dobroszka 01.06.2009 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 to jakiś ołtarzyk albo przynajmniej gablota sie nalezy na takie relikwie Ja chadzałam namiętnie na przedstwienia do "rampy" jak grali Zimy Żal.Piękny miał glos Jeremi , taki cieply i melancholijny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 01.06.2009 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 A ja jako pragmatyczny facet dziękuję za "wykończenie" 17 strony, która mnie denerwowała już okrutniście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 01.06.2009 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Ja też w Rampie byłam, ale tylko raz, sam osobiście mnie zaprosił, więc oczywiście zameldowałam się z "różą żółtą" To było kurcze prawie 20 lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 01.06.2009 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Ano niestety....tempus fugituje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.06.2009 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 kiedy to ja ostatnio byłam w teatrze ? nie pamiętam, a tak chętnie bym się wybrała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 01.06.2009 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Ano niestety....tempus fugituje I to w złą stronę fugituje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 01.06.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 to jakiś ołtarzyk albo przynajmniej gablota sie nalezy na takie relikwie Ja chadzałam namiętnie na przedstwienia do "rampy" jak grali Zimy Żal.Piękny miał glos Jeremi , taki cieply i melancholijny.... A ja go na własne oczy ostatnio widziałam jak mojego Jeremiego w brzuchu nosiłam ... ... sister Ty wiesz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 01.06.2009 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Apropos w bziuchu ierwszego dnia szkoły, przed rozpoczęciem lekcji, nauczycielka przedstawia klasie nowego ucznia: - To jest Nguyen Dong z Wietnamu. Od dziś będzie waszym kolega. Lekcja sie zaczyna. Nauczycielka mówi: - Zobaczymy, ile pamiętacie z historii Polski. Kto wypowiedział slowa: "Mieczów ci u nas dostatek"? W klasie cisza jak makiem zasiał, tylko Nguyen podnosi rękę i mówi: - Władysław Jagiełło do posłów krzyżackich przed bitwa pod Grunwaldem,lipiec 1410. - No i prosze, nie wstyd wam? Nguyen jest Wietnamczykiem, a historie Polski zna lepiej niz wy. Czy chcecie udowodnic, ze "Polak przed szkoda i po szkodzie glupi". No, jaki poeta to napisal? Znowu wstaje Nguyen. - Jan Kochanowski w piesni o spustoszeniu Podola, 1586. Nauczycielka z wyrzutem spoglada na uczniów. W klasie zapada cisza. Nagle slychac czyjs glosny szept: - Bierz dupe w troki i spierdalaj do swojego gównianego kraju. - Kto to powiedzial?! - krzyczy nauczycielka, na co Nguyen podnosi reke i recytuje: - Józef Pilsudski do generala Michaila Tuchaczewskiego na przedpolach Warszawy, sierpien 1920. W klasie robi sie jeszcze ciszej. Slychac tylko, jak ktos mruczy pod nosem: - Mozesz mnie pocalowac w dupe. Nauczycielka, coraz bardziej zdenerwowana: - Przesadziliscie. Kto tym razem? Znów wstaje Nguyen. - Andrzej Lepper do Anety Krawczyk na IV krajowym zjezdzie Samoobrony, Warszawa, styczen 2004. Tego jest juz dla nauczycielki za wiele. Biedna kobieta opada na krzeslo, jeczac: - Boze, daj mi sile, ... Nguyen, nie czekajac na pytanie: - Papiez Jan Pawel II na widok pielgrzymki Rodziny Radia Maryja, plac sw. Piotra w Rzymie, marzec 1994. Nauczycielka mdleje. Klasa podnosi dziki wrzask. Po chwili drzwi sie otwieraja i wbiega wkurzony dyrektor: - Co wy, do diabla, wyprawiacie?! Takiej bandy debili jeszcze w zyciu nie widzialem! Na co Nguyen: - Nicolas Sarkozy do polskiej delegacji, szczyt Unii Europejskiej w Brukseli, pazdziernik 2008 rok To tak apropos fazy Ducha u małoś2. Ja tesz mogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.06.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Apropos w bziuchu ierwszego dnia szkoły, przed rozpoczęciem lekcji, nauczycielka przedstawia klasie nowego ucznia: - To jest Nguyen Dong z Wietnamu. Od dziś będzie waszym kolega. Lekcja sie zaczyna. Nauczycielka mówi: - Zobaczymy, ile pamiętacie z historii Polski. Kto wypowiedział slowa: "Mieczów ci u nas dostatek"? W klasie cisza jak makiem zasiał, tylko Nguyen podnosi rękę i mówi: - Władysław Jagiełło do posłów krzyżackich przed bitwa pod Grunwaldem,lipiec 1410. - No i prosze, nie wstyd wam? Nguyen jest Wietnamczykiem, a historie Polski zna lepiej niz wy. Czy chcecie udowodnic, ze "Polak przed szkoda i po szkodzie glupi". No, jaki poeta to napisal? Znowu wstaje Nguyen. - Jan Kochanowski w piesni o spustoszeniu Podola, 1586. Nauczycielka z wyrzutem spoglada na uczniów. W klasie zapada cisza. Nagle slychac czyjs glosny szept: - Bierz dupe w troki i spierdalaj do swojego gównianego kraju. - Kto to powiedzial?! - krzyczy nauczycielka, na co Nguyen podnosi reke i recytuje: - Józef Pilsudski do generala Michaila Tuchaczewskiego na przedpolach Warszawy, sierpien 1920. W klasie robi sie jeszcze ciszej. Slychac tylko, jak ktos mruczy pod nosem: - Mozesz mnie pocalowac w dupe. Nauczycielka, coraz bardziej zdenerwowana: - Przesadziliscie. Kto tym razem? Znów wstaje Nguyen. - Andrzej Lepper do Anety Krawczyk na IV krajowym zjezdzie Samoobrony, Warszawa, styczen 2004. Tego jest juz dla nauczycielki za wiele. Biedna kobieta opada na krzeslo, jeczac: - Boze, daj mi sile, ... Nguyen, nie czekajac na pytanie: - Papiez Jan Pawel II na widok pielgrzymki Rodziny Radia Maryja, plac sw. Piotra w Rzymie, marzec 1994. Nauczycielka mdleje. Klasa podnosi dziki wrzask. Po chwili drzwi sie otwieraja i wbiega wkurzony dyrektor: - Co wy, do diabla, wyprawiacie?! Takiej bandy debili jeszcze w zyciu nie widzialem! Na co Nguyen: - Nicolas Sarkozy do polskiej delegacji, szczyt Unii Europejskiej w Brukseli, pazdziernik 2008 rok To tak apropos fazy Ducha u małoś2. Ja tesz mogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.06.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 nooo kochany pojechałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 01.06.2009 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Mejlem przyszło, netem wyszło Dlaczemu znowu pada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 01.06.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Podlewa to, co wyschło czas jakiś temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 01.06.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 siemka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 01.06.2009 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 A na deser dwa czarne diabły w rasinej Owczarni. Trochu nieostre, ale szybkie są, zwłaszcza Fri, więc czasem nawet i autofokus nie nadąża, chyba że się go w tryb sportowy ustawi http://www.barranki.com/slides/piesa%20227.jpg http://www.barranki.com/slides/piesa%20217.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.06.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 To są harce takie uwielbiam i żałuję, że moje jazgoty takie nietowarzyskie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 02.06.2009 04:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 to tak wyglądają psie zapasy........Gdzie się obstawia? Stawiam na tego z prawej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
savee 02.06.2009 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Wygląda, że psia zabawa była dobra. Wasza piesa musiałabyć nieźle zmachana potem To też jest piękne w psich zabawach, jak pies potem z wywalonym jęzorem i szczęściem w oczach przychodzi i grzecznie idzie spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 02.06.2009 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 withanko wlasnie zbieram tylek w troki i wyjezdzam nach..wawa und lodź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.06.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 to tak wyglądają psie zapasy........Gdzie się obstawia? Stawiam na tego z prawej Ten z prawej, to momentami miał już tak dosyć, że jakby mógł to by klepnął w matę... Morał z tego taki: Kobiety /ta była jeszcze osłabiona po chorobie/ słabe, delikatne czy na diecie... zawsze górą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.06.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Wygląda, że psia zabawa była dobra. Wasza piesa musiałabyć nieźle zmachana potem To też jest piękne w psich zabawach, jak pies potem z wywalonym jęzorem i szczęściem w oczach przychodzi i grzecznie idzie spać I o to chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts