MonikaC 06.07.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Efilko - numer mam Małgoś - no niby dowód mam stary ale dane nieaktualne i jak to się ma do tego? No i ja już nie chcę być obywatelem świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.07.2009 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Ale chyba żeby się zameldować, to dom musi mieć papiery oddania do użytkowania. A takich na budowę nie dostaniesz. Masz: DokumentyOsoba dokonująca czynności zameldowania przedstawia: * prawidłowo wypełniony druk meldunkowy, * potwierdzenie wymeldowania z poprzedniego miejsca pobytu stałego, * do wglądu dowód osobisty, * w przypadku osób niepełnoletnich akt urodzenia, * osoby podlegające obowiązkowi wojskowemu (mężczyźni do 50 roku życia) — książeczkę wojskową, * dokument potwierdzający tytuł prawny do lokalu (tj. akt notarialny, wypis z księgi wieczystej, umowa najmu, przydział lokalu spółdzielczego lub umowa cywilno-prawna), * w nowo budowanym domu — dokument o odbiorze budynku i zawiadomienie o nadaniu mu numeru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.07.2009 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Efilko - numer mam Małgoś - no niby dowód mam stary ale dane nieaktualne i jak to się ma do tego? No i ja już nie chcę być obywatelem świata Slonce, to Ci wpieprza kare za niewyrobienie dowodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.07.2009 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Efi, ty juź na pewno masz numer, tylko nie masz na to papierka. U nas okazało się, że w geodezji mają działki wyrysowane z numerami, które poprzydzielali od razu z góry, tylko odbierać kwitki... Na naszej ulicy jedna działka ma numer 2 i ciągnie się od a do w (około 1200 metrów, bo była pierwotnie długa i zarezerwowali dla niej jeden numer), a nasza numer 4 od a do h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.07.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Ja też wiem jaki będę mieć numer, właśnie z mapek geodezyjnych U mnie całe szczęście każda działka ma swój numer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.07.2009 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Pani lidszu proszona jest o zarezerwowanie miejscowki w pociagu do Wrocka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.07.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 No i mam wsio prócz oddania budynku a tego nie wymagają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.07.2009 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 cze barankhom one mnie na priv wysyłaja co chcom bo we srode piskorkhiem naffiedsam:)[/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.07.2009 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Łoki, za chfilem prześlom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 06.07.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 wpadałam się wstydzać żem nie dojechała do Barrankowa ale miałam 30 luda w Raju małż naspraszał i zapomniał że się do Was wybieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.07.2009 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Tak bywa My też dotarliśmy za drugim razem... Ale się nie wymigasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 06.07.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Tak bywa My też dotarliśmy za drugim razem... Ale się nie wymigasz no co Wy moja strata, ale mam nadzieje ze szybko ja naprawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.07.2009 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 no maaasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.07.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Barranku ja sie dzisiaj dowiadywałam jak to jest z zameldowaniem i nie trzeba miec nawet domu na dzialce co by sie zamelinowac. Dlatego też poszłam do gminy po uzyskanie numeru porządkowego na działke, który mnie przyjemnie zaskoczył no i teraz tylko poswiadczenie wymeldowania i 4 zdjecia z katalogu zboczeń i moge sie meldować i miec nowy dowód osobisty(a ledwo zdążyłam zapamiętac serie u numer starego). Nie będe juz bezdomna anymore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.07.2009 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 to może pozmnieniało siem... I bendziesz zamieszkanką budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.07.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 to może pozmnieniało siem... I bendziesz zamieszkanką budowy? taaaaak jezd. melina number 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.07.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 to może pozmnieniało siem... I bendziesz zamieszkanką budowy? taaaaak jezd. melina number 21 no i piknie a co w melinie można wypić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.07.2009 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 to może pozmnieniało siem... I bendziesz zamieszkanką budowy? taaaaak jezd. melina number 21 no i piknie a co w melinie można wypić I kiedy? Się pytajom spod 4E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 06.07.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Cześć Baranki Ano uprzedzałam,że pewnie nie dotrę.Ledwo zdązyłam na własne włości zajrzeć , żeby mąż oblukał budowlane postępy , potem nas deszcze niespokojne potargały , potem córa w aucie zasnęła , a na koniec szczęka zaczęła dawać się we znaki , więc zjechałam do dom , obłożyłam się lodowymi okładami i zasnęłam 5 minut po wzięciu procha. Jak to nie wiecie jak wyglądam przecież w avatarze to moja fotka jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.07.2009 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 O w mordu... CIOCIA????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts