Kruela 02.04.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Ja też chetnie barrankom zajrzę do salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 02.04.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 no to czekamy teraz na wlaścicieli tego pieknego domku az wstawią zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.04.2009 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 niebawem, niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 02.04.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 To sadowimy sie wygodnie i czekamy na ... pokaz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.04.2009 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Panie tak siedzą, a tymczasem złoty rośnie w siłę a kredyty tymczasowo się kurczą. CHF – 2.8821. Kurcz, dwa dni temu ratę płaciliśmy o prawie 30 groszy drożej, uwzględniając spread. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.04.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Panie tak siedzą, a tymczasem złoty rośnie w siłę a kredyty tymczasowo się kurczą. CHF – 2.8821. Kurcz, dwa dni temu ratę płaciliśmy o prawie 30 groszy drożej, uwzględniając spread. to muszę mężowi powiedzieć, aby czym prędzej brać kredyt, dopóki frank wysoko stoi też chętnie zajrzałabym wam do salonu i rozsiadła się wygodnie na kanapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.04.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Wieczorową porą się przywlokłam i dobranoc mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 03.04.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Panie tak siedzą, a tymczasem złoty rośnie w siłę a kredyty tymczasowo się kurczą. CHF – 2.8821. Kurcz, dwa dni temu ratę płaciliśmy o prawie 30 groszy drożej, uwzględniając spread. dla tych co pobrali kredyty to rzeczywiscie kiepsko mają dla mnie na przykład jak złoty spada a euro rosnie to jest super,ponieważ dzieki temu jak się zamieni eurasy na złociszki to jest i większa kwota ,ale tylko cieszą się Ci którzy pracują za granicą z takiego obrotu sprawy , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 03.04.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Panie tak siedzą, a tymczasem złoty rośnie w siłę a kredyty tymczasowo się kurczą. CHF – 2.8821. Kurcz, dwa dni temu ratę płaciliśmy o prawie 30 groszy drożej, uwzględniając spread. Bry a mi ratę 6-go pobierają, zobaczymy czy ten złoty wytrzyma do poniedziałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.04.2009 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Panie tak siedzą, a tymczasem złoty rośnie w siłę a kredyty tymczasowo się kurczą. CHF – 2.8821. Kurcz, dwa dni temu ratę płaciliśmy o prawie 30 groszy drożej, uwzględniając spread. Bry a mi ratę 6-go pobierają, zobaczymy czy ten złoty wytrzyma do poniedziałku Powinien wytrzymać tak gdzieś w okolicach 2,9. Ale i tak zabiorą więcej jessie, pewnie, że masz rację, tyle że tych naszych co mają to pracę za euro to teraz jakby trochę mniej niż było. A ci z wysp to na funcie też dostali w d... Takie ta zabawy kursowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 03.04.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 no wiadomoże teraz te wachania kursów na dłuższą mete są wkurzające i to bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.04.2009 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 No i przyjechał barranek ze styropianem na wieś, wezwany przez hytrychulików, a tam cały dom w rurkach wszelakich. No faktycznie sie chłopaki postarali, żeby uzasadnić rachunek. Gdzie nie spojrzeć, jakaś rurka. Do każdej zapewne pojawi się instrukcja obsługi, będzie co składować w składziku nad garażem. Tych instrukcji to zapewne w ogóle będzie cała masa i przez pierwszy rok starczy na lekturę. Zaloguję się na wewontku o ksionszkach i otworzę wewontek o instrukcjach (chyba że już jest). Kilka rurkowych impresji: http://barranki.com/slides/MMPi%20040.jpg http://barranki.com/slides/MMPi%20042.jpg takie coś na bank wybucha http://barranki.com/slides/MMPi%20047.jpg</p><p> </p><p> Cała chałpa w rurkach </p><p> </p><p> [img]http://barranki.com/slides/MMPi%20058.jpg http://barranki.com/slides/MMPi%20053.jpg http://barranki.com/slides/MMPi%20052.jpg Teraz: ojciec, lać wylewku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.04.2009 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 piękne rureczki . czy wy macie drewniane okna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.04.2009 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 W rzeczy samej . Mahoń merantu wybarwiany rzekomo na kolor teak, aczkolwiek to należy traktować dość umownie . Firma Milewski spod Częstochowy - mieli bardzo dobrą ofertę, a ich okna u naszego znajomego żyją już 10 lat bez uszczerbku, a – łagodnie rzecz ujmując - niespecjalnie o nie dba. Aż się zdziwiliśmy, bo wyglądają jak nowe. Oczywiście w wolnej chwili zapraszamy na "macanie", co jest procederem dość rozpowszechnionym w tem towarzystwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.04.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 W rzeczy samej . Mahoń merantu wybarwiany rzekomo na kolor teak, aczkolwiek to należy traktować dość umownie . Firma Milewski spod Częstochowy - mieli bardzo dobrą ofertę, a ich okna u naszego znajomego żyją już 10 lat bez uszczerbku, a – łagodnie rzecz ujmując - niespecjalnie o nie dba. Aż się zdziwiliśmy, bo wyglądają jak nowe. Oczywiście w wolnej chwili zapraszamy na "macanie", co jest procederem dość rozpowszechnionym w tem towarzystwie na pewno nie omieszkam zjawić się na macanko, bo mnie bardzo interesują drewniane okna, więc tym bardziej niedługo wproszę się z wizytą Idę szukać ww firmy i ich oferty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 03.04.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Bry a ja o rurkach to nic nie wiem ale za to się wypowiem w kwestii drzwi na ostatnim zdjęciu , są cudne czy mogę poprosić coś o nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
savee 03.04.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Jej, dziennik założony zaledwie tydzień temu, a tu już tyle wpisów i komentarzy barranki2, jestem w połowie pierwszej strony i chciałam powiedzieć, że straaasznie fajnie się czyta Wasz dziennik, wreszcie porządnie się uśmiałam w tym tygodniu (z tej myszy, co to się nie zmieściła i może się pojawiła w drugim odcinku, ale nic nie wiadomo). I macie przepięknego psa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
savee 03.04.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 barranki2, widzę, że wybrnąłeś z kryzysu zdjęciowego. Ja też dziś na tym polu odniosłam pewien sukces - bo mój avatarek wcześniej łądnie działał z picasy, a od czasu, jak eksperymentowałam, przestał. No i dziś stwierdziłam, ze picasa jest po prostu be i tyle, przeniosłam avatarka na inny serwer i hurra, działa. ) Nie wiem, czy to picasa jest dziwna (pewnie jest), czy to forum (na pewno jest), ale jak to jest, że jedno zdjęcie z picasy widać, a drugie nie, to naprawdę nie wiem :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.04.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Ale rurek i rureczek, miedzianych, czerwonych, szafirowych może i u mnie będzie podobnie niedługo Choć właśnie dowiedziałam się, że gaz nam podłączą za jakieś 11 miesięcy Tyle to delfin jest w ciąży a gazownia nie może nam 20 metrów do płotu dociągnąć Czym będziecie grzać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.04.2009 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 savee, witaj, cieszymy się że zajrzałaś Dziennik to tak z doskoku, chcę żeby był ciekawy, bardziej książkowy, a to wymaga czasu. A ze zdjęciami poradziłem sobie - nie bez kłopotów - w najprostszy z możliwych sposobów: mamy firmowo wykupione serwery, mieliśmy też jedną, niewykorzystywaną domenę, więc połączyłem to do kupy, jak to się ładnie mówi, zaparkowałem domenę na naszym serwerze, zrobiłem galerię i ciągnę z własnego miejsca. Od tej pory wszystko zaczęło działać, więc pewnie problemy z fotkami mają związek z niechęci wzajemnej FM i picasy. Zresztą FM niespecjalnie lubi się ze zdjęciami. pasie, my z tych drzwi to jesteśmy dumni jak nie wiem co, bo szukaliśmy czegoś mniej typowego przez czas długi. Pani barrankowa w końcu trafiła ich w internecie. http://www.drzwi.krakow.pl/ tam można dostać oczopląsu Firma AFB, my kupowaliśmy przez ich przedstawiciela na Bartyckiej, Eurodoor, Bartycka 24 pawilon 28A. Mają tylko jeden mankament - fatalną klamkę i główny szyld, ale to wymienimy na końcu. Zresztą zapraszamy takoż na macanki, tylko po wylewce, bo teraz po tych rurkach skakać to słabo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts