barranki2 03.06.2009 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Gosiek, taką wielką fontannę jak na zdjęciu zrobimy u niej w ogródku Dzieciaki będą szczęśliwe... Ostatecznie powiedziała, że jak się zepnie... A my pomożemy Tak apropos, to muzeum Svarowskiego koło Innsbrucka, zupełnie zadżebiste miejsce... Kruelciu, pogoooooo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 03.06.2009 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Ciekawa jestem jak chcecie tę fontannę u Nitu zmieścić ... trzeba będzie plac zabaw przenieść ... ja się nie obrażę i go przygarnę Barranku pogo ... czy ktoś to jeszcze pamięta ... cieszę się bardzo, że moja córka słucha muzyki, której ja słuchałam i nadal lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.06.2009 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 A czegóż dziewczę słucha zdradź? Mam dość obszerną płytotekę, mogę przyjacielskim wsparciem poziom łomotu w twoim domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.06.2009 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Nie ma już barraczka, w którym colkę piliśmy ... spłonął dzisiaj doszczętnie bestialsko podpalony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 03.06.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 A czegóż dziewczę słucha zdradź? Mam dość obszerną płytotekę, mogę przyjacielskim wsparciem poziom łomotu w twoim domu The Cure to number one ... dla mnie napewno RHCP, Nirvana, Joy Division ... itp. , itd, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.06.2009 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Nie ma już barraczka, w którym colkę piliśmy ... spłonął dzisiaj doszczętnie bestialsko podpalony... Dobrze że rzutem na taśmę zdążyliśmy go utrwalić razem z barranką-psiomamą Dobrze że się na drzewa nie rzuciło, bo dopiero mogła by być tragedia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.06.2009 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 A czegóż dziewczę słucha zdradź? Mam dość obszerną płytotekę, mogę przyjacielskim wsparciem poziom łomotu w twoim domu The Cure to number one ... dla mnie napewno RHCP, Nirvana, Joy Division ... itp. , itd, Ja to Buzzcocs, Sham69, Damned, Wire, nie wspominając o klasykach... Ale JD jak najbardziej, choć jak ostatnio posłuchałem sobie Joy Divison, to pomyślałem - jaka spokojna, kojąca i nienerwowa muzyka Laibach, Rammstein, Toten Hosen, Arkona (kto by pomyślał, że tak czadersko mogą grać w Rosji). I ostatnio trochę rekonstruuję stajnię 4AD... Długo by gadać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 03.06.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 A czegóż dziewczę słucha zdradź? Mam dość obszerną płytotekę, mogę przyjacielskim wsparciem poziom łomotu w twoim domu The Cure to number one ... dla mnie napewno RHCP, Nirvana, Joy Division ... itp. , itd, Ja to Buzzcocs, Sham69, Damned, Wire, nie wspominając o klasykach... Ale JD jak najbardziej, choć jak ostatnio posłuchałem sobie Joy Divison, to pomyślałem - jaka spokojna, kojąca i nienerwowa muzyka Laibach, Rammstein, Toten Hosen, Arkona (kto by pomyślał, że tak czadersko mogą grać w Rosji). I ostatnio trochę rekonstruuję stajnię 4AD... Długo by gadać... Musimy się kiedys na wspominki punkowe umówić ... a jest na FM dość duża grupa ... to nawet glaniki wypasatuję, aby się w pogowym tańcu wyróżniły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.06.2009 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
savee 03.06.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 O, DTH rulez Arkona? Muszę poszukać i posłuchać, kto zacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.06.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Nie ma już barraczka, w którym colkę piliśmy ... spłonął dzisiaj doszczętnie bestialsko podpalony... Jak to tak. Kto się odważył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 04.06.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Siemka Barrankom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.06.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Kłaniam się czwartkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.06.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 dzień doberek mówię... i idę odpocząć bo po zakupach padam na dziób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 04.06.2009 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 A my to kupiliśmy dzisiaj brodzik. Brodzik Koła za całą 100, choć kosztował 540, bo się sklep przestawia z Koła na Cersanit i się pozbywają wrażych sprzętów... I w ten sposób zaczęliśmy zbierać sprzęty do dziecięcej łazienki. I jeszcze kupiliśmy grzejnik na promocji... Dzieńbrywieczór! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 04.06.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Miłego wypoczynku choć pogody to Wy tam ładnej nie zaznacie - tak cosik ta urocza Pani w płaskim ekranie dzis gadała - może zły dzię miała i rozzłościć nas chciała ale tak gadała ale mimo aury bawcie się dobrze i Proszę mowę ładną spłodzić, taką małą, delikatną i subtelna zarazem ( dla Was to pesteczka, eee tam pesteczka - ziarnko maku ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 05.06.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 05.06.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 To barranki będą ... płodzić tak publicznie? ... łaaał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 05.06.2009 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 To siem nazywa eks khi bicjo nizm. Pozdrawiamy ciepło choć pięknie nie jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 05.06.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Podobno to się leczy...choc nie wiem czy u baranków.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts