pasie 05.05.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 i ja też mówię doberek czekam sobie cierpliwie aż Zu wstanie i wreszcie pojadę dziurę zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.05.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 cze...kafkiem nossem..) http://img22.imageshack.us/img22/2223/kawaiup.jpg http://img22.imageshack.us/img22/kawaiup.jpg/1/w440.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 05.05.2009 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Nosz świat się zawalił i stanął obok - duch wszędzie stawia kawę... Coś ci te dinożarły zaszkodziły czy jak? Ale tak trzymaj, tak trzymaj... A raport z frontu wygląda tak:WTOREK - dziś pomierzyliśmy poddasze (tak plus minus), została także przekuta, a właściwie przesunięta dziura w stropie do Tajemniczego Pomieszczenia Nad Garażem. Albowiem została umieszczona w miejscu, przez który nieco później przeszła rura od rekuperatura, więc schody by się nie zmieściły, takie składane. Tera się zmieszczą. ŚRODA - mamy na budowie przesympatycznego gościa od drewnianych elewacji, żeby obgadać drewniane fragmenty co jeszcze będą; ślusarza, który zbada jak zrobić mocowania do szyn do jeżdżących żaluzjów; faceta od bramy, który ją wreszcie wyreguluje. Potem do roboty CZWARTEK - nieistotny, tylko robota PIĄTEK - rano jedziemy szukać kamieni na szaniec (wiatrołap, kuchnia, spiżarnia), a potem do roboty SOBOTA - o 7 rano (POTWÓR!!!!!) przyjeżdża Eimund i robi wylewkę w garażu, w Tajemniczym Pomieszczeniu nad Garażem i na ostatnim tarasiku NIEDZIELA - komunia młodszej córy PONIEDZIAŁEK - rano przyjeżdża materiał na ocieplenie strychu i styropian na ocieplenie domu i zaczyna się tynkowanie i ocieplanie... Łomatko, kiedy żyć???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.05.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 f posotałe godzinhy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.05.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 oooooo też macie komunię w tą niedzielę, my też starszaka o 8.40 a i dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 05.05.2009 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 f posotałe godzinhy ... nocom... Ale bendziesz kawe i ankohol podrzucał, ha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.05.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 a problemuff jakos i nie fidsem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 05.05.2009 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 oooooo też macie komunię w tą niedzielę, my też starszaka o 8.40 a i dobry wieczór A dobry wieczór, pasie-budowniczko To i u nas pogratulujemy startu . Tak, w niedzielę... Z wielu powodów to będzie interesujące wydarzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 05.05.2009 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 a problemuff jakos i nie fidsem ) Boś z pożytycznych duchuffff... A z innej beczki - co sądzisz o dechach w kuchni? Ha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.05.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 zero stresu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 05.05.2009 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 popijem, pogadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.05.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 taki dublet to ja rosumiem....))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.05.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 oooooo też macie komunię w tą niedzielę, my też starszaka o 8.40 a i dobry wieczór W niedzielę o tak nieludzkiej porze??? Oj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 05.05.2009 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 taki dublet to ja rosumiem....))) Bo to słuszny i prosty w przekazie kommunikat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.05.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Barranki, a co z czwartkiem, że się tak nieśmiało zapytam? Bo po tym, co przeczytałam powyżej/Wasz gryplan/, to mi w gardle nie wiedzieć czemu zaschło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.05.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 dlateghusz pojołem... zawoluowanych..planuuff nie popojmujem jo tempy jezdema wis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 05.05.2009 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Barranki, a co z czwartkiem, że się tak nieśmiało zapytam? Bo po tym, co przeczytałam powyżej/Wasz gryplan/, to mi w gardle nie wiedzieć czemu zaschło... Lussss, we czwartek prowadzem gazetem i skończem do 20 akuracik. A blisko od biura do TAM mam A pani barrankowa doszlusuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.05.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Barranki, a co z czwartkiem, że się tak nieśmiało zapytam? Bo po tym, co przeczytałam powyżej/Wasz gryplan/, to mi w gardle nie wiedzieć czemu zaschło... Lussss, we czwartek prowadzem gazetem i skończem do 20 akuracik. A blisko od biura do TAM mam A pani barrankowa doszlusuje Ssssuper! Nefcie jeszcze porwę po drodze i może mojego Księciunia da się namówić, bo On łasy na sushi straszniście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.05.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Ja to o foty pytam z tych dziur robienia gdzie som i cała reszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.05.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Barranki, a co z czwartkiem, że się tak nieśmiało zapytam? Bo po tym, co przeczytałam powyżej/Wasz gryplan/, to mi w gardle nie wiedzieć czemu zaschło... Lussss, we czwartek prowadzem gazetem i skończem do 20 akuracik. A blisko od biura do TAM mam A pani barrankowa doszlusuje Ssssuper! Nefcie jeszcze porwę po drodze i może mojego Księciunia da się namówić, bo On łasy na sushi straszniście. kurna a jo musiłek wyjachac s farszaffy nio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts