barranki2 05.07.2009 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Przeżyłeś, kamyk, i to się liczy Dziękujemy bardzo, dziękujemy. Mimo że strasznie momentami lało, to w niczym nikomu nie przeszkadzało Nefcia, a po drabinie skaczesz jak jaki pasikonik normalnie Betka z połówką (trzeba mu nadać jakom ksywe), Nefcia, Mysza, Kamyk - fajnie że zajrzeliście, to był pierwszy forumowy nalot... Pierwsi zostaną odnotowani jako pierwsi Frida pozdrawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.07.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 a ja kurna to cio z nefciom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 06.07.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Witam, wczoraj już mi siłki zbrakło więc już nic nie napisała. Spotkanie super. Było mi miło spotkać się znowu z barrankami i porozmawiać dłużej niż na zlocie i AP a przede wszystkim zobaczyć ich piękny domek. Cieszę się że znowu miałam okazję spotkać innych forumowiczów. Nefcia, Mysza, Kamyk było mi miło. I dziękuję za dużo dawkę humoru Jeszcze po powrocie do domu śmialiśmy się z mężem. A sucz, no cóż, ma jakieś ale do panów, bo z paniami to nawet na jednej kanapie siedziała. Ale barrankowa pracuje nad jej wychowanie więc może jeszcze się poprawi barranku mąż ma oficjalną ksywę "słoń" a tu na spotkaniach przedstawia się "mąż BetaGreta" Miłego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 06.07.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 o mamusiu , Betka to ja Twojego Męża tak ochrzciłam na spotkaniu u Raśki Nie sądziłam , że to tak przetrwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.07.2009 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 o mamusiu , Betka to ja Twojego Męża tak ochrzciłam na spotkaniu u Raśki Nie sądziłam , że to tak przetrwa Ale którym "nickiem"? Kamyk, a trzeba ci było zobaczyć sucz, jak między nefcią i myszą śpi sobie na sofce i mysza na niej rękę trzymie Po prostu musicie sobie poustać pryncypia Ona ma trochę kamienia na zębach i mogła się porządnie przestraszyć fachowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.07.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Następnom razom zakładam sukienkie ciekawe czy siem skapnie!! Siemka i pozdro!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 06.07.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 " mąż BetaGreta" ..... Niesamowicie świeże i odkrywcze , no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 06.07.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Następnom razom zakładam sukienkie ciekawe czy siem skapnie!! Siemka i pozdro!!! i damskie perfumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 06.07.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 " mąż BetaGreta" ..... Niesamowicie świeże i odkrywcze , no nie? Wiesz, że nie pamiętałam, że to od Ciebie wyszło. Mojemu mężowi bardzo się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.07.2009 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Następnom razom zakładam sukienkie ciekawe czy siem skapnie!! Siemka i pozdro!!! No to będzie czad No to niech będzie MążBetaGreta - ślicznie, prosto i nie sposób się pomylić Dobroś, a ty się dlaciemu nie zawieruszyłaś ku nam, ha? I dalej nie mieliśmy okazji zobaczyć ciem na żywo (wczoraj to na mokro) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.07.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 jak szaleć to szaleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.07.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 " mąż BetaGreta" ..... Niesamowicie świeże i odkrywcze , no nie? widzę, ze ci ciut lepiej, bo zaczynasz tworzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.07.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Doberek smutno mi że nie nawiedziłam Barrrankowa ale orły wczoraj niespodziewanie zjechały dalej chałupkę murować i mieliśmy małą burzę ................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.07.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Hejka Ehh nas wczoraj z lekka zalało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.07.2009 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Okazji będzie w bród - a wczoraj to i tak był bród i po deskach nad kałużami, bo podtopiło że hoho. Ale jesteśmy otwarte na dobre propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.07.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 No ja myślę że w końcu dotrę Czy ktoś może wie jak to jest z meldunkiem?? Chciałabym się zameldować ale do tego trzeba mieszkać w domu - ja nie mieszkam jeszcze będe za rok ale chcę meldunku i tu moje pytanie czy jak z lekka skłamię o tym zamieszkaniu to potem mogą mi dowalić jakąś karę albo cuś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.07.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Od przyszlego roku ma nie byc meldunku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.07.2009 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Od przyszlego roku ma nie byc meldunku... No niby od tego miało nie być i doopa a jak się nam zachce w tym roku kredytu to co ja zrobię??? Wkurza mnie to że we własnym domu zameldować mnie nie chcą qrwa co za kraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.07.2009 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 ja na razie jestem jeszcze na tym etapie że nawet nie mam się gdzie zameldować bo numeru brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.07.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Ale po co zameldowanie w domu zeby kredyt wziac? Przeciez wiadomo, ze bierze sie kredyt na dom, w ktorym sie jeszcze nie mieszka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts