barranki2 03.07.2009 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Chciałam tylko napomknąć że bardzo ładna umywalka, a kafle mają kolor jak moja pier.... dachówka, czyli nieokreślony, no ale im to wolno Monitory kłamią . Kafle są szarobrązowe, a przez to nieco inne od wielu innych, ta niedookreśloność (i nieco brudu) dodają im tego subtelnego uroku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.07.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 widzisz dorcia? a ty narzekałaś na dachówkę. a ona urocza - pisze wyraźnie. a jak za mało urocza to tylko ją przybrudzić i będzie piknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.07.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Monitory kłamią . muszę to przemyśleć.... może one jako jedyne są prawdomówne? a to my kłamiemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.07.2009 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 widzisz dorcia? a ty narzekałaś na dachówkę. a ona urocza - pisze wyraźnie. a jak za mało urocza to tylko ją przybrudzić i będzie piknie Tylko problem z tym, że w przypadku dachówki podstępne deszczydło będzie starało się ją wyślicznić Efi, monitory kłamią, pracujemy z grafikami od lat i to co wychodzi naprawdę jest zawsze inne od tego, co nam pokazują. Chyba że to jest matrix wyższego rzędu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.07.2009 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 pytanie tylko kto jest normalny - my czy nienormalni... barranku, jakby to powiedzieć, sama przepracowałam w studio graficznym pewnego miesiecznika ładny kawałek czasu więc jak najbardziej zdaje sobie z tego sprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 03.07.2009 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Nic nie kłamią - płytki są "szarobrązowe" i takie są też moje dachówki, a z tą uroczością to kwestia gustu, a nawet nie gustu, tylko oczekiwań - rozumiem że jak Wy kupowaliście te płytki, to wiedzieliście jaki one mają kolor... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.07.2009 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 pytanie tylko kto jest normalny - my czy nienormalni... barranku, jakby to powiedzieć, sama przepracowałam w studio graficznym pewnego miesiecznika ładny kawałek czasu więc jak najbardziej zdaje sobie z tego sprawę. wiesz, ja w tym robię od 19 lat I jeszcze mamy firmę, co też w tym robi. I czasem potrzebuje wsparcia kreatywnych grafików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.07.2009 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Nic nie kłamią - płytki są "szarobrązowe" i takie są też moje dachówki, a z tą uroczością to kwestia gustu, a nawet nie gustu, tylko oczekiwań - rozumiem że jak Wy kupowaliście te płytki, to wiedzieliście jaki one mają kolor... Jess - zanim kupiliśmy więcej, kupiliśmy jedną, wyszorowaliśmy ją brudów transportowo-magazynowych, obejrzeliśmy we wszelkich możliwych rodzajach oświetlenia i dopiero wtedy uznaliśmy, że jest cool. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.07.2009 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Witam się piątkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.07.2009 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Hej, dołączyłaś do "paseczkowców?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.07.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Hej, dołączyłaś do "paseczkowców?" a co, niech wszyscy wiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.07.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 do jakich posokowców? Czółko Barranki obiedwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.07.2009 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 do jakich posokowców? Czółko Barranki obiedwa No tych posokowców co mają pasecek na dole i im sie majta un Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.07.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 o mordka, jakże ja ślepa jestem dzisiaj kurka kurka, musze do okulisty, może piwo zapisze na jasność widzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.07.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Hejka wieczorowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.07.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 o mordka, jakże ja ślepa jestem dzisiaj kurka kurka, musze do okulisty, może piwo zapisze na jasność widzenia najlepiej ciemne mocne na jasne widzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.07.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Jak się wam podobam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.07.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 ja wolałam poprzedni - był uroczy zwłaszcza z tekstem barranku to chyba moja wina te paseczki ale one mi pozwalają dopingowac fachowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.07.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 ja wolałam poprzedni - był uroczy zwłaszcza z tekstem No tekst taki życiowy, musze sobie w podpisie strzelić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.07.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 i już uwielbiam tego gościa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts