Gosiek33 27.03.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Ty mi żony kolanek nie wygryzaj Ale może teraz już będzie fridu widać A zdjęcia na ciągu dalszym dziennika widać? Ostatnio trochę je inaczej przerabiam, a ciągną się z picasy. Zaraz ci wrzucę na komentarze trochę "zielonej twórczości", żeby poczarować wiosnę. Boszszsz, jak mi się nie chce dzisiaj pracować... Po co ludzie muszą jutro czytać gazety się pytam, po co? widać tylko część zdjęć - moje z picassy widać wszystkie - może daj link do albumu jedni czytają inni nie, ale pisać trzeba dla tych co czytają ostatnio w TV słyszałam, że nawet duże tytuły w Stanach rezygnują z wydań papierowych i przechodzą do internetu nie mogę się zdecydować czy to dobrze wróży na przyszłość czy nie - czy wzrośnie produkcja i sprzedaż czytników książek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.03.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Zdjęcie widzę cały czas dzień doberek, dziś zapachy wiosenne niosę http://lh6.ggpht.com/_ms5LDRO-Qns/SYcRYxfTAOI/AAAAAAAAAt4/wuNv9kfaE-E/s800/bez%20Meyera%20%281%29%20%5BRozdzielczo%C5%9B%C4%87%20Pulpitu%5D.jpg Zadanie na dziś: znaleźć przynajmniej jedno szczęście* , ja znalazłam dwa, ale szukam dalej... ... przyda się na zaś... ----------------------------------------------------- *pięciopłatek Rasia co Ty płatki liczysz Jeden widzę, gdzie reszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 27.03.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 niziutko, na wprost środkowego liścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.03.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Połowy zdjęć nie widzę poza baziami inne nie aktywne ale pooglądałam sobie moim sposobem - piękne - fig nie miałam okazji oglądać, ale modrzew powinnam, muszę upolować go w porze kwitnienia kaczuszki domek Wasz znowu uciekł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.03.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 co to za witraż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.03.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 piekne widoki z okna macie i las o rzut beretem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcmagda 28.03.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 I ja się witam. Mam tylko dużą zagowzdkę - ile jest piszących baranków i jakiej płci?Wydaje mi się, że obie formy widziałam... A poza tym to aż korci żeby projekt wrzucić ... mnie przynajmnie korci jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.03.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Bo barranki są dwa a pisze głównie baranek, barankowa zza ramienia pieczę ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 29.03.2009 00:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Otóż właśnie tak jest. Pisze barranek, ale kontrol jest, bo barranki są dwa płci dwojakiej mcmagda, jak korci, to trzeba wrzucać. I już... Byliśmy wczoraj, sobotnią porą, na wsi. Stan jeziora wokół domu - lepiej nie mówić. Tam nam wejdzie chyba z 50-60 kamazów ziemi, żeby się podnieść do naszego zera i wyjść znad tego glinowego bagna. Tylko suka zachwycona. Błotna gadzina. http://www.barranki.com/slides/MMPi%20026.jpg dobranocki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 29.03.2009 00:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 I uprzejmie sie upraszam o informację, czy teraz widać sukę. Bo jeśli niżeł polski moczony jest widoczny i nie znika, to może wreszcie jesteśmy w domu. A przynajmniej w wiatrołapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.03.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Widaaaaaaaaaaaać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 29.03.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 widaaaaaaaaaaaać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 29.03.2009 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 ufffffffffffffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 29.03.2009 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 No i w ogóle przez tę zmianę czasu jeszcze trochę nieprzytomnym . Się witamy z wszystkimi co są i tymi co są gdzie indziej teszsz Boszsz, kawa... http://th.interia.pl/11,oikuchnia,0a55079e44525/47f0d8d83388d_440.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcmagda 29.03.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Otóż właśnie tak jest. Pisze barranek, ale kontrol jest, bo barranki są dwa płci dwojakiej mcmagda, jak korci, to trzeba wrzucać. I już... No to proszę wrzucić nie chciałam być natarczywa i zastosowałam taką formę nijaką, ale chodziło żebyście wrzucili co się kryje pod ta blachą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 29.03.2009 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 A widzisz mcmagda, tośmy się niedorozumieli . Wrzucę, a i owszem, tylko muszę pdfy przerobić nad jpg, żeby się lepiej otwierały. Może dzisiaj popchnę dziennik do przodu i dodamy rzuty. Chociaż one są - przynajmniej jeśli chodzi o piętro, trochę nieadekwatne do stanu realnego, bośmy na etapie stawiania ścianek poddasza nieco pokombinowali. Bo jednak coinnego widzieć na rysunku, a co innego w realu... Chwilkę zatem cierpliwości, trzeba stopniować emocje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 29.03.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 barranki chciałam powiedzieć, że suka pięęękna ... na narzeczona dla mojego starowinka-młodzieniaszka by sie nadała ... nasz też błotno-wodny jest ... i jeszcze nam sie kocica marcuje .. obłęd w domu ... PS. chciałam jeszcze pdodać, że fajna blachę macie na fajnym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 29.03.2009 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Cisza taka... Ale nic to Tak się w różnych miejscach dzisiaj i wczoraj wszyscy porozpisywali o ogrodach. My na razie możemy sobie pomarzyć o ogrodzie, choć mamy nawet projekt, łącznie z najzajefajnym konceptem miejsca na ognisko, jaki widziałem. Zobaczymy, kiedy i jak się to uda wszystko zrobić, bo dom to kasa, ale ogród też, i to wcale niemała... Na kanwie czytania o ogrodach trochę "roślinnych" inspiracji, np. "płaskie drzewa", niezwykle popularne w Tyrolu i Salzburgerlandzie http://www.barranki.com/slides/Svarovski%20001.jpg Albo taka minimalistyczna wersja ogrodu (ogród botaniczny w Tremezzo nad Como) http://www.barranki.com/slides/Tremezzo%20-%20giardino%20botanico%20007.jpg to takoż (druga połowa kwietnia!) http://www.barranki.com/slides/Tremezzo%20-%20giardino%20botanico%20012.jpg Albo taki pomysł na pomarańczową altankę (niestety, też włoszczyzna ) http://www.barranki.com/slides/Tremezzo%20-%20giardino%20botanico%20078.jpg albo glicyniową http://www.barranki.com/slides/Como%20i%20okolice%20362.jpg Ech, się rozmarzywszy... Pozdrawiamy wszystkich ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.03.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Idę spać i będę słodko marzyć pod powiekami mając Twoje zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 29.03.2009 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 barranki chciałam powiedzieć, że suka pięęękna ... na narzeczona dla mojego starowinka-młodzieniaszka by sie nadała ... nasz też błotno-wodny jest ... i jeszcze nam sie kocica marcuje .. obłęd w domu ... PS. chciałam jeszcze pdodać, że fajna blachę macie na fajnym domku Dzięki Kruelciu - ja też się wybieram do ciebie na komentarze, bo jesteśmy zachwyceni twoją działką, którą wnikliwie (razem z SSO) oblukaliśmy na dzienniku ale jeszcze nie zdążyłem . Najgorsze (albo najlepsze), że człowiek mógłby tu nieomal zamieszkać, a przecież dom, praca, budowa, dzieci, psy... A suka zwierzę wielce rozrywkowe, więc może warto je spiknąć? Tyle, że miłość to z tego by była platoniczna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts