barranki2 02.07.2009 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Wykonczeniowka to jest podobno wtedy jak sie zaczyna latac ze szmata. Ale wszędzie czy tylko po domu...? Może wszędzie... To wtedy łatwiej przyjąć, że to jusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.07.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Wykonczeniowka to jest podobno wtedy jak sie zaczyna latac ze szmata. Ale wszędzie czy tylko po domu...? Może wszędzie... To wtedy łatwiej przyjąć, że to jusz Ja jestem jeszcze przed tym etapem najwyrazniej to Wam nie powiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.07.2009 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Wiesz, a jak nigdy nie weźmiesz tej szmaty????? Dobroś zdrówka życzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.07.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Wiesz, a jak nigdy nie weźmiesz tej szmaty????? To bedzie znaczylo, ze mnie ten etap ominal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 02.07.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Zawsze można wynajć kogoś coby się za nas poszmacił Dzięki Barranki , jakoś ciungne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.07.2009 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Wiesz, a jak nigdy nie weźmiesz tej szmaty????? To bedzie znaczylo, ze mnie ten etap ominal. Czyli pozyskasz gotowca bez upiersliwych etapów pośrednich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 02.07.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Ze mały, to tylko teraz tak się wydaje, sam widzisz, że kanapa malutka, a była taka wielka, że do piwnicy się nie mieściła łomatko, a ja myślałam, że ja już wykończona prawie jestem, ale widzę, że jeszcze mogę Nie no, jeszcze 15 minut temu, myślałam, że tylko kosmetyka mi została, a tu maszszsz A propos kosmetyki - zrobiłaś te pazury Małgoś ? czy piszesz tymi drugimi palcami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.07.2009 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Może trzecimi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 02.07.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Siemka I ja dziękuję za PW. Normalnie po ciemaku można trafić taka instrukcja dokładna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.07.2009 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Ze mały, to tylko teraz tak się wydaje, sam widzisz, że kanapa malutka, a była taka wielka, że do piwnicy się nie mieściła łomatko, a ja myślałam, że ja już wykończona prawie jestem, ale widzę, że jeszcze mogę Nie no, jeszcze 15 minut temu, myślałam, że tylko kosmetyka mi została, a tu maszszsz A propos kosmetyki - zrobiłaś te pazury Małgoś ? czy piszesz tymi drugimi palcami ? Pisze zawsze tymi samymi pazurami. Zrobione som. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.07.2009 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Ze mały, to tylko teraz tak się wydaje, sam widzisz, że kanapa malutka, a była taka wielka, że do piwnicy się nie mieściła łomatko, a ja myślałam, że ja już wykończona prawie jestem, ale widzę, że jeszcze mogę Nie no, jeszcze 15 minut temu, myślałam, że tylko kosmetyka mi została, a tu maszszsz A propos kosmetyki - zrobiłaś te pazury Małgoś ? czy piszesz tymi drugimi palcami ? Pisze zawsze tymi samymi pazurami. Zrobione som. pokaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.07.2009 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Ze mały, to tylko teraz tak się wydaje, sam widzisz, że kanapa malutka, a była taka wielka, że do piwnicy się nie mieściła łomatko, a ja myślałam, że ja już wykończona prawie jestem, ale widzę, że jeszcze mogę Nie no, jeszcze 15 minut temu, myślałam, że tylko kosmetyka mi została, a tu maszszsz A propos kosmetyki - zrobiłaś te pazury Małgoś ? czy piszesz tymi drugimi palcami ? Pisze zawsze tymi samymi pazurami. Zrobione som. pokaż Nie bede sie tu ekshibicjonizowac - przyjedz do mnie, w realu Ci pokaze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.07.2009 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Ze mały, to tylko teraz tak się wydaje, sam widzisz, że kanapa malutka, a była taka wielka, że do piwnicy się nie mieściła łomatko, a ja myślałam, że ja już wykończona prawie jestem, ale widzę, że jeszcze mogę Nie no, jeszcze 15 minut temu, myślałam, że tylko kosmetyka mi została, a tu maszszsz A propos kosmetyki - zrobiłaś te pazury Małgoś ? czy piszesz tymi drugimi palcami ? Pisze zawsze tymi samymi pazurami. Zrobione som. pokaż Nie bede sie tu ekshibicjonizowac - przyjedz do mnie, w realu Ci pokaze. Nie nie, nie pokazujemy nawet pazurów Małgoś, a ten cały holik to on jest kto? Wykonawca, inwestor czy co? Bo poeta to na pewno nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.07.2009 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Ze mały, to tylko teraz tak się wydaje, sam widzisz, że kanapa malutka, a była taka wielka, że do piwnicy się nie mieściła łomatko, a ja myślałam, że ja już wykończona prawie jestem, ale widzę, że jeszcze mogę Nie no, jeszcze 15 minut temu, myślałam, że tylko kosmetyka mi została, a tu maszszsz A propos kosmetyki - zrobiłaś te pazury Małgoś ? czy piszesz tymi drugimi palcami ? Pisze zawsze tymi samymi pazurami. Zrobione som. pokaż Nie bede sie tu ekshibicjonizowac - przyjedz do mnie, w realu Ci pokaze. Nie nie, nie pokazujemy nawet pazurów Małgoś, a ten cały holik to on jest kto? Wykonawca, inwestor czy co? Bo poeta to na pewno nie Elektryk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.07.2009 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Ze mały, to tylko teraz tak się wydaje, sam widzisz, że kanapa malutka, a była taka wielka, że do piwnicy się nie mieściła łomatko, a ja myślałam, że ja już wykończona prawie jestem, ale widzę, że jeszcze mogę Nie no, jeszcze 15 minut temu, myślałam, że tylko kosmetyka mi została, a tu maszszsz A propos kosmetyki - zrobiłaś te pazury Małgoś ? czy piszesz tymi drugimi palcami ? Pisze zawsze tymi samymi pazurami. Zrobione som. pokaż Nie bede sie tu ekshibicjonizowac - przyjedz do mnie, w realu Ci pokaze. Nie nie, nie pokazujemy nawet pazurów Małgoś, a ten cały holik to on jest kto? Wykonawca, inwestor czy co? Bo poeta to na pewno nie Elektryk. To se kleci pod prądem A nasz pan elektryk Marek to porządny był: robił i gwizdał. I nikogo nie obrażał... Mysza świadczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.07.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 małgoś ty to już weteranka w tym temacie jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.07.2009 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Pazurrów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.07.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Nie kryje satysfakcji, ze w koncu szydlo z wora wyszlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.07.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Ze mały, to tylko teraz tak się wydaje, sam widzisz, że kanapa malutka, a była taka wielka, że do piwnicy się nie mieściła łomatko, a ja myślałam, że ja już wykończona prawie jestem, ale widzę, że jeszcze mogę Nie no, jeszcze 15 minut temu, myślałam, że tylko kosmetyka mi została, a tu maszszsz A propos kosmetyki - zrobiłaś te pazury Małgoś ? czy piszesz tymi drugimi palcami ? Pisze zawsze tymi samymi pazurami. Zrobione som. pokaż Nie bede sie tu ekshibicjonizowac - przyjedz do mnie, w realu Ci pokaze. Nie nie, nie pokazujemy nawet pazurów Małgoś, a ten cały holik to on jest kto? Wykonawca, inwestor czy co? Bo poeta to na pewno nie Elektryk. To se kleci pod prądem A nasz pan elektryk Marek to porządny był: robił i gwizdał. I nikogo nie obrażał... Mysza świadczy Swiadczy świadczy. Zbieram głosy za i przeciw mojej kuchni. zapraszam al todos do komentsów mysich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 03.07.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Chciałam tylko napomknąć że bardzo ładna umywalka, a kafle mają kolor jak moja pier.... dachówka, czyli nieokreślony, no ale im to wolno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts