barranki2 15.06.2009 23:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Ten weekend to jeszcze mamy dzieciasty, więc plan dopiero się zapewne urodzi na last moment. A dla trzynastków to oglądać budowy to żadne tam atrakcjum. Ale od następnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 15.06.2009 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 nooo , to juz pewnie nadproża bendom Ale powiem Wam w sekrecie , że z dużej dziury jakis wcale nie taki duży dom wylazł Licze na to , że mi się jeszcze to wrażenie odmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.06.2009 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Ja Cię kiedy Dobrosia osobiście huknę za te wieloryby norrrmalnie no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 15.06.2009 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 No no , uważaj , bo jak płetwą machnę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.06.2009 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 nooo , to juz pewnie nadproża bendom Ale powiem Wam w sekrecie , że z dużej dziury jakis wcale nie taki duży dom wylazł Licze na to , że mi się jeszcze to wrażenie odmieni Nie bój nic... najedziemy, rozciągniemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 15.06.2009 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 trza będzie chyba sporej ekipy do rozciągania - normalnie wierszyk o wyciąganiu rzepki mi się przypomniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.06.2009 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 trza będzie chyba sporej ekipy do rozciągania - normalnie wierszyk o wyciąganiu rzepki mi się przypomniał W życiu inwestora to tak właśnie jest : stan zero - lotniskowiec (po co mi taki duży dom ?) stawiają ściany - jaka mała kuchnia ! A ten salon ? Niemożliwe ... stoją stemple i wylewają strop - nie , to porażka, to kurnik, ciemnica, ja nie będe tu mieszkać zdejmują stemple i szalunki - no dobra, nieco lepiej, ale jakoś nisko, mało miejsca... tynkują w środku - ooooo no to już całkiem, całkiem - choć tu i tam bym powiększyła ...lodówka do wina się nie zmieści koło fortepianu w kuchni..ehhh zaczyna się kładzenie płytek i drewna - kuźwa na co mi była taka stodoła ! mieszkasz - cosobotnie sprzątanie - ja pierdziu , sprzedaję , przecież te 200 metrów odkurzam trzecią godzinę, ciuchy wszędzie porozwalane i te zabawki ... po co mi to było, wystarczyłoby 100 mkw.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.06.2009 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 trza będzie chyba sporej ekipy do rozciągania - normalnie wierszyk o wyciąganiu rzepki mi się przypomniał W życiu inwestora to tak właśnie jest : stan zero - lotniskowiec (po co mi taki duży dom ?) stawiają ściany - jaka mała kuchnia ! A ten salon ? Niemożliwe ... stoją stemple i wylewają strop - nie , to porażka, to kurnik, ciemnica, ja nie będe tu mieszkać zdejmują stemple i szalunki - no dobra, nieco lepiej, ale jakoś nisko, mało miejsca... tynkują w środku - ooooo no to już całkiem, całkiem - choć tu i tam bym powiększyła ...lodówka do wina się nie zmieści koło fortepianu w kuchni..ehhh zaczyna się kładzenie płytek i drewna - kuźwa na co mi była taka stodoła ! mieszkasz - cosobotnie sprzątanie - ja pierdziu , sprzedaję , przecież te 200 metrów odkurzam trzecią godzinę, ciuchy wszędzie porozwalane i te zabawki ... po co mi to było, wystarczyłoby 100 mkw.. Sprzataczke sobie wezmiesz i bedzie gites. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.06.2009 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Barranki - nie widzę Was tam czy jak ? Akcja jest :) http://forum.muratordom.pl/pomagam-w-swieta,t146655-2040.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.06.2009 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Kontem rzucone zostalo juz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.06.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 W życiu inwestora to tak właśnie jest : stan zero - lotniskowiec (po co mi taki duży dom ?) stawiają ściany - jaka mała kuchnia ! A ten salon ? Niemożliwe ... stoją stemple i wylewają strop - nie , to porażka, to kurnik, ciemnica, ja nie będe tu mieszkać zdejmują stemple i szalunki - no dobra, nieco lepiej, ale jakoś nisko, mało miejsca... tynkują w środku - ooooo no to już całkiem, całkiem - choć tu i tam bym powiększyła ...lodówka do wina się nie zmieści koło fortepianu w kuchni..ehhh zaczyna się kładzenie płytek i drewna - kuźwa na co mi była taka stodoła ! mieszkasz - cosobotnie sprzątanie - ja pierdziu , sprzedaję , przecież te 200 metrów odkurzam trzecią godzinę, ciuchy wszędzie porozwalane i te zabawki ... po co mi to było, wystarczyłoby 100 mkw.. o to, to już przedsmak miałam gdy parter zamiatałam na cito a mówiłam, że 100 m mi wystarczy to i tak dwa razy więcej niż mam teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 16.06.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Siemka schodki zapowiadają się bardzo ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 16.06.2009 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Hej deszczoweNefer, wiemy, wiemy... A schody... ba, gdyby tylko nie chciały aż tyle kosztować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 16.06.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Bedzie jakis w Urzucie? wieroryp czy waleń? w sumie mogę robić za dwa w jednym - dajcie mi wody a zrobię i ten potop Guuuuuuuupia Sister Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 16.06.2009 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Nie kłócić się sistersy... Piękny dzień, gdyż: 1. wygląda na to że wygraliśmy ostatnią transzę z bankiem 2. kupiliśmy płytki na ścianę do kotłowni i jutro rusza wykańczanie pierwszego pomieszczenia w obiekcie 3. znaleźliśmy w Platformie płytkę na podłogę do wiatrołapu, spiżarni, korytarza i dolnej łazienki w jednym nie za 150, a za 50 zł za metr i to zajebistą zupełnie i jak bank się zrealizuje, to ją natentychmiast kupimy. Więc mimo że pada nie jest źle A ponieważ foki wzbudziły entuzjazm, to jeszcze troche foków (nie wielorypów, w które się zmieniamy w tej ałrze ) http://www.barranki.com/slides/Hel%20018.jpg http://www.barranki.com/slides/Hel%20020.jpg http://www.barranki.com/slides/Hel%20021.jpg A teraz na wieczór do pracy gnać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 16.06.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Piękne som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 16.06.2009 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Piękne som zwłaszcza ogonek na ostatnim zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 16.06.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Barranki - ja się tak delikatnie przypominam i czekam na efekt uzytego przez was pióra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 16.06.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Mi też foczki się podobają a w zeszłym roku na plaży w Unieściu jedna sobie stacjonowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 16.06.2009 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Barranki - ja się tak delikatnie przypominam i czekam na efekt uzytego przez was pióra dziś dziś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts