rasia 06.05.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Dzień dobry, ja też już po kawce. Ale druga na pewno dzisiaj będzie. druga u mnie i trzecia i czawarta i piata i może już wystarczy No i jedna ze mną wespół w zespół... Dzień Dobry się z Państwem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 06.05.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Dzień dobry, ja też już po kawce. Ale druga na pewno dzisiaj będzie. druga u mnie i trzecia i czawarta i piata i może już wystarczy No i jedna ze mną wespół w zespół... Dzień Dobry się z Państwem. z tobą każdą mogę się dzielić i wielką przyjemnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.05.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Zuza to o której wstałaś, że już tyle kawek zrobiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 06.05.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Dzień dobry, ja też już po kawce. Ale druga na pewno dzisiaj będzie. druga u mnie i trzecia i czawarta i piata i może już wystarczy No i jedna ze mną wespół w zespół... Dzień Dobry się z Państwem. Ale by żądz moc móc wzmóc? czy tak po prostu....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 06.05.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Zuza to o której wstałaś, że już tyle kawek zrobiłaś 6.30 jak codzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.05.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Zuza to o której wstałaś, że już tyle kawek zrobiłaś 6.30 jak codzień Matko moja, w środku nocy wstaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 06.05.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Zuza to o której wstałaś, że już tyle kawek zrobiłaś 6.30 jak codzień Matko moja, w środku nocy wstaje no co ty, to piękny poranek ( no może nie w zimę ) ale luluję juz o 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.05.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Dzień dobry, ja też już po kawce. Ale druga na pewno dzisiaj będzie. druga u mnie i trzecia i czawarta i piata i może już wystarczy No i jedna ze mną wespół w zespół... Dzień Dobry się z Państwem. Ale by żądz moc móc wzmóc? czy tak po prostu....? Niee, nigdy tak po prostu, to nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 06.05.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 o jesooooo , napisałam żądz prze rz... raśka ulituj się nad niewyspaną duszą i przepraw w cytacie , bo się normalnie ze wstydu spalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.05.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 dzień dobry Barrankom Zuzka, ty to ranny ptaszek jesteś , dla mnie to środek nocy Jak mam wstać o 8, żeby córę do przedszkola odwieźć, to mnie skręca Przyszłam z herbatką, bo kawki nie lubię, więc może ktoś się do mnie przyłączy ? http://www.abcgospodyni.pl/herbata.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 06.05.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 o jesooooo , napisałam żądz prze rz... raśka ulituj się nad niewyspaną duszą i przepraw w cytacie , bo się normalnie ze wstydu spalę Dobrosieńko byłam pewna, że Ci o rząd chodziło Dzień dobry Państwu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 06.05.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 o jesooooo , napisałam żądz prze rz... raśka ulituj się nad niewyspaną duszą i przepraw w cytacie , bo się normalnie ze wstydu spalę Dobrosieńko byłam pewna, że Ci o rząd chodziło Dzień dobry Państwu Nieeee , niestety nieeeee , to o żądze sie rozchodziło.I na dokładkę pohańbiłam bykiem ort. cytat z Przybory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 06.05.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 o jesooooo , napisałam żądz prze rz... raśka ulituj się nad niewyspaną duszą i przepraw w cytacie , bo się normalnie ze wstydu spalę Dobrosieńko byłam pewna, że Ci o rząd chodziło Dzień dobry Państwu Nieeee , niestety nieeeee , to o żądze sie rozchodziło.I na dokładkę pohańbiłam bykiem ort. cytat z Przybory Jeremiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 06.05.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 no baaaaa , rzecz jasna ,że Mistrza Jeremiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.05.2009 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 bardzo proszę - by żądz moc móc wzmóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 06.05.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Gosiek nie trza mi You Tube'a , mam Kabaret na DVD w domu , trza mi Raśki , żeby wymazała moją ortograficzną wpadkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.05.2009 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 siłem rzonc muc wzmuc - bezcenne Ojku, dzieńdoberek, kawa, herbata, witamy, pozdrawiamy... My od rana musieli pognać na budowę, a wcześniej musiałem przegląd prasy do netu machnąć i nie było kiedy zadzieńdobrzyć Goście nasze miłe, nasz sąsiad wspólnie z lokalnym fitness klubem Pistacja w Piskórce przy ul Głównej się mieszczącym zainicjował takie oto działania: [b]23 maja w sobotę o godzinie 11[/b] ruszamy na wielkie sprzątanie lasów wokół Piskórki. Jeżeli się uda, ściągnijmy rodzinę, znajomych, forum muratora, panią sołtys i innych. A może szkolić psa w szukaniu dzikich wysypisk? Bo jak nie my to kto, jak nie dziś to kiedy??? Akcję wspiera Wój Gminy Prażmów oraz Zarząd Zespołu Parków Krajobrazowych. Śmieci z lasu na teren zbiórki pomogą nam zwozić psie zaprzęgi Michała Skoczylasa. Jeżeli ktoś z Państwa dysponuje sprzętem typu rower z przyczepką itp. będziemy również bardzo wdzięczni za udział i pomoc. Jako prawie lokalesi podpisujemy się pod tą inicjatywą wszelkimi rękami i zapraszamy wszystkich do współudziału w tym zbożnym dziele. Jeśli ktoś może i zechce wspólnie podziałać, będziemy zachwyceni. Jeśli chce później wpaść do Domu pod Barrankami, też zapraszamy... Program dnia ustalimy... Może być pożytecznie i fajnie... (mam nadzieję, że mnie pani barrankowa nie usiece, bo to tak - za przeproszeniem - kompulsywnie ów plan się narodził mi Ale chyba niiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.05.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Barranki, wspaniała inicjatywa Ja u siebie (tzn u rodziców), też ciągle sprzątam las, który rośnie na przeciwko naszego domu Ja się bardzo chętnie spotkam w tym czasie. Nie wiem, czy na sprzątanie ruszę, bo będę sama z moimi dwoma łobuzami, a upilnowanie ich razem jest mało prawdopodobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.05.2009 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 No to nieco później zapraszamy, bo dla maluchów to może nie być specjalna rozrywka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.05.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Podoba mi się inicjatywa Waszych włodarzy, u mnie nic takiego nie ma z wyjątkiem śmieci, które pod płot mi rzucają - oczywiście i szkło i plastiki i żelastwo i gruz k................http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify30/039.gif A taka inicjatywa bardzo by się przydała bo może ci co śmiecą troszkę by się opamiętali. Niedawno oglądałam fragment Rancza i trafiłam na przedni pomysł - dziecinny ale przecie to komedyja panie - amerykanka nakręciła młodzież a ta pozbierała śmieci z lasu i w workach powrzucała na podwórka tym gospodarzom co je do lasu wyrzucali http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify31/043.gif echhhhhhhhhhhh rozmarzyłam się http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify32/013.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts