pasie 05.05.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 A dobry wieczór, pasie-budowniczko To i u nas pogratulujemy startu . Tak, w niedzielę... Z wielu powodów to będzie interesujące wydarzenie to i podziękuje u Was ja to mam jakiś dziwny stosunek do tej komunii, pamiętam jak moi rodzice przeżywali komunię mojego brata, ją pamiętam bo swojej to nie bardzo.................. a mnie kompletnie komunię mojego pierworodnego budowa przesłoniła może do niedzieli mi się zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 05.05.2009 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Ja to o foty pytam z tych dziur robienia gdzie som i cała reszta Strasznie kurzyli . Ale jutro zrobimy zdjecia szalunku pod nową, lepszą dziurę A od poniedziałku to w ogóle world press photo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 05.05.2009 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Barranki, a co z czwartkiem, że się tak nieśmiało zapytam? Bo po tym, co przeczytałam powyżej/Wasz gryplan/, to mi w gardle nie wiedzieć czemu zaschło... Lussss, we czwartek prowadzem gazetem i skończem do 20 akuracik. A blisko od biura do TAM mam A pani barrankowa doszlusuje Ssssuper! Nefcie jeszcze porwę po drodze i może mojego Księciunia da się namówić, bo On łasy na sushi straszniście. kurna a jo musiłek wyjachac s farszaffy nio gupiś i tyle A my jesteśmy apsolutnie zashuszowani tysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.05.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Barranki, a co z czwartkiem, że się tak nieśmiało zapytam? Bo po tym, co przeczytałam powyżej/Wasz gryplan/, to mi w gardle nie wiedzieć czemu zaschło... Lussss, we czwartek prowadzem gazetem i skończem do 20 akuracik. A blisko od biura do TAM mam A pani barrankowa doszlusuje Ssssuper! Nefcie jeszcze porwę po drodze i może mojego Księciunia da się namówić, bo On łasy na sushi straszniście. kurna a jo musiłek wyjachac s farszaffy nio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 05.05.2009 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 A w ogóle to już stoi otwarte Argiano Oliviera IGT Toscana 2004, i otwarty jest tysz dylemat - House, dr, czy LOST (tesz doktor ). A na razie czas sucz odsikać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.05.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 gupiś i tyle A my jesteśmy apsolutnie zashuszowani tysz co proffda to proffda ale ile ja mogem loodziom na gowach siedziec..posatym tutaj fest mi sie nasbierało na chlebek tsza sarobic ...dzisiaj w chorzowie byłem jutro do katowitz..pojutrze do trzebini ..ale wiecorem krakuff atack:)) z malgosiom i olgom bedem sie loozofał..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 05.05.2009 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 gupiś i tyle A my jesteśmy apsolutnie zashuszowani tysz co proffda to proffda ale ile ja mogem loodziom na gowach siedziec..posatym tutaj fest mi sie nasbierało na chlebek tsza sarobic ...dzisiaj w chorzowie byłem jutro do katowitz..pojutrze do trzebini ..ale wiecorem krakuff atack:)) z malgosiom i olgom bedem sie loozofał..) A wszędzie czekają dzieffczęta (to apropos tego ładu w tobie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.05.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 hehe czyzby jakas nutka???hmmmm cekajom cekajom nie dziefcenta tylko fajnisci loodzie ktorych posnałem dzieki fm a tys i tfa malzonka wsród nich wis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 05.05.2009 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 hehe czyzby jakas nutka???hmmmm cekajom cekajom nie dziefcenta tylko fajnisci loodzie ktorych posnałem dzieki fm a tys i tfa malzonka wsród nich wis I tak tszymaj Bo one ludzie fajniste, a małżonka ma to już w ogóle hoho! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 ktoś gdzieś mnie porywa :) Faaajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.05.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 ktoś gdzieś mnie porywa :) Faaajnie Nie, żebym ja Cygan był, nie, nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 ktoś gdzieś mnie porywa :) Faaajnie Nie, żebym ja Cygan był, nie, nie... "Cygan nie Cygan - a jakie to ma znaczenie" :) Wiesz przecież :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.05.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 ktoś gdzieś mnie porywa :) Faaajnie Nie, żebym ja Cygan był, nie, nie... "Cygan nie Cygan - a jakie to ma znaczenie" :) Wiesz przecież :) Fajny film wczoraj widziałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 05.05.2009 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 ktoś gdzieś mnie porywa :) Faaajnie Nie, żebym ja Cygan był, nie, nie... "Cygan nie Cygan - a jakie to ma znaczenie" :) Wiesz przecież :) Fajny film wczoraj widziałem... Momenty byłyyy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.05.2009 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 o proszę, momentów się zachciało Doberek ja tylko kawką mogie poczęstować http://zachcialomisiegotowac.blox.pl/resource/kawa1_400x400.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 06.05.2009 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 o proszę, momentów się zachciało Doberek ja tylko kawką mogie poczęstować http://zachcialomisiegotowac.blox.pl/resource/kawa1_400x400.jpg gdzie ta kawa - ja nie widzę i nie czuję zapachu - oj nie dobrze, nie dobzre cos z tymi kompami od wczoraj się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.05.2009 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 A ja widzę i już się poczęstowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 06.05.2009 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 A ja widzę i już się poczęstowałam teraz to i ja zobaczyłam ale kurcze chyba juz piankę spiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 06.05.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Dzień dobry,ja też już po kawce.Ale druga na pewno dzisiaj będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 06.05.2009 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Dzień dobry, ja też już po kawce. Ale druga na pewno dzisiaj będzie. druga u mnie i trzecia i czawarta i piata i może już wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts