dobroszka 22.06.2009 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 łooooo , jaka fajna deszczownia łoooooooo jaka fajna bateria .....Takie zakupy to już znak , że już za chwileczkę już za momencik wjedziecie na ostatnią wykończeniówkową prostą A potem szybkie ziuuuuuuuuuuuuuuuuuu i meta...oklaski , szampan i deszcz kwiatów Może teraz Wam wyznaczymy na której stronie ma być przeprowadzka i będziemy tu posty nabijać. Bo Raśka mimo nabitej setki z haczkiem dalej się kokosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 22.06.2009 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 A to jest kołtownia zwana pompownią http://www.barranki.com/slides/MMPi%20288.jpg http://www.barranki.com/slides/MMPi%20289.jpg http://www.barranki.com/slides/MMPi%20308.jpg O. łooooooooooooooooo i kotłownie fajnom majom.Całkiem nieźle byc Barrankiem , z tego co tu widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 22.06.2009 23:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Eeeee, lada chwila to się wszystko pewnie zatrzyma z wizgiem o tak: wiiiiiiiiiiiiiiiiizg, bo się kasa skończy znów i trzeba będzie pomyśleć. A pompownia to dopiero we trakcie, nawet będzie poprawiana, bo nie wszystko wychodziło elegancko i pompa z rekuperatorem powiedzieli, że nie będą mieszkać w takich warunkach. A wannę chcesz? http://www.barranki.com/slides/MMPi%20286.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.06.2009 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Armaturka przednia, ale ja chce kask. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 22.06.2009 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 A wannę chcesz? http://www.barranki.com/slides/MMPi%20286.jpg Jak dasz to chcę A zatrzymaniem się nie martwcie.Popchniemy was...i eeeeeej rup , eeeeeeej rup......razem! No Barranki , gaz wciskajcie zamiast kopytka na hamulcu trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 22.06.2009 23:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 No jeśli tak... A u ciebie też się pnom do góry, jak właśnie zajrzeliśmy... Małgoś, wpadniesz, przymierzysz kask, ponegocjujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 22.06.2009 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Ano się pnom.Jak już wylazły z ziemi to nie ma odwrotu.Droga prowadzi ino do góry. Nawet nie miałam siły wkleić tych nadproży.Może jak skończą się z nimi bawić to obfocę i wstawię.Na razie użeram się z rozplanowaniem elektryki.Już mi z czaszki uszami paruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 22.06.2009 23:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 I tak się potem okaże, że część trzeba przestawiać. Nie ma cudów. A kierunek do góry jest generalnie słuszny. Tylko zatrzymaj się gdzieś tak przy 18 piętrze, bo dalej to już będzie bardzo nieekonomicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 22.06.2009 23:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 I padamy paćki. Papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 22.06.2009 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Mam nadzieję,że zmian nie będzie dużo - część pomieszczeń mam dokładnie rozplanowane z arch wnętrz.Sama siedzę nad sypialniami , gabinetem , pomieszczeniami gospodarczymi i garażem. ło.Też padam.Razem z deszczem za oknem.Paaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.06.2009 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 No jeśli tak... A u ciebie też się pnom do góry, jak właśnie zajrzeliśmy... Małgoś, wpadniesz, przymierzysz kask, ponegocjujemy OK. Zanotowalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.06.2009 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Dobroszka, Ty juz elektryka? O matko muszę się spieszyć, bo mnie dogonisz jak nic. .Kurde kurde, do roboty,- lece, paaaa i miłego dnia A tak wogóle to współczuje tego zadania, bo to nie jest takie super łatwe i przyjemne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 23.06.2009 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Myszko znowu się ze mnie nabijasz Przecież niemam szans Cię dogonić , tak lecisz , że musiałabym z wywieszonym ozorem galopować i na dodatek bez szans na sukces Elekktrykę męczę na papierze , żeby potem było jak najmniej niespodzianek jak już się zacznie robić.W drugim - trzecim tygodniu sierpnia powinni wejść elektryk , hydraulik , okna i alarm Mam nadzieję , że się nie pozabijają Miłego dnia wszystkim zaglądaczom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.06.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Siem witam, Barranki jak już pierwsze kafle na ścianach i podłodze to już baaaaaaaardzo domowo się u Was zrobiło, tak serio, serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.06.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Myszko znowu się ze mnie nabijasz Przecież niemam szans Cię dogonić , tak lecisz , że musiałabym z wywieszonym ozorem galopować i na dodatek bez szans na sukces Elekktrykę męczę na papierze , żeby potem było jak najmniej niespodzianek jak już się zacznie robić.W drugim - trzecim tygodniu sierpnia powinni wejść elektryk , hydraulik , okna i alarm Mam nadzieję , że się nie pozabijają Miłego dnia wszystkim zaglądaczom Nieeee, to Ty się ze mnie nabijasz: "nie, nie dogonie cie....... ale w sierpniu wchodzi to to tot toto to i jeszcze to . Zresztą masz szansę, bo jakoś weny mi ostatnio brak,a to głównie dlatego, ze znikneła moja wielka umiejętność łączenia kolorów i mi się wszystko nagle zaczeło motać, o tak: http://www.bochenia.pl/assets/images/blogowicze/dom_do_gory.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 23.06.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Siemka O ja ale gówniana historia z happy endem Oj tak mi się przypomniało. Tu gdzie teraz mieszkamy - u mojej chrzestnej w budynku obok jej domu gdzie sobie gniazdko szykuje na starość jak jej synek w końcu znajdzie tę jedną jedyną i zamieszka w głównym lokum na co jeszcze poczekamy - dwa lata temu przyłączono kanalize. My sobie mieszkamy już z 3 tygodnie jak tu nagle woda z odpłuwu pralki chlusta na podłogę . No dobra se myślę pewnie rurka za płytko siedziała. Poprawiłam. Minął dzień spuszczam wodę w kiblu a tu zonk . Wezwaliśmy hydraulików. Co się okazało - to co mój mąż podejrzewał - panowie od kanalizy zapomnieli podłączyć mniejszy budynek . Wszystko szło w glebę no ale jak się już zrobiło mokro to i się zatkało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 23.06.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Mycha u Ciebie tyż szaleli naraz. A potem i u mnie zacznie się ciągnąć wszystko. Ale tak sobie po cichutku myslę , że jakby się dało na przyszłą jesień wprowadzic to faaaajnie by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 23.06.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 kurna barankhi jush mocie bathroomy??idsiecie jak mysza eee tsn jak przeciągi z budhoffom pazdrawlienija:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 23.06.2009 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 kurna barankhi jush mocie bathroomy??idsiecie jak mysza eee tsn jak przeciągi z budhoffom pazdrawlienija:) Heeeej Bathrumy to jeszcze nie, na razie mamy wannę z Platformy z promocji za 306,75 zł no i sławetny brodzik za 100 z wyprzedaży. To jeszcze kawałek Monia, to tu - jak się okazało - było dokładnie tak samo, tylko na szczęście eksploatacja była mniej intensywna - jeden kibel, no i podłączone było, tyle że rura sie zmniażdżyła. Co w sumie na jedno wychodzi. Kurcze, mam nadzeję że w środku w chałupie to się nic nie zagniotło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 23.06.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Kurcze, mam nadzeję że w środku w chałupie to się nic nie zagniotło Nieeeee Ehh jadę po małolata do przedszkola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts