barranki2 18.05.2009 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 dzien dooobry..a ja myslalem ze sie z wojtusiem wrescie naqpije a tu baranek not found no chwiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiila, ty byś tak wszystko od razu chciał.... Pomaaaału, a gra wstępna? A ty tak od razu - flacha na stół i jedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 18.05.2009 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 ...i pojechalilśmy na 13... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.05.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 No i gratulacje. Trzeba teraz szybciutko skończyć tą stronkę. Te panele po 179 zeta, quick step-arte. Ja bede macać. Macie kominkowego?A są jeszcze panele imitujące ciemniejszy beton, ale na zdjeciu wyglada jakby wchodził w brąz a nie grafit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 18.05.2009 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Kominkowego niiii... Kurcze, jak po 180 zeta imitacja to drożej od prawdziwej betonowej podłogi. A mówi się o tańszych odpowiednikach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.05.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Hejka na 13 stronce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.05.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Bry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 18.05.2009 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 No więc wygląda na to, że trafiliśmy - odskutać w nieheblowaną deskę - na znakomitą ekipę od ocieplenia zewnętrznego i tynków. Aż przyjemnie popatrzeć, jak chłopaki pracują, właściciel tylko uśmiecha się pod nosem i mówi: zobaczycie państwo, jak to będzie wyglądać jak skończą... Codziennie po robocie zbierają ścinki styropianu, nic się nie wala po działce, a oklejanie to jeden z bardziej syfiących momentów.... No przyjemnie popatrzeć. Już teraz jesteśmy nieomal pewni, że to ekipa do rekomendacji, a pewność zyskamy gdzieś za tydzień, kiedy dom ma być skończony i otynkowany Normalnie szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.05.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 niooo to pogratulowwaac barankhom.. magda i michal szukaja ekipy do elewacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 18.05.2009 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Duchaty, a my cię w końcu musimy kolanem przycisnąć i konkretniej pogadać, bo tak buzi dupci i za kolanko, za rączkę... (no miłe, nie przeczę ), a tu trzeba conieco poustalać. A teraz cię ustrzelić to cud boski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.05.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 eeetam mrauczysz pan mrauczysz...bedem w piskorce w tym tyg jeszcio..zgadamy sie lece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
savee 18.05.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 barranki, no nam się też w końcu nie udało wpaść w niedzielę, może i nie tak źle, bo czytam, że mieliście inne rzeczy na głowie niż zabawianie gości Ale namiary już mamy, także jeszcze zdążymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 18.05.2009 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Zapraszamy, zapraszamy, chociaż faktycznie teraz to niech się przewali ten tabun Trochę się czujemy niepewnie, jak się tyle luda po obejściu kręci i każdy coś robi Myślę że w ciągu dwóch tygodni się zacznie uspokajać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.05.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Bry Barrankom Co słychować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 18.05.2009 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Bry Barrankom Co słychować ? No widzi Pani miła, dzieje się, dzieje... Tak gdzieś za dwa-trzy tygodnie będzie można ocenić efekty, bo na razie to strasznie zamieszanie. Sami się czujemy nieswojo u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 18.05.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 To jak przez ten tydzien ekipa nic nie skopsa , to poproszę namiary.Na zaś. Jak taki Duszysko nieuchwytny i niedostępnego zgrywa , to ja może już teraz termin zarezerwuję Padam na twarz , działkę mi zamienili dziś wlej po bombie , drzewka padły , wszędzie piach , znaczytsja humus zebrany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 18.05.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 To jak przez ten tydzien ekipa nic nie skopsa , to poproszę namiary.Na zaś. Jak taki Duszysko nieuchwytny i niedostępnego zgrywa , to ja może już teraz termin zarezerwuję Padam na twarz , działkę mi zamienili dziś wlej po bombie , drzewka padły , wszędzie piach , znaczytsja humus zebrany Oj kochana bęcki będą za te zwierzenia po obcych ... to ja ... rodzina .. po ludzich musze chodzic, aby sie dowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 18.05.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 To jak przez ten tydzien ekipa nic nie skopsa , to poproszę namiary.Na zaś. Jak taki Duszysko nieuchwytny i niedostępnego zgrywa , to ja może już teraz termin zarezerwuję Padam na twarz , działkę mi zamienili dziś wlej po bombie , drzewka padły , wszędzie piach , znaczytsja humus zebrany Oj kochana bęcki będą za te zwierzenia po obcych ... to ja ... rodzina .. po ludzich musze chodzic, aby sie dowiedzieć przecież ja wiem , że Ty zaraz swoim wewnętrznym okiem mnie namierzysz i nic sie nie ukryje Strasznie to wygląda , a jak koparkowy Pan rąbnął mi tę dużą choinkę to aż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.05.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 To jak przez ten tydzien ekipa nic nie skopsa , to poproszę namiary.Na zaś. Jak taki Duszysko nieuchwytny i niedostępnego zgrywa , to ja może już teraz termin zarezerwuję Padam na twarz , działkę mi zamienili dziś wlej po bombie , drzewka padły , wszędzie piach , znaczytsja humus zebrany Oj kochana bęcki będą za te zwierzenia po obcych ... to ja ... rodzina .. po ludzich musze chodzic, aby sie dowiedzieć przecież ja wiem , że Ty zaraz swoim wewnętrznym okiem mnie namierzysz i nic sie nie ukryje Strasznie to wygląda , a jak koparkowy Pan rąbnął mi tę dużą choinkę to aż Nad choinką to i ja zapłaczę... , ale z rozruchowej rozróby cieszę się ogromnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 18.05.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Rasiula , nie poznałabyś działki....a z rzeczy zabawnych , pan koparkowy trafił na Twoją ulicę K....a nie na moją i M. musiał po niego jechać. To dowód,że obie miałysmy rację i są dwie takie same ulice blisko siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.05.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Rasiula , nie poznałabyś działki....a z rzeczy zabawnych , pan koparkowy trafił na Twoją ulicę K....a nie na moją i M. musiał po niego jechać. To dowód,że obie miałysmy rację i są dwie takie same ulice blisko siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts