barranki2 04.07.2009 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Wstajemy Jedziemy zobaczyć, czy mamy bajorko, czy już przed jutrem podeschło. I skosić trochę zielska . Monika, nie przejmuj sie, kondzia pod pachę i tyle, wiesz? Dzień bry wszyyyyystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 04.07.2009 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 ...jest bajorko. Zatem upraszamy wszystkich, co siem wybiorom jutro do nas o stroje mocno niezobowiązujące przed praniem. Nie ma katastrofy, spore obszary działki znajdują się już nad wodą, ale... Uwaga! Sucz chlapie Ale za pomocą cuuuuuuuuuuuuudoooooooownej kosy spalinowej wykosiliśmy dziś część zielska i uzyskalismy zupełnie zgrabny trawniczek. Nie jest to łemblej, ale RKS Wola Duża to już prawie Ja kcem kosę spalinową, to takie męskie narzędzie, człowiek czuje, że ma władzę nad materią, wgryza się w chaszcze, a chaszcze się bronią, ostrzeliwują resztkami łodyg, podstępnie wkręcają w wirujące grube żyłki, ale nic ich nie uratuje... Tylko dlaczego tak przedramiona potem nap.... Łomatkoicórko, jakby powiedziała mysz pod odkurzeniu 1/3 domu, strasznie. Ale adrenalina... Kcem kosem spalinowom i piłem spalinowom, bo elektryczna to za mało, to takie nieprofesjonalne, gdzie ja oczy miałem jak cie brałem, zielony boszu ty na pront Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.07.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 ło matko Ty masz dzisiaj z tą kosą jak ja z odkurzaczem. Mam nadzieje i wiarę w to ze sie u Was jutro (w)stawie o ile oczywiscie odkurzacz mnie nie wciągnie, bo wieeeelki jest zielony boszowaty i na pront, a z takimi to różnie bywa no nie?Czasem moze lepiej było by wtargnąć na chudziaka z piłą i go rozpierdziuchac w drobny mak. Jaką ja mam izolacje badziewną, takie nędzne obwisłe płatki czarnej zmasakrowanej folii 0.2 ulożónej na pomadzie z masy bitumicznej wiszą mi u podstawy ścian. Tak smutno mi się to dzisiaj oglądało. Az bałam się tego dotykać i podnośiłam tylko letko i delikatnie zeby reszty wióróff pamiętających jeszcze stawianie więźby spopod tych frendzli usunąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 04.07.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 dobry wieczór barranki, opis dojazdu wydrukowałam i mam wielką nadzieję jutro wraz z mężem zajechać do Was. Do której planujecie mieć jutro otwarte dla zwiedzających? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.07.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 dobry wieczór barranki, opis dojazdu wydrukowałam i mam wielką nadzieję jutro wraz z mężem zajechać do Was. Do której planujecie mieć jutro otwarte dla zwiedzających? sąsiad to nie zwiedzający. Jak zostanie na noc albo dwie to przecie nic sie nie dzieje;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 04.07.2009 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 gadżeciarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 04.07.2009 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 dobry wieczór barranki, opis dojazdu wydrukowałam i mam wielką nadzieję jutro wraz z mężem zajechać do Was. Do której planujecie mieć jutro otwarte dla zwiedzających? A ktusz zto wiedzieć może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 04.07.2009 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 gadżeciarze chodziło o ten sprzent, tylko się wcięło pomiędzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 04.07.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 dobry wieczór barranki, opis dojazdu wydrukowałam i mam wielką nadzieję jutro wraz z mężem zajechać do Was. Do której planujecie mieć jutro otwarte dla zwiedzających? sąsiad to nie zwiedzający. Jak zostanie na noc albo dwie to przecie nic sie nie dzieje;P jutro będziemy przełamywać pierwsze lody i nawiązywać stosunki dobrosąsiedzkie nie będziemy tak przy pierwszym spotkaniu zostawać na noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.07.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 gadżeciarze chodziło o ten sprzent, tylko się wcięło pomiędzy Boszzzzzz, ty juz sam siebie cytujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.07.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Bry wieczór i branoc i ... brej zabawy... buuu... No i dzięki za wczorajsze kopki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 04.07.2009 23:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 rasia papa czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.07.2009 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Dzień dobry poranne, na chwilkę wpadłam i prusznika zostawiam http://img200.imageshack.us/img200/306/dzialka01072009ocieplan.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 05.07.2009 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 to my pomału znikamy... kontakt foniczny zalecany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.07.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 witka z rana ależ mnie tu dawno nie było, kajam się jak mogę ale nic poprawię się Wszyscy już u Barranków... fajnie Wam moi jeszcze od Bozi nie wrócili i nie wiem jak Maciej da radę .... a jeszcze Monsz na naszą budowe chce pojechać bo cały tydzień tam nie był zobaczymy jak co będziem dzwonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 05.07.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Byłem widziałem Bardzo fajowy domek .Dzięki za miłe spotkanko A psa to kiedyś zagryzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.07.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Baaaaardzo dziękuję za wspaniałe popołudnie i wieczór i księżyc nad zamgloną łaką :) Gospodarzom oraz : Mysi, BecieG z małżem , Kamykowi i piesowi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 05.07.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Baaaaardzo dziękuję za wspaniałe popołudnie i wieczór i księżyc nad zamgloną łaką :) Gospodarzom oraz : Mysi, BecieG z małżem , Kamykowi i piesowi :) noooooooo z tym pjesem to bym nie przesadzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.07.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Gupol normalnie nooooooooo - przecież CIę własnym ciałem broniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.07.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 mi również dziękuje za spotkanie. Barrankowo jest wy.ebiste normalnie Dzięki Nefcia, Barranki kochane, Betka z połówką i Kamyczku również tenks mowie jak potłuczona więc juz siedze cicho Była i kiełbaska i burza i mgła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts