zuznka 16.06.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Barranki - ja się tak delikatnie przypominam i czekam na efekt uzytego przez was pióra dziś dziś... obiecanki cacanki a..............radość - TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.06.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 jeśli to o tym o czym mysle, to proszę prosto , krótko i na temat ... w moim wieku mając galopującą sklerozę ciężko sobie tabliczke mnożenia przypomnieć , więc proszę mieć wzgląd na w/w czynniki i szerokozakrojony stres który również destrukcyjnie wpływa i sieje panikę i niemoc w mojej pamięci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 16.06.2009 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Smoczyco, nie przesadzaj... To nie jest takie straszne, osobiście grałem w teatrze, (co prawda raz) w filmie, występowałem w telewizorze, radiu i to na żywca, da się te publiczne występy przeżyć – bierze się głęboki oddech i... ...mdleje (żartowałem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 16.06.2009 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Barranki - ja się tak delikatnie przypominam i czekam na efekt uzytego przez was pióra dziś dziś... obiecanki cacanki a..............radość - TAK A dziś sie kończy o 23.59 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 16.06.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Barranki - ja się tak delikatnie przypominam i czekam na efekt uzytego przez was pióra dziś dziś... obiecanki cacanki a..............radość - TAK A dziś sie kończy o 23.59 tak mówisz.... - oki, a ja o 24.00, 01 barabanie do ciebie i czekam na gotowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 16.06.2009 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Barranki - ja się tak delikatnie przypominam i czekam na efekt uzytego przez was pióra dziś dziś... obiecanki cacanki a..............radość - TAK A dziś sie kończy o 23.59 tak mówisz.... - oki, a ja o 24.00, 01 barabanie do ciebie i czekam na gotowca Alesz proszszszę... Tylko że pani zwykle o tej porze już sypia o ile można się zorientować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.06.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Barranki - ja się tak delikatnie przypominam i czekam na efekt uzytego przez was pióra dziś dziś... obiecanki cacanki a..............radość - TAK A dziś sie kończy o 23.59 tak mówisz.... - oki, a ja o 24.00, 01 barabanie do ciebie i czekam na gotowca Alesz proszszszę... Tylko że pani zwykle o tej porze już sypia o ile można się zorientować... jak ją zdążyłam poznać ..... wytrwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 16.06.2009 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Silnie, znaczy się, zmotywowana... Jak mawiała jej mama, po prostu zołza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 16.06.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Barranki - ja się tak delikatnie przypominam i czekam na efekt uzytego przez was pióra dziś dziś... obiecanki cacanki a..............radość - TAK A dziś sie kończy o 23.59 tak mówisz.... - oki, a ja o 24.00, 01 barabanie do ciebie i czekam na gotowca Alesz proszszszę... Tylko że pani zwykle o tej porze już sypia o ile można się zorientować... jak ją zdążyłam poznać ..... wytrwa wytrwa na bank czekam o 24.00 na wiadomość na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 16.06.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Silnie, znaczy się, zmotywowana... Jak mawiała jej mama, po prostu zołza oj TAK - Zołza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 16.06.2009 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 He he -zaśmiała się pani barrankowa szyderczo - toż on ten barranek musi po powrocie ze zmiany w fabryce jeszcze machnąć jedną maleńką ofertę z kosztorysem, zapoznać się z kolejną diagnozą dr H., wypić małe co nie co, z burkiem wyjść i w ogóle... Toż kiedy on ma jakąś mowę napisać dziś? Ja tam bym Zuz@nko nie wierzyła, on wszystkie teksty oddaje po pierwszym dedlajnie I zawsze tak obiecuje uściski i w ogóle pani b PS znaleźliśmy płytkę, znaleźliśmy płytkę, znaleźliśmy płytkę!!! Na podłogi na dole znaczy. Szara. Bura. Bardziej szara. Ale jak słońce to bardziej bura. Cudowna. 50 za metr!!!! PS no chyba żeby napisał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 16.06.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 He he -zaśmiała się pani barrankowa szyderczo - toż on ten barranek musi po powrocie ze zmiany w fabryce jeszcze machnąć jedną maleńką ofertę z kosztorysem, zapoznać się z kolejną diagnozą dr H., wypić małe co nie co, z burkiem wyjść i w ogóle... Toż kiedy on ma jakąś mowę napisać dziś? Ja tam bym Zuz@nko nie wierzyła, on wszystkie teksty oddaje po pierwszym dedlajnie I zawsze tak obiecuje uściski i w ogóle pani b PS znaleźliśmy płytkę, znaleźliśmy płytkę, znaleźliśmy płytkę!!! Na podłogi na dole znaczy. Szara. Bura. Bardziej szara. Ale jak słońce to bardziej bura. Cudowna. 50 za metr!!!! PS no chyba żeby napisał... no dobra - nadzieja matką głupich a że każda matka swe dziecie kocha to..... liczę że do konca tyg cosik tam napisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 16.06.2009 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 liczę że do konca tyg cosik tam napisze O, widzisz, i to już jest znaczenie rozsądniejsze podejście Ale rozmawiałam z nim przed chwilą i zapiera się, że ma ją w głowie, tę mowę. Więc może? Chociaż z drugiej strony, czegóż to on nie ma w tej głowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 16.06.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 liczę że do konca tyg cosik tam napisze O, widzisz, i to już jest znaczenie rozsądniejsze podejście Ale rozmawiałam z nim przed chwilą i zapiera się, że ma ją w głowie, tę mowę. Więc może? Chociaż z drugiej strony, czegóż to on nie ma w tej głowie... chyba troszku za duuuuuuuuuuuuużo jak na dzień dzisiejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.06.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Witam Barranków Fotki prześliczne, a foczki przesłodkie my się wczasujemy, szkoda tylko, że pogoda troszku nie dopisuje ale nic to, ważne, że nie pada i na plaży można się troskę przewietrzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 16.06.2009 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 eeeeeeetam rany boskie, depczą i macają płytkę wszyscy, Zboczenie jakie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.06.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 och u mnie ta ciekawość waszej płytki wcale płytka nie jest. Ja znajszłam singum z nowej gali -szare betonowe, ale jeszcze nie wiem czy to to to właśnie czego szukałam. No i cena jakby troszke wyższa o połowę. Czołem Barranki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 17.06.2009 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Czołem wszystkim, czołem myszy! Prawdopodobnie dzisiaj kupimy te płytki na podłogę, bo się dodatkowo zgadało z posiadaczami przyjaciółki Fridy z podwórka, że też budują, też szukają i chca tyle kupić, że się na dodatkowy rabat załapiemy. Więc jeśli wyjdzie po 45 zeta za metr rektyfikowanej płytki barwionej w masie w rozmiarze 30x60, co prawda II gatunku, ale to bardziej kwestia niewielkich skaz niż kalibracji, to nie ma nad czym dyskutować. A co do inkszych płytek to do górnej łazienki bierzemy Paradyża taką kolekcję baaardzo super, ale też o połowę droższa - to affron http://www.paradyz.com.pl/Collection/living-room/affron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.06.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Czołem wszystkim, czołem myszy! Prawdopodobnie dzisiaj kupimy te płytki na podłogę, bo się dodatkowo zgadało z posiadaczami przyjaciółki Fridy z podwórka, że też budują, też szukają i chca tyle kupić, że się na dodatkowy rabat załapiemy. Więc jeśli wyjdzie po 45 zeta za metr rektyfikowanej płytki barwionej w masie w rozmiarze 30x60, co prawda II gatunku, ale to bardziej kwestia niewielkich skaz niż kalibracji, to nie ma nad czym dyskutować. A co do inkszych płytek to do górnej łazienki bierzemy Paradyża taką kolekcję baaardzo super, ale też o połowę droższa - to affron http://www.paradyz.com.pl/Collection/living-room/affron Te do górnej łazienki są zajefajne , ale ja nie widziałam tych na podłogę, co po 45 zeta som... gdzie je można pomacać wirtualnie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 17.06.2009 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Nikdzie na razie, będzie można obglądnąć osobiście za to... Chyba to jedyne wyjście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts