Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze, komentarze czyli Cafe pod Barrankami

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jeśli to o tym o czym mysle, to proszę prosto , krótko i na temat ... w moim wieku mając galopującą sklerozę ciężko sobie tabliczke mnożenia przypomnieć :oops: , więc proszę mieć wzgląd na w/w czynniki i szerokozakrojony stres który również destrukcyjnie wpływa i sieje panikę i niemoc w mojej pamięci :roll: :wink: :lol:

Barranki - ja się tak delikatnie przypominam i czekam na efekt uzytego przez was pióra :wink: :wink: :D :D :D

dziś dziś...

obiecanki cacanki a..............radość - TAK :wink: :lol: :lol: :lol:

A dziś sie kończy o 23.59 :D

tak mówisz.... :lol: :lol: :lol: - oki, a ja o 24.00, 01 barabanie do ciebie i czekam na gotowca :wink: :wink: :wink:

Barranki - ja się tak delikatnie przypominam i czekam na efekt uzytego przez was pióra :wink: :wink: :D :D :D

dziś dziś...

tak mówisz.... :lol: :lol: :lol: - oki, a ja o 24.00, 01 barabanie do ciebie i czekam na gotowca :wink: :wink: :wink:

Alesz proszszszę... Tylko że pani zwykle o tej porze już sypia :roll: o ile można się zorientować...

dziś dziś...

Alesz proszszszę... Tylko że pani zwykle o tej porze już sypia :roll: o ile można się zorientować...

jak ją zdążyłam poznać ..... wytrwa :roll:

dziś dziś...

jak ją zdążyłam poznać ..... wytrwa :roll:

wytrwa :wink: :wink: :wink: :wink: na bank :lol: :lol: :lol:

czekam o 24.00 na wiadomość na PW :lol: :lol: :lol:

He he -zaśmiała się pani barrankowa szyderczo - toż on ten barranek musi po powrocie ze zmiany w fabryce jeszcze machnąć jedną maleńką ofertę z kosztorysem, zapoznać się z kolejną diagnozą dr H., wypić małe co nie co, z burkiem wyjść i w ogóle... Toż kiedy on ma jakąś mowę napisać dziś? Ja tam bym Zuz@nko nie wierzyła, on wszystkie teksty oddaje po pierwszym dedlajnie :D :D :oops: I zawsze tak obiecuje :D :D

uściski i w ogóle

pani b

PS znaleźliśmy płytkę, znaleźliśmy płytkę, znaleźliśmy płytkę!!! Na podłogi na dole znaczy. Szara. Bura. Bardziej szara. Ale jak słońce to bardziej bura. Cudowna. 50 za metr!!!!

PS no chyba żeby napisał...

He he -zaśmiała się pani barrankowa szyderczo - toż on ten barranek musi po powrocie ze zmiany w fabryce jeszcze machnąć jedną maleńką ofertę z kosztorysem, zapoznać się z kolejną diagnozą dr H., wypić małe co nie co, z burkiem wyjść i w ogóle... Toż kiedy on ma jakąś mowę napisać dziś? Ja tam bym Zuz@nko nie wierzyła, on wszystkie teksty oddaje po pierwszym dedlajnie :D :D :oops: I zawsze tak obiecuje :D :D

uściski i w ogóle

pani b

PS znaleźliśmy płytkę, znaleźliśmy płytkę, znaleźliśmy płytkę!!! Na podłogi na dole znaczy. Szara. Bura. Bardziej szara. Ale jak słońce to bardziej bura. Cudowna. 50 za metr!!!!

PS no chyba żeby napisał...

no dobra - nadzieja matką głupich a że każda matka swe dziecie kocha to.....

liczę że do konca tyg cosik tam napisze :roll: :roll: :roll:

liczę że do konca tyg cosik tam napisze :roll: :roll: :roll:

O, widzisz, i to już jest znaczenie rozsądniejsze podejście :D :D Ale rozmawiałam z nim przed chwilą i zapiera się, że ma ją w głowie, tę mowę. Więc może? Chociaż z drugiej strony, czegóż to on nie ma w tej głowie... :roll: :roll:

chyba troszku za duuuuuuuuuuuuużo jak na dzień dzisiejszy :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Czołem wszystkim, czołem myszy!

Prawdopodobnie dzisiaj kupimy te płytki na podłogę, bo się dodatkowo zgadało z posiadaczami przyjaciółki Fridy z podwórka, że też budują, też szukają i chca tyle kupić, że się na dodatkowy rabat załapiemy. Więc jeśli wyjdzie po 45 zeta za metr rektyfikowanej płytki barwionej w masie w rozmiarze 30x60, co prawda II gatunku, ale to bardziej kwestia niewielkich skaz niż kalibracji, to nie ma nad czym dyskutować.

A co do inkszych płytek to do górnej łazienki bierzemy Paradyża taką kolekcję baaardzo super, ale też o połowę droższa - to affron

http://www.paradyz.com.pl/Collection/living-room/affron

Czołem wszystkim, czołem myszy!

Prawdopodobnie dzisiaj kupimy te płytki na podłogę, bo się dodatkowo zgadało z posiadaczami przyjaciółki Fridy z podwórka, że też budują, też szukają i chca tyle kupić, że się na dodatkowy rabat załapiemy. Więc jeśli wyjdzie po 45 zeta za metr rektyfikowanej płytki barwionej w masie w rozmiarze 30x60, co prawda II gatunku, ale to bardziej kwestia niewielkich skaz niż kalibracji, to nie ma nad czym dyskutować.

A co do inkszych płytek to do górnej łazienki bierzemy Paradyża taką kolekcję baaardzo super, ale też o połowę droższa - to affron

http://www.paradyz.com.pl/Collection/living-room/affron

Te do górnej łazienki są zajefajne 8) , ale ja nie widziałam tych na podłogę, co po 45 zeta som... :( gdzie je można pomacać wirtualnie??? :roll: