barranki2 06.05.2009 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Gosiek, to jest pomysł naszego lokalnego fitness klubu, zainspirowanego przez sąsiada naszego zza płota. Zatem absolutnie inicjatywa oddolna, którą swym łaskawym patronatem objął włodarz. To jednak różnica... A zaśmiecać tych co śmiecą to pomysł który mi się podoba od dawna. Ale trzeba takiego za rękę złapać, a to niełatwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.05.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Jak już zamieszkam to kamerę zainstaluję http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify32/001.gif a wtedy wiedzieć będę kto zacz, marzyłam zawsze o noktowizorze - od czasu jak piżmaki doprowadzały nasz staw do ruiny http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify34/008.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.05.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Dzień dobry Super ta inicjatywa ale tak mi szkoda ze mnie nie bedzie ale się bronię, ale gosiek napstryka mi fotek i wszystko obejrzę - dobrze gosiek?? miomo ze nie ciałem ale sercem będę z wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 07.05.2009 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Albo duchem, co zuzanko? Ale się porobiło, ale się porobiło. Było spokojnie, a tu nagle... Wczoraj wreszcie przyjechał Odpowiedni Człowiek i wyregulował bramę. Dzisiaj wprada ślusarz i rozmierza uchwyty pod szyny do żaluzji i zbada temat schodów - może być sporo tańszy od firm schodowych, których wyceny to plus minus 25-30 000 za schody samonośne ze stali nierdzewnej z balustradami. Dużo. W sobotę wylewamy garaż i pomieszczenie nad garażem, co zamyka temat wylewek. A w poniedziałek startuje ocieplenie poddasza i zaczynamy ocieplać i tynkować odzewnętrznie. I przyjeżdża projektant zrobić pomiar kuchni (ale terminy wykonania mają dopiero na sierpień). A jak skończą nam chłopaki ocieplać, to zrobią jeszcze dolną łazienkę. A może i górną dziecinną. A może i ścianę w garażu z moim megaznakiem drogowym oprawią. I białą płytką Pomieszczenie Reaktora czyli PC obłożą... I okaże się, że na koniec maja wszystko będzie zupełnie inaczej Aż trudno uwierzyć. Sami trzymamy kciuki, bo to strach... I jeszcze, co już zupełnie nieprawdopodobne, może zrobią to dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.05.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Albo duchem, co zuzanko? Ale się porobiło, ale się porobiło. Było spokojnie, a tu nagle... Wczoraj wreszcie przyjechał Odpowiedni Człowiek i wyregulował bramę. Dzisiaj wprada ślusarz i rozmierza uchwyty pod szyny do żaluzji i zbada temat schodów - może być sporo tańszy od firm schodowych, których wyceny to plus minus 25-30 000 za schody samonośne ze stali nierdzewnej z balustradami. Dużo. W sobotę wylewamy garaż i pomieszczenie nad garażem, co zamyka temat wylewek. A w poniedziałek startuje ocieplenie poddasza i zaczynamy ocieplać i tynkować odzewnętrznie. I przyjeżdża projektant zrobić pomiar kuchni (ale terminy wykonania mają dopiero na sierpień). A jak skończą nam chłopaki ocieplać, to zrobią jeszcze dolną łazienkę. A może i górną dziecinną. A może i ścianę w garażu z moim megaznakiem drogowym oprawią. I białą płytką Pomieszczenie Reaktora czyli PC obłożą... I okaże się, że na koniec maja wszystko będzie zupełnie inaczej Aż trudno uwierzyć. Sami trzymamy kciuki, bo to strach... I jeszcze, co już zupełnie nieprawdopodobne, może zrobią to dobrze? Doberek ale nabraliście tempa zaiste szaleńczego zobaczycie dobrze bedzie, przynajmniej w ich znaczy wykonawców przekonaniu żartowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 07.05.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Przeczytałam właśnie dziennik - marnujesz się w tej Rzepie, słowo daję PISZŻE DALEJ!!! Bardzo mi się podoba projekt, wygląda na przemyślany i funkcjonalny, a to większa rzadkość niż by się wydawało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.05.2009 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 No Barranki idziecie teraz jak burza, fiu, fiu Fajnie, że tak dużo zaczyna się dziać, bo przynajmniej efekty szybko będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 07.05.2009 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 dwa ostatnie odcinki przeczytałam jednym tchem jakim cudem zdobyliście milość kpb? można to gdzieś opisać? i poproszę jeszcze opis posiadacza ziemskiego, jeśłi to nie kłopot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 07.05.2009 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Przeczytałam właśnie dziennik - marnujesz się w tej Rzepie, słowo daję PISZŻE DALEJ!!! Bardzo mi się podoba projekt, wygląda na przemyślany i funkcjonalny, a to większa rzadkość niż by się wydawało... Witaj Dorcia, strasznie dawno cię nigdzie nie widzieliśmy Albo słabo szukaliśmy Napisze, napisze, nawet teściowa naciska A projekt - jak już gdzieś pisaliśmy - powstał tak, że najpierw wymyśliliśmy go od strony funkcjonalnej, ciągami komunikacyjnymi itp, a potem został ubrany w te wszystkie sukienki i płaszczyki . I chyba się broni, ale to przy okazji wizytacji jakiejś kto zechce to sprawdzi Proponujemy ten weekend ze sprzątaniem naszych lasów (patrz wyżej). No i oczywiście, że się marnuję Ale pół napisanej książki na razie nie chce się napisać dalej... Może chociaż dziennik ruszy. Albo książkę zaczniemy na FM puszczać w odcinkach... W wewontu o lyterarurze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 07.05.2009 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Irmo dzięks Co do uczucia KPB to żadna nasza zasługa - po prostu trafiliśmy na człowieka, który jest normalnie zwyczajnie życzliwy i chce pomóc. Wiem, że to brzmi absurdalnie, ale widocznie jakieś niedobitki takich ludzi gdzieś tam jeszcze zostały no i my akurat na takiego wpadliśmy. I wiem, że nasz KPB nie tylko nam tak pomagał, on już taki jest. A posiadacz ziemski... o waa... to bardziej tajemnicza postać, ale wiemy o nim niewiele, więc nie mogę obiecać, że mąż-autor dziennika rozwinie ten wątek. Ale kapryśny to on faktycznie jest pozdrawiamy i obiecujemy, że jak się trochę z robotą obrobimy to cdn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 07.05.2009 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 dwa ostatnie odcinki przeczytałam jednym tchem jakim cudem zdobyliście milość kpb? można to gdzieś opisać? i poproszę jeszcze opis posiadacza ziemskiego, jeśłi to nie kłopot Do dzisiaj jakoś nam sekunduje, choć oddział zmienił. Jakoś tak wyszło, że jak dotąd udaje nam się potykać na drodze ludzi, którzy pomagają, zresztą FM jest tylko naturalną konsekwencją tego faktu A jak sobie pomyślimy, źe kupiliśmy działkę z gotowymi papierami i architektem za płotem, z którym się zaprzyjaźniliśmy i mamy wzorcowego sąsiada, to już w ogóle... Ja naprawdę napiszę ciąg dalszy może nawet jutro. OBIECUJĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 07.05.2009 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 No ak to jest jak dwa barranki wykorzystują swoją dwoistość Uściski dla ciem kochaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
savee 07.05.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Cześć barranki, Super, że takiego przyspieszenia dostaliście, trzymam kciuki, że nie tylko tempo będzie ekspresowe, ale i jakoś wykonania będzie idealna A my już prawie, prawie mamy kredyt. Tzn. przez telefon została nam takoważ informacja przekazana, na razie na piśmie jeszcze nic nie mamy, no ale może już będzie dobrze.. W związku z tym wróciłam do czytania forum, Waszego Cafe i mogę chyba ponownie podjąć się dyskusji na tematy okołobudowlane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 07.05.2009 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Savee, tak naprawdę to się tu mnóstwo rozmawia na tematy pozabudowlane i to jest naprawdę super. A w ogóle to zapraszamy po uprzednim daniu głosu w postaci pi Jak będziemy na wsi to przyjmiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 08.05.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Udanych oględzin na Olbrachta i miłego weekendu do poniedziałku oczywiście Raj pozdrowię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 08.05.2009 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Wszystkim ogóle dzień dooooooobry! I na dzień doooobry: http://jente.blox.pl/resource/truskawki1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.05.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Witanko, od wczoraj wieczorem miałam do teraz padnięty internet a teraz pędzę przez FM by mieć pojęcie co się nadziało A kiedy Was dogonię chyba dopiero jak skończycie i byczyć, ups barrankować się będziecie na tarasie to po troszku dobije do Was A będą zdjęcia jakoweś z Olbrachta, jakie kamienie, juz wiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 08.05.2009 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Oni mają tam bardzo ładne łupki, którym się chcemy przyjrzeć, i drapany bazalt ewentualnie na podłogę do wiatrołapu. I w ogóle chcemy zobaczyć co nas zachwyci. To bardzo dobra hurtowani, beltrami nazywa ona się.Ale chyba dzisiaj jednak nie zdążymy i trza się będzie ruszyć w next week. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 08.05.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Witam i ja sie z barrankami i za ichigo dziękuję A te łupki i inne kamulce jak obejrzycie to dajcie znać co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.05.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Weszłam i zauroczył mnie RICH AUTUMN i MAYUR i po co pytałam kurka wodna, teraz będę miała o czym myśleć i przezywać na co mnie nie stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts