barranki2 14.05.2009 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Ruch jak w mrowisku. Ja się nie mogę doczekać efektu tych żaluzji. Też kiedyś takie chciałam. Dzisiaj nie mogliśmy wpaść na wieś i teraz aż nas nosi, bo tam się COŚ dzieje a my nie wiemy co! Pono dom cały już biały jest, a lada moment będzie szary... A potem znowu biały... Jutro sprawdzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 15.05.2009 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Zapomnieli o nas wszyscy... A elewacja gna jak szalona, i jak pogoda pozwoli to za półtora tygodnia pożegnamy ekipę tynkarzy, zresztą coraz bardziej wyglądającą na godną polecenia Płytki elewacyjne wybrane, oczywiście najbardziej podobają się takie, za przeproszeniem niemieckie, po 170 zl/mkw Jakby polskich nie było. Na szczęście to nie jest 100 metrów... Ocieplenie strychu też ruszyło wczoraj i już caałkiem sporo wełny poupychane jest po różnych kątach, lecą wieszaki pod płyty g-k. Fotorelacja w wekend. I jak dobrze pójdzie to jutro podpiszemy umowę na kuchnię. A poza tym to spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 15.05.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Nie zapomnieli , nie zapomnieli i wciąż myślą o Was ciepło tylko w taką pogodę aż szkoda siedzieć w domu przed kompem , no i zabiegane ludzie som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 15.05.2009 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Nie zapomnieli , nie zapomnieli i wciąż myślą o Was ciepło tylko w taką pogodę aż szkoda siedzieć w domu przed kompem , no i zabiegane ludzie som My tylko dzisiaj godzinę na wsi, jak po pożar, i jeszcze połowy rzeczy nie udało się ustalić, druga tura jutro, bo dziś robota krzyczy... A tam taki front, że aż strach bać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.05.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 No i chwili oddechu nie dadzą człowiekowi złapać... i gonią, i gnają... No pewnie że myślimy, pamiętamy, kibicujemy i tęsknimy czule... No to: goooooooooooooooooooooooooooooooool! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 15.05.2009 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 No i chwili oddechu nie dadzą człowiekowi złapać... i gonią, i gnają... No pewnie że myślimy, pamiętamy, kibicujemy i tęsknimy czule... No to: goooooooooooooooooooooooooooooooool! No dooobra, już nam lepiej Ale czasem się trzeba użalić jak nie wiadomo w co ręce włożyć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.05.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Czesc Barranki2kochane. Mamy taki sam zapirdziuszek jak wy. Haki na żaluzje robią wrażenie. Weżmiecie ślusarza na spytki niech powie czy dałoby się zrobić takie co by sięgały ze 100 cm od frontu elewacyi?Te kabelki co macie w podbitce to oświetlenie czy przygotowane pod silowniki na żaluzyjki? Hę?No i co się martwisz ze ekipy masz porządne? To chyba dobrze, jeśli czlowiek może całe zycie wierzyć, ze ludzie to są generalnie dobrzy, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 15.05.2009 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Czesc Barranki2kochane. Mamy taki sam zapirdziuszek jak wy. Haki na żaluzje robią wrażenie. Weżmiecie ślusarza na spytki niech powie czy dałoby się zrobić takie co by sięgały ze 100 cm od frontu elewacyi?Te kabelki co macie w podbitce to oświetlenie czy przygotowane pod silowniki na żaluzyjki? Hę? No i co się martwisz ze ekipy masz porządne? To chyba dobrze, jeśli czlowiek może całe zycie wierzyć, ze ludzie to są generalnie dobrzy, prawda? Oświetlenie... Ślusarza mam dopaść w przyszłym tygodniu, bo ma przedstawić wycenę na żaluzje razem z systemem szyn i propozycję cenową na schody. I go spytam wtedy. Mysza, my się nie martwimy, ja trwam w nieustającym zachwycie, w jak nieprawdopodobny sposób i nieraz absolutnym przypadkowym przypadkiem przyciągamy ekipy, które są co najmniej dobre, a niektóre dryfują w stronę bardzo dobrych i doskonałych. Umówmy się, jednak człowiek wpada w drobny szok jak widzi wszystkie śmieci i odpadki produkcyjne zebrane do worków i ustawione równiutko pod ścianą do wywiezienia... Niestety na innych frontach generalne przekonanie o dobrości homosapiensa jest wystawiane na cięższą próbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.05.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Wooow czekam na te żaluzje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 15.05.2009 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Będą będą (mamy nadzieję ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 15.05.2009 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 I krótka dykteryjka budowlana:Dzwoni operator z Centrum Monitorowania Alarmów: – Dzień dobry, hasło... (XXXXx), co tam się u pana dzieje, mamy sygnał włamania, sabotażu, napadu i pożaru... Wysłaliśmy patrol na interwencję...– Proszę pani, spokojnie, to tylko chłopaki od elewacji usiłowali zdjąć zewnętrzny sygnalizator alarmu... Czujne bestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.05.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Jak miło. My własnie przechodzimy etap wchodzenia w ugodę z centrum monitoringu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.05.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 I krótka dykteryjka budowlana: Dzwoni operator z Centrum Monitorowania Alarmów: – Dzień dobry, hasło... (XXXXx), co tam się u pana dzieje, mamy sygnał włamania, sabotażu, napadu i pożaru... Wysłaliśmy patrol na interwencję... – Proszę pani, spokojnie, to tylko chłopaki od elewacji usiłowali zdjąć zewnętrzny sygnalizator alarmu... Czujne bestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.05.2009 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 No i jak ukulturalnienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 17.05.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Doberek no i jak tam, warto było się ukulturalniać, zamiast do Zuzuowego Raju przybyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 17.05.2009 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Eeee, średnio. Ostatnio było lepiej, ale mówi się trudno: no risk no fun... Zuzowego Raju żal, ale miejmy nadzieję, że nas z niego nie wygnają jak zapukamy next time No i może lało nie będzie Się witamy i spadamy szukać szarych płyt na podłogę - dla ułatwienia przyjęliśmy że takie same będą w wiatrołapie, spiżarni, przestrzeni korytarzowej i łazience na dole. Szare. No wiecie, szarych jest dużo, ale zawsze trochę łatwiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 17.05.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 dzien dooobry..a ja myslalem ze sie z wojtusiem wrescie naqpije a tu baranek not found Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.05.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 a ja znajszłam takie panele co wyglądają jak beton, musze je tylko najpierwej pomacac. Na zdjęciu niczego sobie, ale jak dołożę wrażenia z wyobraźni o panelach, to troche mniej słodko jakby. Zostawiam fotkę i lecę spac http://www.quick-step.com/images/floors/decor_groot/404560.jpg http://www.quick-step.com/images/floors/interieur/404560/UF1246.jpgNie wiem, czy się tym zadowole na dole, ale na górze może.Cena też nie jest mizerna. Muszę to pomacać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.05.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Wpadłam szybciutko rozczarowana, że nie było nam dane się spotkać u Zuzy Ale co się odwlecze, to nie uciecze Pięknie się prezentują haki na żaluzje i ciekawa jestem jak one będą wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 18.05.2009 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 a ja znajszłam takie panele co wyglądają jak beton, musze je tylko najpierwej pomacac. Na zdjęciu niczego sobie, ale jak dołożę wrażenia z wyobraźni o panelach, to troche mniej słodko jakby. Zostawiam fotkę i lecę spac http://www.quick-step.com/images/floors/decor_groot/404560.jpg http://www.quick-step.com/images/floors/interieur/404560/UF1246.jpg Nie wiem, czy się tym zadowole na dole, ale na górze może. Cena też nie jest mizerna. Muszę to pomacać To panel jest? Kurcz, nie najgorzej to wygląda. A ta nie najgorsza cena to ile? Dzień dobry wszystkim uśmiechniętym i rozczarowanym, smutnym i radosnym. Jakoś nam nie wyszedł ten weekend. Miał parę momentów do de... A poza tym z niczym nie zdążaliśmy, na wszystko było za mało czasu... Co zresztą było widać, a właściwie nie było nas widać... I jeszcze się okazało, że chłopaki będą musili podnieść sufit w pokojach dzieciuf, gdzie już go prawie skończyli, bo choć był na 275 cm, to - w proporcji do dość wysoko ustawionego okna (a to z kolei przez konstrukcję lukarny) wygląda to fatalnie. Ale będzie lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts