dobroszka 26.05.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 mniam mniam mniam - bardzo mi się ten baranek podobuje Ja poprosze na namiar na Magika Elektryka i tę ekipę od styro - baranka Też mam problem z tym dołem - jak nie znajdę niczego sensownego to chyba otynkuje na szaro i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 26.05.2009 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 raczej nieeeee. szukamy i znajdziemy Najwyżej kawałek ściany poczeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.05.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Śliczny ten barrankowy półtorak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.05.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Bardzo ladnie, tylko niedobrze, ze plytki hucianskie nie spasowaly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 26.05.2009 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Znajdziem!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 26.05.2009 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 off f mordhem alle sie posmieniałok slicnie jeezd.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.05.2009 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 off f mordhem alle sie posmieniałok slicnie jeezd.. o to, to właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 27.05.2009 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Ślicznie to będzie, jak panowie posprzątają, zrobimy deskę na tym kawałku i uda się znaleźć płytkę na te ściany. Ale i tak chodzimy zachwyceni i straszenie nam sie to co już jest podoba, a tynkarzom wystawimy w naszym osobistym rankingu wykonawców 6, i będzie to już druga szóstka, co jest w ogóle niezwykłe Dzień doberek A wczoraj to urwałem się pani barrankowej i zajrzałem na strasny strych. A tam normalnie cuda http://www.barranki.com/slides/MMPi%20215.jpg miłego dnia, zaraz gnam do dlh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 27.05.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 migaj sokole withanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 27.05.2009 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Nie chciało mi się . Juuuuuutro.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 27.05.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 po co tak flasiffie ze wsibski bedhem do dlh waść peregrynacyję zamierzasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 27.05.2009 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Deska elewacyjna 121 modrzew syberyjski faza 4 mkw. Ot wszystyko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.05.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 No superaśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 27.05.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 barranki dzięki wielkie za help Zostaniecie chyba moim Barrankiem opatrznościowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 27.05.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Dobereczek noooooo nooooo noooooo, superaśnie chałupka wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.05.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Pięknie baranek u Barranków wygląda. Wpasował się w otoczenie przepięknie I nawet chyba na jednym zdjęciu widać kawałek Pani Barrankowej A z deską elewacja będzie pięknie wyglądać. Będę się później wpraszać na macanko tych desek na elewacji, bo ja też mam dużo drewna i jeszcze nie wiem co mam tam położyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 27.05.2009 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 W ogóle jakieś szersze macanko trzeba przyszykować, tylko niech to się teraz przewali i posprzątamy obejście... Ale będzie mnóstwo rzeczy do spalenia przy okazji. I chyba znaleźliśmy zupełnym przypadkiem właściwą płytkę elewacyjną, szarą, podobną w odcieniu do blachy. Ale musimy do chałupy przyłożyć. A kawałek pani Barrankowej patrzy murarzom na ręce, żeby było cudnie. Dzisiaj chyba skończyli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.05.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Barranku a ja zboczeniowo zapytam się gdzie jest styropian pod ten niby beton? To nie może być jak jest, ze okno bez majtek, a w sukience będzie. Moze i latem to jeszcze troche podniety jest z tego, ale zimą, brrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.05.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 o, z tego wszystkiego zapomniałam zeznać, ze Wasz dom coraz piękniejszy i co więcej, uważam, że trend wzrostowy zostanie tu zachowany, na wieki wieków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 27.05.2009 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Barranku a ja zboczeniowo zapytam się gdzie jest styropian pod ten niby beton? To nie może być jak jest, ze okno bez majtek, a w sukience będzie. Moze i latem to jeszcze troche podniety jest z tego, ale zimą, brrrr Myszo, a gdzieś ty zginęła jak cię nie było? Jak te wszystkie choroby, operacj i inne złe duchy? Wszystko OK? Gwoli wyjaśnienia - płytka idzie tam, gdzie nie jest zatynkowana struktura - ale tam jest cały styropianowy szamerunek jak się patrzy, a kleimy ją na zaimpregnowaną i zaciągniętą klejem siatkę. To zresztą widać na elewacji ogrodowej - bo jednak płytka będzie między oknami i albo będzie widać ją - przy zasłoniętych żaluzjach, albo drewno z źaluzji, jak odjadą na boki. Natomiast tam, gdzie będzie deska oni nie wklejali styro, bo to się robi najpierw szkielet pod dechi, potem w to się wkleja stryro, siateczka i na to deski. Tak więc nie bój nic, nie będzie zimnej sukienki, tylko ciepła sukienusia Ale nam się teszsz strasznie podoba. To taki mniamniuśny moment jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts