MonikaC 25.06.2009 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Buziaki zostawiam i lecę na Coco. O, to daj znać potem czy fajna, bo ja sama nie wiem czy lubię tę Tatou czy mnie drażni jessu ale ło co kaman?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 25.06.2009 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Rasi kaman o Coco. Chanel znaczy. Premiera filmu jest. Z Audrey Tatou. Teeeż bym poszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.06.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Haloooooooooooooo, wróciłam, a właściwie przypłynęłam idę nadganiać zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.06.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Rasi kaman o Coco. Chanel znaczy. Premiera filmu jest. Z Audrey Tatou. Teeeż bym poszła He he a mi do głowy ten ruski zespół przyszedł i nie mogłam zajarzyć do czego przypiąć to Coco Ehhh blondynka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 25.06.2009 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Nooo, i suka nie będzie się miała w czym kąpać... O matko jak wy do siebie mówicie To z miłości Mokra suka wygląda tak http://www.barranki.com/slides/MMPi%20025.jpg (zresztą już robiła za gwiazdę w tym stanie, bywa gorzej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.06.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Buziaki zostawiam i lecę na Coco. O, to daj znać potem czy fajna, bo ja sama nie wiem czy lubię tę Tatou czy mnie drażni jessu ale ło co kaman?????? Rasi kaman o Coco. Chanel znaczy. Premiera filmu jest. Z Audrey Tatou. Teeeż bym poszła Jakoś mnie nie zachwycił... taki słodko-smutny harlekin... historia jednego i pół romansu... ... plus dobra gra paru aktorów... plus zdjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 26.06.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Buuu Rasiu szkoda no ale kino fajna rzecz Cześć Barrrankowo. Jaka ładna mokra suka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.06.2009 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Witam Barranki piękna wasza sucz jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 26.06.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Buziaki zostawiam i lecę na Coco. O, to daj znać potem czy fajna, bo ja sama nie wiem czy lubię tę Tatou czy mnie drażni jessu ale ło co kaman?????? Rasi kaman o Coco. Chanel znaczy. Premiera filmu jest. Z Audrey Tatou. Teeeż bym poszła Jakoś mnie nie zachwycił... taki słodko-smutny harlekin... historia jednego i pół romansu... ... plus dobra gra paru aktorów... plus zdjęcia... I ja się z dzieciem moim córką na Coco wybieram ... czytałam jej biografię daaawno temu i ciekawa jestem filmu. Wypowiem sie jak zobaczę i nawet rasia mnie nie zniechęci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.06.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Buziaki zostawiam i lecę na Coco. O, to daj znać potem czy fajna, bo ja sama nie wiem czy lubię tę Tatou czy mnie drażni jessu ale ło co kaman?????? Rasi kaman o Coco. Chanel znaczy. Premiera filmu jest. Z Audrey Tatou. Teeeż bym poszła Jakoś mnie nie zachwycił... taki słodko-smutny harlekin... historia jednego i pół romansu... ... plus dobra gra paru aktorów... plus zdjęcia... I ja się z dzieciem moim córką na Coco wybieram ... czytałam jej biografię daaawno temu i ciekawa jestem filmu. Wypowiem sie jak zobaczę i nawet rasia mnie nie zniechęci O żesz Ty... ja nie zniechęcam, tylko mówię, że romans ślicznie nakręcony i dobrze zagrany... nie nudziłam się i nie wyszłam z kina, a to już coś znaczy... Nie wiele jest z jej burzliwego życia i niewiele z rewolucyjnego charakteru... , ale miło się ogląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 28.06.2009 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 dsien dobhry:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 28.06.2009 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 ŁOJEZUSKU!!! Uni nam na Zlocie dyplom dali za dziennik (a Edzia ani Zuzanka nawet słowem nie pisnęły wcześniej w Raju o tem, ghrrr ), a ten dziennik nasz to nie dziennik tylko kurcze kwartalnik "Mówią wieki" co najmniej... Zatęchłbył po prostu. Kruca bomba casu nie ma, kiedy to pisać, w teraz naród będzie zaglądał, co robić, co robić, a tu jeszcze dandi będzie szedł na dziennikową wojnę, bo go ubodło... Ale tak czy inaczej DZIĘKUJEMY, bo dostaliśmy pierwszy dyplom dla barranków, dziękujemy wszystkim, którzy dali się z nami poznać (i nie uciekli ) na zlocie i afterku i biforku i w ogóle. Było czadersko, a kto nie był, niech płacze w kątku i poprawę obieca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 28.06.2009 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Barranki-gratuluję dyplomu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 28.06.2009 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Monika, Dobroszka, proszę natentychmiast naprawić maluchy... Przecież one nie mogą się tak psuć! A tak na poważnie to szkoda że was nie było – w sumie mamy do siebie tak blisko, że żeby się poznać to jakieś polowania trzeba będzie urządzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 28.06.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Było czadersko, a kto nie był, niech płacze w kątku i poprawę obieca... No płakusiam cały czas Gratuluję i mam nadzieję że to Was zobowiąże do większej sumienności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 28.06.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Barranki bardzo mi i mężowi było miło Was poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.06.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Czółko Barranki. Fajnie było zęście byli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 28.06.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Mojego Malucha naprawiał Doktor , bo gorączka nie chciała zejść.Dziś 38 więc niby lepiej , ale krasnolud mój marudny i przylepa.Sami wiecie,że marka Maluch wyjątkowo psujna bywa... A zlotów i afterów zazdraszczam strrrasznie.Może next jer się uda dotrzeć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.06.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Oj brakowało cie Dobroś, brakowało. Dobrze, ze krasnoludkowi lepiej troszke. Całuski dla Helenki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 28.06.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Już mi nic nie mów. Tak mi smutno było,że nie dolecę do was.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts