dobroszka 22.05.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Doberek gonię za Dobrosią i tu ją też wyczaiłam.................................... bo chciałam jej powiedzieć, iż ma cuuudnej urody suwaczek Berek Pasie Twojego suwaczka i tak nie dogonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 22.05.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 A gdzie idealizm? Tylko wyciąganie rąk... Ech... Idealizm , idealizm.....w zderzeniu z budową znika ze słownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 22.05.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 I ja mam nadzieje dogoniłam ... króliczka ... sorrki barranka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 22.05.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Berek Sisterko kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 22.05.2009 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 A my nie mamy suwaczka, budujemy rok i osiem dni... A co do idealizmu to się absolutnie zgadzamy - znika w konfrontacji z budową. Totalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 23.05.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 A ja mam suwaczek nie na temat ale za to takiej głębokiej dziury jak ja to nikt nie miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.05.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 A ja mam suwaczek nie na temat ale za to takiej głębokiej dziury jak ja to nikt nie miał Twój suwaczek najpiękniejszy w świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 23.05.2009 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 A ja mam suwaczek nie na temat ale za to takiej głębokiej dziury jak ja to nikt nie miał I pokazywałaś dziurę bez wywoływania do tablicy To sie nazywa klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 23.05.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 A ja mam suwaczek nie na temat ale za to takiej głębokiej dziury jak ja to nikt nie miał I pokazywałaś dziurę bez wywoływania do tablicy To sie nazywa klasa No ba! Za to Ty teraz musisz uwiecznić i zaprezentować pierwsze korzystanie z pierwszego kibelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 23.05.2009 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 A ja mam suwaczek nie na temat ale za to takiej głębokiej dziury jak ja to nikt nie miał I pokazywałaś dziurę bez wywoływania do tablicy To sie nazywa klasa No ba! Za to Ty teraz musisz uwiecznić i zaprezentować pierwsze korzystanie z pierwszego kibelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 23.05.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Ło witanko. Jaktam wyleweczki??? Zadowoleni jesteście?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.05.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Dzień doberek kurcze pogoda dzisiaj masakryczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 23.05.2009 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Ło witanko. Jaktam wyleweczki??? Zadowoleni jesteście?? super! Tylko nie mamy ich na razie czym wygrzać, bo "motopompa" to tak najwcześniej za dwa miesiące się pojawi, a w raz z nią ciepła woda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 23.05.2009 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 A w ogle, jak to się mówi, to panowie tynkarze dzisiaj robili jeszcze o 16, dom się gruntował i szykował na poniedziałek do tynku - biały sililonowy drobny jakiś, nie gruby, kudłaty barranek I ostatecznie zapadła decyzja, że bierzemy Dobrosiowego zduna i robimy kominek z otwartym paleniskiem, co zresztą chodziło za nami od dawna. Nie ma to jak patrzeć na ogień nie uwięziony za jakąś szybą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.05.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Nie wiem czy to prawda ale latem podobno nie trzeba wylewek wygrzewać, jeśli nie kładzie się od razu podłogi http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify32/004.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 23.05.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Ooooo jak się cieszę , że ktoś jeszcze nie poddaje się dyktatowi więzienia ognia za szybkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 23.05.2009 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Duch mówi, że pod dechi jednak czeba. Ale to jeszcze trochę albo i trochę trochę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 23.05.2009 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Ooooo jak się cieszę , że ktoś jeszcze nie poddaje się dyktatowi więzienia ognia za szybkami Mamy kumpla który ma dom z otwartym kominkiem. I jak tam się pali, to jest to zupełnie inny ogień i zupełnie inny kominek. W sumie nie wiem dlaczemu myśmy się tak zafiksowali na wkład, może dlatego że myśleliśmy o rozprowadzaniu ciepła jeszcze. Ale i tak będzie koza w sypialni, więc po co jeszcze kombinować. Dobrosia, mówił ci zdun, ile kosztuje wymurowanie takiego otwartego kominka? My do niego zadzwonimy w przyszłym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 23.05.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Mój M. z nim o tym gadał.W sumie wstępne rozmowy to były - wychodziło trochę mniej niż wkład który mieliśmy kupić. Zadzwońcie , pogadajcie , mam nadzieję,że się Wam sprawdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 24.05.2009 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Panie i Panowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts