dobroszka 21.05.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Mur nas oddziela od sąsiada - prawie jak w "Zemście" Działka 2100 z małym haczkiem. A zielone rośnie głównie u sąsiada - ale patrzeć na nie nikt nam nie zabroni No i część się do nas przesiała , tylko jej nie widać zza hałdy ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 21.05.2009 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 To właśnie dobra powierzchnia do życia. My mamy za mało (1150), ale może coś się uda z tym zrobić kiedyś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 21.05.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 też się czaimy na dodatkowy pas z boku , ale to potrwa , bo najpierw stadion musimy postawić , a jak sie odkujemy to wtedy może zrobimy skok na dodatkowy grunt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 21.05.2009 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Po pasie zaoranej ziemi widać, że na trybuny wejdzie z 5 tysi luda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 21.05.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Jak będziecie grzeczni , zarezerwuję Wam miejscówki w sektorze dla Vip-ów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.05.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Dobroszko ale chałupę wielką szykujesz Te ludzieńki prawie niewidoczne na takim boisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.05.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Ja mam 1100 i żadnych szans na zmiany Trudno musze z tym żyć - w końcu nie zbudowałam tak wielkiej chałupy jak Dobrosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 21.05.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Dobroszko ale chałupę wielką szykujesz Te ludzieńki prawie niewidoczne na takim boisku Toć mówiłam ,że jak po bombie normalnie....a chałupa nie jest jakaś wielka metrażowo tylko to parterówa.Ani piwnicy , ani poddasza wszystko w poziomie.No i się jakos tak porobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 21.05.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Ja mam 1100 i żadnych szans na zmiany Trudno musze z tym żyć - w końcu nie zbudowałam tak wielkiej chałupy jak Dobrosia Ja też jeszcze nie zbudowałam A metrażowo masz chyba taką samą jak my Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.05.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Ale moja jakaś taka mizerna ... mniej miejsca zajęła czy co... I jakoś tak marnie wygląda przy perspektywie Twojej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 21.05.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Ludzieeee , trzymajcie mnie , Nefcia breeedziiiiiii Jakie marnie , gdzie marnie A poza tym perspektywa chałupy zwykle wygląda bardziej interesująco niż sama chałupa Trochę jak z wizualkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.05.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Powspominam... tak było u mnie ....dawno temu - mówiłam, ze demolka http://lh5.ggpht.com/_O2ApINdcJzQ/SZti_FmdJYI/AAAAAAAABMU/NlientdNx6Y/s640/IMG_0157.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 21.05.2009 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Dobrosiu, trybuna dla VIPów jest OK.A tak w aproposie - czy ktoś z milusińskich jest zainteresowany monster truckami w przyszłą sobotę w Chorzowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 21.05.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Dla mnie to zadziwiające , że twoja chałupa się zmieściła między te barierki.Przecież jest znacznie większa niż ta dziura.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.05.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Widzisz Dobroś -przez to , że nie masz dziennika ani komentarzy (zresztą nie musisz miec dziennika - komentarze wystarczą ) musiałam nabrudzić Barrankom ... zaraz mnie pogoni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.05.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Dla mnie to zadziwiające , że twoja chałupa się zmieściła między te barierki.Przecież jest znacznie większa niż ta dziura.... Jest mniejsza Ściemniaro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.05.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Dobrosiu, trybuna dla VIPów jest OK. A tak w aproposie - czy ktoś z milusińskich jest zainteresowany monster truckami w przyszłą sobotę w Chorzowie?Nic mi nie mów, bo jestem uzależniona od wszystkiego na 4 kółkach ( dwa też starczą) ale chyba będę kogoś szkolić czy coś w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 21.05.2009 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Neferko, ty tesz miałaś wielką dziurę Jutro wygrzebię naszą, zobaczycie jaka skromna Dobrosiu , twoja dziura budzi entuzjazm, a tak się krygowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.05.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Dobrosia ma zaje...ty otwór Mówię Ci, że moja to pikuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 21.05.2009 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Widzisz Dobroś -przez to , że nie masz dziennika ani komentarzy (zresztą nie musisz miec dziennika - komentarze wystarczą ) musiałam nabrudzić Barrankom ... zaraz mnie pogoni ... Sam ją naciągłem na to pokazywanie, spox. Nefer, mamy na zbyciu 3 zaproszenia do strefy dla VIPów, bo nam z kolei jakaś impreza rodzinna wypadła i amba. Nasz kumpel z Orlenu dał i chciałbym, żeby się nie zmarnowały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts