nitubaga 31.05.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 dzien dobry życzenia spóźnione przesyłam dla pani Barrankowej i ochy i achy nad elewacją wyrażam i jak kasiorkę będziecie drukowac to i o mnie pamiętajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 31.05.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Berek Schody zajeafajne, chociaż pewnie "ciut" niewygodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 31.05.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 berek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 31.05.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Państwu Barrankom i Wielmożnej Suczy pięknie dziękuję za wizytę w Owczarni /no jak nic Owczarnia pasi do Barranków / i pomoc w padnięciu Filipa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 31.05.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 to ja tu konwaliami sypię , a oni mi najechali dziurę bez uprzedzenia....tu tez focha strzelę , a co...< FOCH> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.06.2009 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 .... a ja bez fochania się z samego paniedzielku "dzień dobry" uprzejmie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 01.06.2009 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 to ja tu konwaliami sypię , a oni mi najechali dziurę bez uprzedzenia....tu tez focha strzelę , a co...< FOCH> No tak - spontaniczna wyprawa do dziury wyszła. Ale to już niedziura jest, a przynajmniej dziura zza mura . Bardzo czaderskie miejsce Dobrosiu, niby wypizdów, a za 5 minut jesteś w cywilizacji. Raśka, a sucz też pięknie padła, więc polecamy się na psieanse Hej nitu, fajnie że zajrzałaś... Dzień dobry wszystkiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 01.06.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 a dsien doberek:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.06.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Wpadłam do Cafe na kawę http://www.perfexim.com.pl/img/kawa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 01.06.2009 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Zaraz będę trzecią kombinował Dzięki pasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 01.06.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 z rewizytą wpadłam i zachęcam do wzięcia pióra w rękę i czekam cierpliwie albo raczej niecierpliwie na efekt owej twórczej pracy tylko prosze uwzględnić małą ilość słów trudnych do wypowiedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.06.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 ło rety a co wy piszeta???? może cuś fajne.... co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.06.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Witanko wpadłam na chwilkę i lecę po prezenty dla dziecioków Bedę później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 01.06.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 to ja tu konwaliami sypię , a oni mi najechali dziurę bez uprzedzenia....tu tez focha strzelę , a co...< FOCH> A ja dziure niedziurę też obejrzałam i nawet skaczące sarenki po niej ... a co a tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 01.06.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Dzień dobry mówię ... moje starsze dziecię dzisiaj w Krakwie różową czupryną straszy ... a my bez dzieciów do czwartku zostaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 01.06.2009 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Nitu, mowę na otwarcie zlotu piszemy, mam nadzieję ciekawą Spaaaaaać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 01.06.2009 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 to ja tu konwaliami sypię , a oni mi najechali dziurę bez uprzedzenia....tu tez focha strzelę , a co...< FOCH> Doooobroszkuu, nie fochaj, to był taki niekontrolowany spontan (wiesz: "no i jak tu nie jechać, kiedy tak nowy szlak nas urzeka?") - i my właściwie nic nie widzieli i na pewno musimy zobaczyć jeszcze raz A konwalie śliczne i jeszcze raz pięknie dziękuję i Nitu i wszystkim, którym nie podziękowałam jeszcze bo w weekend miałam komputerowstręt Wasza pani barrankowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 01.06.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 eeee , tak się tylko fochnęłam , dla porządku , a przyjechac musicie koniecznie - w środę powinno się pojawić lądowisko chudziakowe "Ja pana z sobą zabiorę w nieznana podróż daleką… Sympatia moim wyborem powodowała poniekąd. Na towarzysza podróży przewidział pana mój plan – nie będzie panu się dłużyć, nie pożałuje pan! " I Pani tez nie pożałuje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 01.06.2009 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Sie panie dobrały (powiedział barranek pan) Co w pracy siedział był nie sam, chociaż sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 01.06.2009 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Tak, tak... "ze stacji droga krótka, znajoma stara furtka, zaskrzypi cicho: jak się masz? Podobną kiedyś znałam twarz" Ech Dobroszko, jak się spotkamy, to pogadamy, bo ja to z NIM nawet kiedyś korespondowałam i mam JEGO cztery listy, odręczne, piękne i w ogóle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts