Kruela 29.03.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 W pewnym wieku miłość jest platoniczna ... a może mieliby o czym poszczekać miło mi, że podoba Wam sie moje poletko mieszkalne ... i zapraszam do moich komentarzy ... wiem o czym mówisz ... my już tez byśmy chcieli wśród naszych drzew i wariackiego śpiewu ptaków zamieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 29.03.2009 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 A my w naszym błocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 30.03.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Słoneczka nie ma ale kiedyś w końcu zaświeci http://img16.imageshack.us/img16/3709/dzialkaubabci2706200702.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 30.03.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 A my w naszym błocie Doberek Miłego dnia.................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 30.03.2009 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Witaaaaaajcie (ziewam z powodu przesunięcia czasowego ) Na dobry "początek" dnia historia "O psi, która wchodziła na drabinu". Została ściągnięta za kudły, ale szło jej nieźle http://www.barranki.com/slides/MMPi%20035.jpg http://www.barranki.com/slides/MMPi%20034.jpg Fotki bele-jakie, bo komórką, ale liczy się akcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.03.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 To muszą się spotkać z moim Filipem i sobie łapy podać... Filip uwielbia drabiny... ale jeszcze bardziej takie przystojne, czarne piesy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 30.03.2009 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 To muszą się spotkać z moim Filipem i sobie łapy podać... Filip uwielbia drabiny... ale jeszcze bardziej takie przystojne, czarne piesy! Czy to ten, który u ciebie w dzienniku latał po stropie? Niezły gościu Jeśli: 1. Lubi ganianki 2. Lubi psiepychanki 3. Da sobie odebrać-patyk-i-w-nogi to może być niezłą zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.03.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 To muszą się spotkać z moim Filipem i sobie łapy podać... Filip uwielbia drabiny... ale jeszcze bardziej takie przystojne, czarne piesy! Czy to ten, który u ciebie w dzienniku latał po stropie? Niezły gościu Jeśli: 1. Lubi ganianki 2. Lubi psiepychanki 3. Da sobie odebrać-patyk-i-w-nogi to może być niezłą zabawa Wszystko co powyżej się zgadza, czasem tylko sam jakiejś pięknej patyk oddaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 30.03.2009 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 To muszą się spotkać z moim Filipem i sobie łapy podać... Filip uwielbia drabiny... ale jeszcze bardziej takie przystojne, czarne piesy! Czy to ten, który u ciebie w dzienniku latał po stropie? Niezły gościu Jeśli: 1. Lubi ganianki 2. Lubi psiepychanki 3. Da sobie odebrać-patyk-i-w-nogi to może być niezłą zabawa Wszystko co powyżej się zgadza, czasem tylko sam jakiejś pięknej patyk oddaje To się nada Jakaś prezentacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 30.03.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Uff, aż się spociłam. telewizji nie mam ładnych parę miesięcy, więc wrażliwa się zrobiłam- Wasza opowieść o Pani Deweloper i długaśnej działce była dla mnie jak kryminał. Trzymała w napięciu! Całe szczęście że główni bohaterowie tej opowieści ockneli się w ostatniej chwili, całe szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 30.03.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Czasami dobrze przekartkować książkę, by wiedzieć, że bohater nie poległ i jakoś na prostą wyszedł Gdybym nie wiedziała co na Waszej działce stoi to bym się bardzo zdenerwowała A suka do policji się nadaje, tam takie co po drabinach łażą są poszukiwane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 30.03.2009 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Uff, aż się spociłam. telewizji nie mam ładnych parę miesięcy, więc wrażliwa się zrobiłam- Wasza opowieść o Pani Deweloper i długaśnej działce była dla mnie jak kryminał. Trzymała w napięciu! Całe szczęście że główni bohaterowie tej opowieści ockneli się w ostatniej chwili, całe szczęście Ha! To sem ja, pani Barrankowa, co jak z diabeł z pudełka czasem tu wyskoczy i się wetnie. Ale do rzeczy, moje drogie, do rzeczy. Co do dramaturgii, to to zaledwie zawiązek akcji, mogę zdradzić, że następny odcinek będzie daleko bardziej emocjonujący, prawdziwa gra strategiczna. He he, ale będę litościwa i nic nie powiem... A co do suki... hm... policyjnej. Żem się uśmiała, jak norka. Bo sucz nasza, niżłem polskim zwana, jest psem dzielnym ale bojącym. Coś jak Prosiaczek. A już z facetami to nie daj Boh, straszni oni są, mają różne straszne rzeczy w rękach, jako to teczki na przykład, wystawiacie sobie drogie panie TECZKI! Bezczele. No i jak taki facet się gdzieś nagle złośliwie pojawi to ogon nagle sam się chowa pod brzuch i łaskocze po brodzie, a łapy miękną. Ale czasem to i go obszczekać potrafi, a co. Więc kariery w strukturach o męskim raczej profilu to ja jej nie wróżę. Za to po drugiej stronie barykady, he he, złodziejskie sztuczki i inne drobne przestępstwa to ma nieźle opanowane. I jak jej nie kochać? To powiedziawszy znikam tak nagle jak się pojawiłam, bo ja tu raczej występuję w roli czytacza epopeji pióra pana Barrranka. Ukłony dla wszystkich Pań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 31.03.2009 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Dzień dobry, troszkę chłodno przyniosłam dziś pęcherznicę, wdzięczny i ozdobny krzew http://img16.imageshack.us/img16/4213/dzialkaubabci2706200701.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 31.03.2009 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Dziękować, dziękować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 31.03.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 I ja tu w końcu zawitałam Pięknie się prezentuje wasz domek Chciałam sobie obejrzeć rzut parteru i piętra, ale trochę niewyraźnie widać Jednak z tego co dajrzałam, to macie bardzo fajny domek w środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 31.03.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Pan Barranek pisał, Pani Barranka pisała, to teraz na sucz jeszcze czekamy Dobry Wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 31.03.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Uff, aż się spociłam. telewizji nie mam ładnych parę miesięcy, więc wrażliwa się zrobiłam- Wasza opowieść o Pani Deweloper i długaśnej działce była dla mnie jak kryminał. Trzymała w napięciu! Całe szczęście że główni bohaterowie tej opowieści ockneli się w ostatniej chwili, całe szczęście Ha! To sem ja, pani Barrankowa, co jak z diabeł z pudełka czasem tu wyskoczy i się wetnie. Ale do rzeczy, moje drogie, do rzeczy. Co do dramaturgii, to to zaledwie zawiązek akcji, mogę zdradzić, że następny odcinek będzie daleko bardziej emocjonujący, prawdziwa gra strategiczna. He he, ale będę litościwa i nic nie powiem... A co do suki... hm... policyjnej. Żem się uśmiała, jak norka. Bo sucz nasza, niżłem polskim zwana, jest psem dzielnym ale bojącym. Coś jak Prosiaczek. A już z facetami to nie daj Boh, straszni oni są, mają różne straszne rzeczy w rękach, jako to teczki na przykład, wystawiacie sobie drogie panie TECZKI! Bezczele. No i jak taki facet się gdzieś nagle złośliwie pojawi to ogon nagle sam się chowa pod brzuch i łaskocze po brodzie, a łapy miękną. Ale czasem to i go obszczekać potrafi, a co. Więc kariery w strukturach o męskim raczej profilu to ja jej nie wróżę. Za to po drugiej stronie barykady, he he, złodziejskie sztuczki i inne drobne przestępstwa to ma nieźle opanowane. I jak jej nie kochać? To powiedziawszy znikam tak nagle jak się pojawiłam, bo ja tu raczej występuję w roli czytacza epopeji pióra pana Barrranka. Ukłony dla wszystkich Pań Witam Panią Barrankową dobrze gospodarza rozbawić, zawsze to jakiś plus jest http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify30/006.gif Pozory mylą, choć zadatki ma jak po drabinie łazić lubi a że w życiu musiała na jakiegoś wrednego męskiej płci typa z teczką trafić to tak jej zostało biedulka, ale zmężnieje to i z czasem się odgryzie http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify30/036.gif I prosimy nie znikać, z paniami też lubimy pogadać http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify30/025.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 31.03.2009 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Tiaaaa (to ja barranek_men) - to głownie dziewczyńskie pogaduchy, ale ja będę twardy, jako ten wysuszony rodzynek lidszu, witaj. Jeszcze popracuję nad rzutami, może poproszę naszego architekta, żeby nam zrobił "czyste" rzuty, bez tych wszystkich cudów, które są niepotrzebne do oglądania. Tymczasowo musi być tak, ale będzie lepiej pasie, sucz jest tak oszołomiona zmianą temperatury, że trudno jej teraz utrzymać w łapie kielonek wieczorem, twierdzi że ją wiosenne powietrze wystarczająco poniewiera , a do klawiatury ma jakiś wyraźny wstręt. Ale jak minie szok wiosenny to myślę że coś nam wszystkim odszczeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 01.04.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Barranki i dla Was słodkości przynoszę http://i608.photobucket.com/albums/tt168/Eleonora_Kruelki/truskawki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.04.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 dzień doberek i lecę z dziewczynami na spacer, bo szkoda siedzieć w domku. Będę później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts