barranki2 18.05.2009 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 To jak przez ten tydzien ekipa nic nie skopsa , to poproszę namiary.Na zaś. Jak taki Duszysko nieuchwytny i niedostępnego zgrywa , to ja może już teraz termin zarezerwuję Padam na twarz , działkę mi zamienili dziś wlej po bombie , drzewka padły , wszędzie piach , znaczytsja humus zebrany Oj kochana bęcki będą za te zwierzenia po obcych ... to ja ... rodzina .. po ludzich musze chodzic, aby sie dowiedzieć Ja ci dam obcych, ty jedna taka ty, no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 18.05.2009 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 To jak przez ten tydzien ekipa nic nie skopsa , to poproszę namiary.Na zaś. Jak taki Duszysko nieuchwytny i niedostępnego zgrywa , to ja może już teraz termin zarezerwuję Padam na twarz , działkę mi zamienili dziś wlej po bombie , drzewka padły , wszędzie piach , znaczytsja humus zebrany Ale w ogóle to wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelkie gratulacje! Lej bo bombie to jednak początek nowego Ino drzewek szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 18.05.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 To jak przez ten tydzien ekipa nic nie skopsa , to poproszę namiary.Na zaś. Jak taki Duszysko nieuchwytny i niedostępnego zgrywa , to ja może już teraz termin zarezerwuję Padam na twarz , działkę mi zamienili dziś wlej po bombie , drzewka padły , wszędzie piach , znaczytsja humus zebrany Oj kochana bęcki będą za te zwierzenia po obcych ... to ja ... rodzina .. po ludzich musze chodzic, aby sie dowiedzieć Ja ci dam obcych, ty jedna taka ty, no No i jak nic bęcki będa ... ale kto kogo ... Pan Panią, czy Pani Pana ... takie tam roszczę sobie zupełnie nieuzasadnione prawa do siostrzenia dobosiowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 18.05.2009 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Pax Kochani Sister przyjedzie i bęcki przemkną bokiem jak zobaczy pustynny pejzaż.... A Barranki nie obce , tylko Forumowe , tylko jeszcze osobiście nieoswojone Ale nadrobimy to i jeszcze będa jeść nam z ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.05.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 o masz dobros w pelnej krasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 18.05.2009 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 One lubią jeść z ręki Na przykład karpatkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 18.05.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 One lubią jeść z ręki Na przykład karpatkę? i trufle ... zjadłam pół i były pyyychaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 18.05.2009 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Trufle teszsz mogą lubieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 18.05.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 o masz dobros w pelnej krasie hmmm , a miałes nadzieję , że zniknę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 18.05.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 One lubią jeść z ręki Na przykład karpatkę? jak mi raśka odda naczynko - mówisz i masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 18.05.2009 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 One lubią jeść z ręki Na przykład karpatkę? jak mi raśka odda naczynko - mówisz i masz RAŚKA ODDAJ NACZYNKO! Natentychmiast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.05.2009 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 o masz dobros w pelnej krasie hmmm , a miałes nadzieję , że zniknę? no jak rany nie w tem sensie..noo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 18.05.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Nie jadłam karpatki male pół trufli .. jest booooska ... ło matko, co ja GADAM .... przeca słono- kwaśne są pycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 18.05.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 o masz dobros w pelnej krasie hmmm , a miałes nadzieję , że zniknę? no jak rany nie w tem sensie..noo w sumie nawet gdyby było w tym sensie na niewiele by się zdało .Nie zamierzam znikać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 18.05.2009 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Spokój w kuchni, bo ścierką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.05.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 One lubią jeść z ręki Na przykład karpatkę? jak mi raśka odda naczynko - mówisz i masz RAŚKA ODDAJ NACZYNKO! Natentychmiast Tere fere tutti frutti... Nie żebym nie chciała oddać natentychmiast... ale tak mię się robi na wspomnienia Dobrosinej karpatki... ... i mojej przypalonej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.05.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 w sumie fucktycznie ino zeby lostudy nie bylo tlumocym i w sumie mnie baldso bylok by psykro wis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 18.05.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Ścierą w kobietę????Czeggo was w szkole uczyli..u nas była wersja , że nawet kwiatkiem( ze szczególnym uwzględnieniem doniczkowych) nie wolno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 18.05.2009 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Chyba założę hurtownię karpatek normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 18.05.2009 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Ścierą w kobietę????Czeggo was w szkole uczyli..u nas była wersja , że nawet kwiatkiem( ze szczególnym uwzględnieniem doniczkowych) nie wolno A kto mówił że w kobietę? Ha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts