Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze, komentarze czyli Cafe pod Barrankami

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Chyba założę hurtownię karpatek normalnie :lol:

Jutro skoroświt w samo południe stawiam się z tym co mam oddać i nie tylko pod Blikle. 8)

A może ja wracając z mojego pobojowiska przejadę przez Ciebie jutro?

Ależ Królowo Złota! Gdzieżbym śmiała Cię fatygować. :oops:

Ale jak Ci skoroświt w samo południe nie pasi, to ja się dostosuję wcześniej, ale później nie bardzo mogę, bo autko oddaję do warsztatu o 13.00 :(

Chyba założę hurtownię karpatek normalnie :lol:

Jutro skoroświt w samo południe stawiam się z tym co mam oddać i nie tylko pod Blikle. 8)

A może ja wracając z mojego pobojowiska przejadę przez Ciebie jutro?

Ależ Królowo Złota! Gdzieżbym śmiała Cię fatygować. :oops:

Ale jak Ci skoroświt w samo południe nie pasi, to ja się dostosuję wcześniej, ale później nie bardzo mogę, bo autko oddaję do warsztatu o 13.00 :(

Ano nie bardzo mi pasi.Wcześniej też nie bardzo , bo koło 8 już wybywamy z domu wszyscy.Chyba wtorek to nie jest TEN DZIEŃ :wink:

Bry All :)

Bry bry bry :D :D :D

Ale mamy śliczny ostyropianowany dom :D Ale fotki dopiero wieczorem, bo wziąłem lapitoka do pracy ale zapomniałem kabelka na prąd. I się nie da, bo biedaczek nad trumną stoi :cry:

Ale mamy już osadzone parapety, robią obróbki różne i jutro po południu zaczną zaciągać klejem :D :D

I udało się poprawić fakap z sufitami na górze. Rozebrali całą konstrukcję i podnieśli o 10 cm. I już to jakoś sensownie z naszymi umieszczonymi dość wysoko oknami wygląda i pokoje mają 285 cm. Jak szaleć to szaleć :D