Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze, komentarze czyli Cafe pod Barrankami

Recommended Posts

Dzień dobry,

ja też już po kawce.

Ale druga na pewno dzisiaj będzie.

druga :roll: u mnie i trzecia i czawarta i piata i może już wystarczy :roll:

No i jedna ze mną wespół w zespół... :wink:

Dzień Dobry się z Państwem. :D

• Odpowiedzi 4,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzień dobry,

ja też już po kawce.

z tobą każdą mogę się dzielić :wink: :wink: :wink: :D :D :D i wielką przyjemnością :lol: :lol: :lol: :lol:

Dzień dobry,

ja też już po kawce.

Ale by żądz moc móc wzmóc? czy tak po prostu....? :wink: :wink: :D

Niee, nigdy tak po prostu, to nie ma... :wink: :D

dzień dobry Barrankom :D

Zuzka, ty to ranny ptaszek jesteś :o , dla mnie to środek nocy 8) Jak mam wstać o 8, żeby córę do przedszkola odwieźć, to mnie skręca :lol:

Przyszłam z herbatką, bo kawki nie lubię, więc może ktoś się do mnie przyłączy ? :roll:

http://www.abcgospodyni.pl/herbata.jpg

o jesooooo , napisałam żądz prze rz... :oops: :oops: :oops: raśka ulituj się nad niewyspaną duszą i przepraw w cytacie , bo się normalnie ze wstydu spalę :oops: :oops: :oops:

Dobrosieńko byłam pewna, że Ci o rząd chodziło ;) :lol: :lol:

Dzień dobry Państwu :)

Nieeee , niestety nieeeee , to o żądze sie rozchodziło.I na dokładkę pohańbiłam bykiem ort. cytat z Przybory :( :oops: :oops:

o jesooooo , napisałam żądz prze rz... :oops: :oops: :oops: raśka ulituj się nad niewyspaną duszą i przepraw w cytacie , bo się normalnie ze wstydu spalę :oops: :oops: :oops:

Dobrosieńko byłam pewna, że Ci o rząd chodziło ;) :lol: :lol:

Dzień dobry Państwu :)

Nieeee , niestety nieeeee , to o żądze sie rozchodziło.I na dokładkę pohańbiłam bykiem ort. cytat z Przybory :( :oops: :oops:

Jeremiego :lol: :lol:

siłem rzonc muc wzmuc - bezcenne :D

Ojku, dzieńdoberek, kawa, herbata, witamy, pozdrawiamy... My od rana musieli pognać na budowę, a wcześniej musiałem przegląd prasy do netu machnąć i nie było kiedy zadzieńdobrzyć :wink:

Goście nasze miłe, nasz sąsiad wspólnie z lokalnym fitness klubem Pistacja w Piskórce przy ul Głównej się mieszczącym zainicjował takie oto działania:

[b]23 maja w sobotę o godzinie 11[/b] ruszamy na wielkie sprzątanie lasów wokół Piskórki. Jeżeli się uda, ściągnijmy rodzinę, znajomych, forum muratora, panią sołtys i innych. A może szkolić psa w szukaniu dzikich wysypisk? Bo jak nie my to kto, jak nie dziś to kiedy???

Akcję wspiera Wój Gminy Prażmów oraz Zarząd Zespołu Parków Krajobrazowych. Śmieci z lasu na teren zbiórki pomogą nam zwozić psie zaprzęgi Michała Skoczylasa. Jeżeli ktoś z Państwa dysponuje sprzętem typu rower z przyczepką itp. będziemy również bardzo wdzięczni za udział i pomoc.

Jako prawie lokalesi podpisujemy się pod tą inicjatywą wszelkimi rękami i zapraszamy wszystkich do współudziału w tym zbożnym dziele. Jeśli ktoś może i zechce wspólnie podziałać, będziemy zachwyceni. Jeśli chce później wpaść do Domu pod Barrankami, też zapraszamy... Program dnia ustalimy... Może być pożytecznie i fajnie...

(mam nadzieję, że mnie pani barrankowa nie usiece, bo to tak - za przeproszeniem - kompulsywnie ów plan się narodził mi :D Ale chyba niiiii :wink:

Barranki, wspaniała inicjatywa :D

Ja u siebie (tzn u rodziców), też ciągle sprzątam las, który rośnie na przeciwko naszego domu :D

Ja się bardzo chętnie spotkam w tym czasie. Nie wiem, czy na sprzątanie ruszę, bo będę sama z moimi dwoma łobuzami, a upilnowanie ich razem jest mało prawdopodobne :roll:

Podoba mi się inicjatywa Waszych włodarzy, u mnie nic takiego nie ma z wyjątkiem śmieci, które pod płot mi rzucają :evil: :evil: :evil: :evil: - oczywiście i szkło i plastiki i żelastwo i gruz k................http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify30/039.gif

A taka inicjatywa bardzo by się przydała bo może ci co śmiecą troszkę by się opamiętali.

Niedawno oglądałam fragment Rancza i trafiłam na przedni pomysł - dziecinny ale przecie to komedyja panie - amerykanka nakręciła młodzież a ta pozbierała śmieci z lasu i w workach powrzucała na podwórka tym gospodarzom co je do lasu wyrzucali http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify31/043.gif echhhhhhhhhhhh rozmarzyłam się http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify32/013.gif