Kruela 18.05.2009 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 rasia ... oddaj, co masz oddać ... karpatki nie jadłam co prawda i nie zaświadcze jak smakuję ... ale pól trufli zjadłam i .. była zajebiszczosmakowiszosmacznista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 18.05.2009 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Chyba założę hurtownię karpatek normalnie Noooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.05.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Chyba założę hurtownię karpatek normalnie Jutro skoroświt w samo południe stawiam się z tym co mam oddać i nie tylko pod Blikle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 18.05.2009 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Ścierą w kobietę????Czeggo was w szkole uczyli..u nas była wersja , że nawet kwiatkiem( ze szczególnym uwzględnieniem doniczkowych) nie wolno A kto mówił że w kobietę? Ha? Duchy sa z natury bezcielesne , więc we mnie będzie łatwiej trafić.Przez niego przeleci na wylot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 18.05.2009 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Chyba założę hurtownię karpatek normalnie Jutro skoroświt w samo południe stawiam się z tym co mam oddać i nie tylko pod Blikle. męska decyzja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 18.05.2009 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Chyba założę hurtownię karpatek normalnie Jutro skoroświt w samo południe stawiam się z tym co mam oddać i nie tylko pod Blikle. A może ja wracając z mojego pobojowiska przejadę przez Ciebie jutro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 18.05.2009 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Chyba założę hurtownię karpatek normalnie Jutro skoroświt w samo południe stawiam się z tym co mam oddać i nie tylko pod Blikle. A może ja wracając z mojego pobojowiska przejadę przez Ciebie jutro? To jusz panie muszą załatwić między sobą durch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 18.05.2009 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 A tak w kwestii formalnej , czemu nabijamy posty przemiłym skądinąd Barrankom - chyba Raśkę mieliśmy najpierw przeprowadzić .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.05.2009 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 o masz celna uwaga!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 18.05.2009 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 A tak w kwestii formalnej , czemu nabijamy posty przemiłym skądinąd Barrankom - chyba Raśkę mieliśmy najpierw przeprowadzić .... Ale ona prosiła o czas A tu 13 strona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 18.05.2009 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 o masz celna uwaga!!! HA! Tego się po mnie nie spodziewałeś ! Spadam spatki , paaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.05.2009 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 nio to moshemy i 13ste dzisiok rosfalic i rasiulce z jednom podciognonć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 18.05.2009 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaapaćki pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 18.05.2009 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 nio to moshemy i 13ste dzisiok rosfalic i rasiulce z jednom podciognonć Ale pani barrankowa ciągnie ku łożnicy ciąąąąąąąąąąąąąąąągnieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.05.2009 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 http://www.cosgan.de/images/smilie/muede/a035.gif http://www.cosgan.de/images/midi/muede/f025.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.05.2009 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Chyba założę hurtownię karpatek normalnie Jutro skoroświt w samo południe stawiam się z tym co mam oddać i nie tylko pod Blikle. A może ja wracając z mojego pobojowiska przejadę przez Ciebie jutro? Ależ Królowo Złota! Gdzieżbym śmiała Cię fatygować. Ale jak Ci skoroświt w samo południe nie pasi, to ja się dostosuję wcześniej, ale później nie bardzo mogę, bo autko oddaję do warsztatu o 13.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.05.2009 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Chyba założę hurtownię karpatek normalnie Jutro skoroświt w samo południe stawiam się z tym co mam oddać i nie tylko pod Blikle. A może ja wracając z mojego pobojowiska przejadę przez Ciebie jutro? Ależ Królowo Złota! Gdzieżbym śmiała Cię fatygować. Ale jak Ci skoroświt w samo południe nie pasi, to ja się dostosuję wcześniej, ale później nie bardzo mogę, bo autko oddaję do warsztatu o 13.00 Ano nie bardzo mi pasi.Wcześniej też nie bardzo , bo koło 8 już wybywamy z domu wszyscy.Chyba wtorek to nie jest TEN DZIEŃ Bry All Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 19.05.2009 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Bry bry bry Ale mamy śliczny ostyropianowany dom Ale fotki dopiero wieczorem, bo wziąłem lapitoka do pracy ale zapomniałem kabelka na prąd. I się nie da, bo biedaczek nad trumną stoi Ale mamy już osadzone parapety, robią obróbki różne i jutro po południu zaczną zaciągać klejem I udało się poprawić fakap z sufitami na górze. Rozebrali całą konstrukcję i podnieśli o 10 cm. I już to jakoś sensownie z naszymi umieszczonymi dość wysoko oknami wygląda i pokoje mają 285 cm. Jak szaleć to szaleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.05.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Witam Barranki Panu Barrankowi serdecznie dziekuję za zaproszenie na NK Cieszę się, że postępy na budowie widać i mam nadzieję, je zobaczyć wieczorkiem w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 19.05.2009 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Wytropiłem via Neferka Późną nocą będą zdjęcia, bo dzisiaj nocny dyżur w robocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts