Kruela 03.06.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 A ja przychodzę i MAM OGROMNĄ PROŚBĘ: U mojej siostry w pracy jest zbiórka plastikowych nakrętek. Zbierajcie do siateczki koreczki z buteleczki i oddajcie do rąk Kruelki ... uzbierać trzeba 7 ton a to wszystko będzie przeznaczone na operację dziecka Wesprzyjcie kochani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.06.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Kruelciu jaki jest termin tego zbierania? Żeby nie zostać z nakrętkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.06.2009 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Kruelciu, będziemy zbierać A u nas chłopaki gruntują ściany i jeszcze szlifują gipskartony - do piątku ma być pierwsze białe rzucone, będzie cuuuuudnie http://www.barranki.com/slides/MMPi%20260.jpg jak schnie ten podkład a tynk go wsysa to ściana zaczyna wyglądać jakby miała plamistego tyfusa co najmniej wink: http://www.barranki.com/slides/MMPi%20263.jpg I nasze oskrobane beleczki konstrukcyjne, będą pociągnięte lakierem albo olejem, jeszcze zobaczymy... http://www.barranki.com/slides/MMPi%20256.jpg : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 03.06.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Kruelciu jaki jest termin tego zbierania? Żeby nie zostać z nakrętkami efilko dopiero co ogłosili, więc termin jest otwarty. Trochę potrwa uzbieranie 7 ton Jak będę wiedziała dokładnie to podam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 03.06.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 barranki ... to już wieszać obrazki bedzie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.06.2009 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Ba, może jednak zrobię tę wymyśloną przez mnie "Bitwę pod Grunwaldem" w pionie na ścianie klatki schodowej - to jest 3x6 metra, będzie jak znalazł obrazeczek Kruelciu, ty ekspunk jako i ja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.06.2009 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Co za pogoda... Ziewanie w tym tygodniu to już chyba w standardzie... http://www.barranki.com/slides/Izby%20042.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.06.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 ooooooooo czyli się będziesz pastwił nad drewienkiem to dobrze, przysiąde popatrze, bo mnie tyż to czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.06.2009 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 ooooooooo czyli się będziesz pastwił nad drewienkiem to dobrze, przysiąde popatrze, bo mnie tyż to czeka Będę, będę. Zostało na wierzchu w jednym pokoju, bo żeby przykryć, to trzaby dać ze 3 cm tynku. Na razie oskrobali, zobaczymy jak im się uda ładnie zrobić brzeg - spojenie tynku i belki. ALe będzie dobrze... A zrobisz na placu zabaw dla dzieci taką fontannę? http://www.barranki.com/slides/Svarovski%20097.jpg i taki labiryncik? http://www.barranki.com/slides/Svarovski%20092.jpg To taka mała architektura ogrodowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.06.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 ŁOOOO :o yyyyyy co ja Huck Norris se nie poradze ? ciutek by mi to zajęło, ale z palcem wis gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.06.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Oooooooooo Barranki jednak troszkę Was ganiam, na razie patrze jak to u Was wygląda, bo niedługo i u nas ma być podobnie to znaczy te gipsy, a takie fontanny to ooooooooooooooooooooo ... nic więcej nie umiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.06.2009 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Goosiek, goń, goń... Jeszcze elewacja i jesteśmy dogonione... Zwłaszcza że poza konstrukcją schodów i kominkiem (lipiec, mamy nadzieję) to będą się działy mniej spektakularne rzeczy - jak tu się podniecać do kosztujących kupę kasy odwiertów na dolne źródło, skoro trudno je będzie sfotografować... Nitu, zepnijmy się i zróbmy fontannę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.06.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 A ja przychodzę i MAM OGROMNĄ PROŚBĘ: U mojej siostry w pracy jest zbiórka plastikowych nakrętek. Zbierajcie do siateczki koreczki z buteleczki i oddajcie do rąk Kruelki ... uzbierać trzeba 7 ton a to wszystko będzie przeznaczone na operację dziecka Wesprzyjcie kochani a to niezależnie z jakich butelek ? będę na pewno zbierać, bo u nas to dużo tego idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.06.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Hejka no i picasso można już walnąć na ścianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.06.2009 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 No ba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.06.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 'no ba damy radę' po picassie zabrzmiało bosko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 03.06.2009 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Ba, może jednak zrobię tę wymyśloną przez mnie "Bitwę pod Grunwaldem" w pionie na ścianie klatki schodowej - to jest 3x6 metra, będzie jak znalazł obrazeczek Kruelciu, ty ekspunk jako i ja? Nie da się ukryć ... moja mama ciężko to przeżywała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 03.06.2009 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 A ja przychodzę i MAM OGROMNĄ PROŚBĘ: U mojej siostry w pracy jest zbiórka plastikowych nakrętek. Zbierajcie do siateczki koreczki z buteleczki i oddajcie do rąk Kruelki ... uzbierać trzeba 7 ton a to wszystko będzie przeznaczone na operację dziecka Wesprzyjcie kochani a to niezależnie z jakich butelek ? będę na pewno zbierać, bo u nas to dużo tego idzie Koreczki wsio ryba jaki rozmiar i kolor ... ważne aby plastikowe były i żeby ich duuużo było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.06.2009 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 A ja przychodzę i MAM OGROMNĄ PROŚBĘ: U mojej siostry w pracy jest zbiórka plastikowych nakrętek. Zbierajcie do siateczki koreczki z buteleczki i oddajcie do rąk Kruelki ... uzbierać trzeba 7 ton a to wszystko będzie przeznaczone na operację dziecka Wesprzyjcie kochani a to niezależnie z jakich butelek ? będę na pewno zbierać, bo u nas to dużo tego idzie Koreczki wsio ryba jaki rozmiar i kolor ... ważne aby plastikowe były i żeby ich duuużo było to będę na pewno zbierać I mogłabyś do mnie zajrzeć, bo dawno cię nie było i pewne ważne wydarzenia ci umkną Barranku pięknie panowie gruntują ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.06.2009 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Goosiek, goń, goń... Jeszcze elewacja i jesteśmy dogonione... Zwłaszcza że poza konstrukcją schodów i kominkiem (lipiec, mamy nadzieję) to będą się działy mniej spektakularne rzeczy - jak tu się podniecać do kosztujących kupę kasy odwiertów na dolne źródło, skoro trudno je będzie sfotografować... Nitu, zepnijmy się i zróbmy fontannę Gonię, staram się http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify31/007.gif jak mogę, ale elewacji to wogóle nie planujemy w najbliższej pięciolatce A Wy co razem z Nitu dodatkowo fontannę zrobicie http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify31/024.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts