DorciaIQ 24.06.2009 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Ło matko - za ilę bo mam tu blokadę na allegro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 24.06.2009 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 1100 zeta Za psztyczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 24.06.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Tyle to kosztuje fotelik Maxi Cosi z bazą do Iso-Fixa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.06.2009 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Phi, berker z krysztalkami swarovskiego 2400 za jeden. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 24.06.2009 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Barranki a jak to jest że Was nie ma na liście zlotowej, hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.06.2009 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 A w ogole to Wam powiem, ze pstryczek pozlocony 24-karatowym zlotem to sciema, poniewaz najwiecej zloto do zlocenia moze miec 23. I mozna kazdy pstryczek pozlocic i posrebrzyc, pomiedziowac i poaluminiowac za duuuuuuuuuuzo nizsza cene. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 24.06.2009 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 I znowu strona pękła! - pękła ze zdumienia pani barrankowa. Kochane zwierzątka! Jest akcja, o której pan barranek miał napisać, ale jak widzę mu umkło (mogę mu to łaskawie wybaczyć, albowiem, ma na tej głowie sto czterdzieści siedem spraw). Otóż trzeba trzech dobrych domów, albo chociaż dwóch dla rodowodowych piskóreckich (znaczy rodem z Piskórki:D ) kociaków, do wzięcia za jakieś dwa tygodnie. Są cudne, białe w pręgatych płaszczykach o różnym kroju i fasonie. Miodzio. Same chłopaki, bo jedyna dziewczyna już obstawiona. Wiem, że przed wakacjami to trudno, ale może ktoś? Aha, z doświadczenia wiem, że bardzo fajnym rozwiązaniem, jeśli ktoś nie mieszka w kawalerce, jest wzięcie rodzeństwa dwóch - poważnie. Koty się nie nudzą, więc mniej niszczą, lepiej rozwijają, no i nie siedzą same jak ludzie są w robocie, bo mają siebie. A różnica dla właściciela jeśli chodzi o kłopot - żadna. Za to fun dwa razy większy, wiem, bo przerabiałam na własnej skórze Uściski - pani barrankowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 24.06.2009 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 A w ogole to Wam powiem, ze pstryczek pozlocony 24-karatowym zlotem to sciema, poniewaz najwiecej zloto do zlocenia moze miec 23. I mozna kazdy pstryczek pozlocic i posrebrzyc, pomiedziowac i poaluminiowac za duuuuuuuuuuzo nizsza cene. Tylko po co?????? Dorcia, za nisko patrzysz Szukaj na liście od samej góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.06.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 A w ogole to Wam powiem, ze pstryczek pozlocony 24-karatowym zlotem to sciema, poniewaz najwiecej zloto do zlocenia moze miec 23. I mozna kazdy pstryczek pozlocic i posrebrzyc, pomiedziowac i poaluminiowac za duuuuuuuuuuzo nizsza cene. Tylko po co?????? Dorcia, za nisko patrzysz Szukaj na liście od samej góry Nie wiem po co. Mowie tylko, ze to sciema jest, bo zloto tyle nie kosztuje. Ksiazeczka zlota ok. 60 dolarow, z tego mozna byc ze 20 takich pstryczkow zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 24.06.2009 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 No to jest pomysł na biznes. Tylko kto to kupi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 25.06.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Przyszłam miłego dnia życzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 25.06.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 No nieeee na wzrok mi już padło od tego kwasu foliowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 25.06.2009 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 No nieeee na wzrok mi już padło od tego kwasu foliowego ymp? Dzień dobry wszystkim, ale ulepek w powietrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.06.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 No nieeee na wzrok mi już padło od tego kwasu foliowego ymp? Dzień dobry wszystkim, ale ulepek w powietrzu a wiecie co.... jak ta cała woda teraz zacznie parować, ale będzie duchota no ale lepiej tak niż deszcz i deszcz witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.06.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Witam się i lecę załatwiać sprawy budowlane wpadnę później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.06.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 No nieeee na wzrok mi już padło od tego kwasu foliowego ymp? Dzień dobry wszystkim, ale ulepek w powietrzu Jeeee tam pikna pogoda w końcu jest - bagienko mi na podwórku wyschnie No i dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 25.06.2009 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Nooo, i suka nie będzie się miała w czym kąpać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.06.2009 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Hej Barrankowe stadko! Pięknieje Wam domek z dnia na dzień. Buziaki zostawiam i lecę na Coco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 25.06.2009 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Nooo, i suka nie będzie się miała w czym kąpać... O matko jak wy do siebie mówicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 25.06.2009 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Buziaki zostawiam i lecę na Coco. O, to daj znać potem czy fajna, bo ja sama nie wiem czy lubię tę Tatou czy mnie drażni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts