! Ja Dobrosine namiary na beton też bardzo poproszę. A namiary na stal poszły na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 03.05.2009 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 poszło branoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.05.2009 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Diękuję Dobrosiu, Dobranocki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 04.05.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Dzień dobry! Nam też się marzy podłoga betonowa. Tylko chętnie bym pomacała osobiście taką podłogę przed zrobieniem jej u siebie. Jedynie czego się boję czy nie będzie zimno od niej. Barranku możesz zapytać się swojego sąsiada jak mu się sprawdza ta podłoga? Czy można biegać po niej na bosaka? Czy zauważył jakieś problemy? I jak możesz to podpytaj się kto mu robił tą podłogę. Ja mam namiar na firmę z Tarczyna ale jeszcze ich nie sprawdzałam. Dobroszko mogę też prosić o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.05.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 dzień doberek miłego dnia życzę i lecę walczyć z urzędami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 04.05.2009 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Dzień dobry! Nam też się marzy podłoga betonowa. Tylko chętnie bym pomacała osobiście taką podłogę przed zrobieniem jej u siebie. Jedynie czego się boję czy nie będzie zimno od niej. Barranku możesz zapytać się swojego sąsiada jak mu się sprawdza ta podłoga? Czy można biegać po niej na bosaka? Czy zauważył jakieś problemy? I jak możesz to podpytaj się kto mu robił tą podłogę. Ja mam namiar na firmę z Tarczyna ale jeszcze ich nie sprawdzałam. Dobroszko mogę też prosić o namiary Hejwszystkim Nie mogliśmy uczetniczyć w nocnej debacie, gdyż albowiem oglądaliśmy niejakiego House`a mieniącego się doktorem A kompiutr już spał BetaGreta, miło cię tu widzieć znów Sąsiad ma co chiał, więc się cieszy ale miał sporo problemów z wykonawcami (było dwóch, ten drugi poprawiał), więc nie sądzę żeby mógł kogoś polecić . Chodzi po podłodze w kapciach bo on lubi w kapciach, a nie na boso. Ale można spokojnie chodzić na boso, bo ma podłogówkę i mu stópki grzeje (a w lecie jest miły chłodek). A pierwsze podejście w sprawie okładzin betonowych ściennych - katasrofa. 300 zeta za metr, i to netto! Zu viel. Zu viel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 04.05.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 witajcie nie trafiłem tu nigdy a przecież szarość + drewno bardzo lubię i planuję.... I kostki widziałem w dzienniku... (w dachu) a sam chyba na jedną się zdecyduję... pozwolę sobie polekturować się tu u Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 04.05.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 To niedobrze z tymi wykonawcami a już myślałam że będę miała jakiś namiar z polecenia.No nic spróbuję wybadać temat Tarczyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 04.05.2009 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Witaj marekmarian, kurcze, w ogóle nie mamy czasu pociągnąć dziennika, a jesteśmy retrospektywnie dopiero w listopadzie 2007 roku . Kostka jest super, chociaż nie będzie pasowała do każdego dachu. U nas ta forma lukarny miała przełamywać schemat, a dodatkowo rozwiązywać inną kwestię – u nas Miejscowy Plan Zagospodarowania przewiduje półtorej kondygnacji. Oczywiście można kombinować, ale można i pomyśleć inaczej. Dzięki takim lukarnom w sypialniach na górze praktycznie nie ma skosów - w jednej w ogóle, w dwóch są nieistotne. BetaGreta, mam namiar na gościa, który podobno robi nie tylko płyty betonowe, ale i podłogi, skontaktuję się z nim i pogadam, jeśli okaże się sensowny, dam wam namiary, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 04.05.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 BetaGreta, mam namiar na gościa, który podobno robi nie tylko płyty betonowe, ale i podłogi, skontaktuję się z nim i pogadam, jeśli okaże się sensowny, dam wam namiary, ok? Ok. Będę wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 04.05.2009 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Mariekmarian, no i jeszcze kwestia krk W połowie jestem właśnie z krka, choć nie jest to to pół, które odpowiada za rozsądne gospodarowanie posiadanymi zasobami . Tym tata obdarował mojego brata . No i niestety mieszkania na Podgórzu już nie ma... Ech, trochu żal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 04.05.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Witaj marekmarian, kurcze, w ogóle nie mamy czasu pociągnąć dziennika, a jesteśmy retrospektywnie dopiero w listopadzie 2007 roku . Kostka jest super, chociaż nie będzie pasowała do każdego dachu. U nas ta forma lukarny miała przełamywać schemat, a dodatkowo rozwiązywać inną kwestię – u nas Miejscowy Plan Zagospodarowania przewiduje półtorej kondygnacji. Oczywiście można kombinować, ale można i pomyśleć inaczej. Dzięki takim lukarnom w sypialniach na górze praktycznie nie ma skosów - w jednej w ogóle, w dwóch są nieistotne. mam podobnie (1 i 1/2+ narzucony dwuspad). Do pewnego stopnia ten swój dwuspad lubie i jest ok. Nie lubię jednak okien połaciowych jako 'okien na świat' i tutaj rozwiązaniem jest kostka w pokoju goscinnym. U mnie (druga polowa poddasza) nie musi byc, tam głownie będę spał... U mnie po kilku drogach ewolucji jestem przy nowoczesnej prostej bryle z jedna kostką. Tyle tylko mnie różni od większości tutaj że mam nieduże możliwości (malutki kredyt) i czekającą na wielki remont murowaną stajnię. Zobaczymy czy coś sie uda ale mam wciąż wiarę w to że tak A co do Waszego domku to chcę sie przyjrzec dokładniej, macie rzeczywiście kilka rzeczy, które lubię.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 04.05.2009 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Jak by trzeba było coś przybliżyć albo o czymś opowiedzieć, to krzycz. Jeszcze nie jesteśmy pewni wszystkich rozwiązań, ale zrąb jest. I całkiem jednak spora część budowy za nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 05.05.2009 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 szybkie Dzień Dobry i zmykam bo duuuuuuuuuuuużo jazdy mam dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.05.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Dzień Dobry się z Barrankami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.05.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Ja też się szybko witam, bo góóóóóóóóóóóóra prasowania wrzeszczy na mnie z fotela Nawet zamknięte drzwi do pokoju nie pomagają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts