Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze, komentarze czyli Cafe pod Barrankami

Recommended Posts

łooooo , jaka fajna deszczownia :D łoooooooo jaka fajna bateria .....Takie zakupy to już znak , że już za chwileczkę już za momencik wjedziecie na ostatnią wykończeniówkową prostą :) A potem szybkie ziuuuuuuuuuuuuuuuuuu i meta...oklaski , szampan i deszcz kwiatów ;-)

Może teraz Wam wyznaczymy na której stronie ma być przeprowadzka i będziemy tu posty nabijać.

Bo Raśka mimo nabitej setki z haczkiem dalej się kokosi :wink:

• Odpowiedzi 4,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Eeeee, lada chwila to się wszystko pewnie zatrzyma z wizgiem o tak: wiiiiiiiiiiiiiiiiizg, bo się kasa skończy znów i trzeba będzie pomyśleć.

A pompownia to dopiero we trakcie, nawet będzie poprawiana, bo nie wszystko wychodziło elegancko i pompa z rekuperatorem powiedzieli, że nie będą mieszkać w takich warunkach. :wink:

A wannę chcesz?

http://www.barranki.com/slides/MMPi%20286.jpg

Myszko znowu się ze mnie nabijasz :lol: Przecież niemam szans Cię dogonić , tak lecisz , że musiałabym z wywieszonym ozorem galopować i na dodatek bez szans na sukces :wink:

Elekktrykę męczę na papierze , żeby potem było jak najmniej niespodzianek jak już się zacznie robić.W drugim - trzecim tygodniu sierpnia powinni wejść elektryk , hydraulik , okna i alarm :o Mam nadzieję , że się nie pozabijają :wink:

Miłego dnia wszystkim zaglądaczom :D

Myszko znowu się ze mnie nabijasz :lol: Przecież niemam szans Cię dogonić , tak lecisz , że musiałabym z wywieszonym ozorem galopować i na dodatek bez szans na sukces :wink:

Elekktrykę męczę na papierze , żeby potem było jak najmniej niespodzianek jak już się zacznie robić.W drugim - trzecim tygodniu sierpnia powinni wejść elektryk , hydraulik , okna i alarm :o Mam nadzieję , że się nie pozabijają :wink:

Miłego dnia wszystkim zaglądaczom :D

Nieeee, to Ty się ze mnie nabijasz: "nie, nie dogonie cie....... ale w sierpniu wchodzi to to tot toto to i jeszcze to ;). Zresztą masz szansę, bo jakoś weny mi ostatnio brak,a to głównie dlatego, ze znikneła moja wielka umiejętność łączenia kolorów i mi się wszystko nagle zaczeło motać, o tak:

http://www.bochenia.pl/assets/images/blogowicze/dom_do_gory.jpg

Siemka

O ja ale gówniana historia z happy endem 8)

Oj tak mi się przypomniało.

Tu gdzie teraz mieszkamy - u mojej chrzestnej w budynku obok jej domu gdzie sobie gniazdko szykuje na starość jak jej synek w końcu znajdzie tę jedną jedyną i zamieszka w głównym lokum 8) na co jeszcze poczekamy - dwa lata temu przyłączono kanalize.

My sobie mieszkamy już z 3 tygodnie jak tu nagle woda z odpłuwu pralki chlusta na podłogę :o . No dobra se myślę pewnie rurka za płytko siedziała. Poprawiłam. Minął dzień spuszczam wodę w kiblu a tu zonk :o :evil: . Wezwaliśmy hydraulików. Co się okazało - to co mój mąż podejrzewał - panowie od kanalizy zapomnieli podłączyć mniejszy budynek :o :o :o . Wszystko szło w glebę no ale jak się już zrobiło mokro to i się zatkało :roll: 8) :lol:

kurna barankhi jush mocie bathroomy??idsiecie jak mysza eee tsn jak przeciągi z budhoffom 8) pazdrawlienija:)

Heeeej

Bathrumy to jeszcze nie, na razie mamy wannę z Platformy z promocji za 306,75 zł no i sławetny brodzik za 100 z wyprzedaży. To jeszcze kawałek :-?

Monia, to tu - jak się okazało - było dokładnie tak samo, tylko na szczęście eksploatacja była mniej intensywna - jeden kibel, no i podłączone było, tyle że rura sie zmniażdżyła. Co w sumie na jedno wychodzi.

Kurcze, mam nadzeję że w środku w chałupie to się nic nie zagniotło :o :o :o